Ik kom graag in het Wijnegem Shopping Center. Het is een ruime en aangename plek om te shoppen, met veel parkeergelegenheid. Wat ik vooral apprecieer, is de toegankelijkheid voor mensen in een rolst... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wijnegem shopping center Waar je alles onder 1 dak vind Lekker eten Gezellige winkels en vooral vriendelijk personeel. Aan de balie altijd super vriendelijk en behulpzaam. Ben alvast vaste k... ãã£ãšèŠã
Super gezellig en altijd heel vriendelijk personeel. Er is altijd iets voor iedereen.
Prachtig vernieuw. Een ding ontbreekt echter, namelijk kleding voor mensen boven70. Broeken voor spaghettibenen, te korte shirts, te weinig voor grotere maten... Zou prima zijn mochten hiervoor ook w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Altijd verrassend veelzijdig. Meer dan 250 winkels, waar achter elke hoek iets nieuws lonkt. Hier gebeurt altijd wat, tussen de winkelrekken én daarbuiten. Zin in iets lekkers? Laat je verleiden door één van onze vele eetplekjes. Welkom in Wijnegem Shopping Center!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aangenaam en groot shoppingcentrum metâŠ
Aangenaam en groot shoppingcentrum met leuke activiteiten om ook de allerkleinsten te entertainen.
Super gezellig en altijd heelâŠ
Tekort aan lokkers
Dan kom je met de moto langs en zijn ofwel alles lokkers altijd bezet ofwel is de helft kapot.

Wijnegem Shopping Center ããã®åç
Super mooi winkelcentrum
Super mooi winkelcentrum. Het is proper en soms kom je een plaatsje tegen waar de kinderen mogen spelen. Echt leuk gedaan. Wat ik wel af en toe miste waren tafels om aan te zitten, om even te rusten of om iets te eten van thuis. Voor de rest leuke ervaring. Ik ga vaker shoppen daar.
Mooi gerenoveerd en proper
Mooi gerenoveerd en proper, veeeeel aangenamer om te shoppen enâŠâŠbijgevolg ook veel meer uitgegeven! Een leuke nieuwkomer is ook Prego. Ik kom er terug graag!
Suuuper leuk
Heel goede winkels
Heel fijn om te vertoeven als hetâŠ
Heel fijn om te vertoeven als het buiten slecht weer is en je toch wilt shoppen. Mooi gerenoveerd ook waardoor er een luxe uitstraling is. Zeker aangeraden!
Leuke dag
Super leuk en veel verschillende winkels ik had een leuke dag met de meiden
Het was fijn omdat ik vond dat deâŠ
Het was fijn omdat ik vond dat de personen heel vriendelijk waren
Plek voor families en vrienden
Wijnegem shopping is een leuke winkel om te eten, drinken of te shoppen met en familie. Er zijn meestal leuke expo's die ook wel interessant zijn. Het is een mooie en leuke plek en je kan er leuke herinneringen maken. Het is een toffe ervaring.
De moeite voor een dagje winkelen
Ruime keuze aan winkels, genoeg eetgelegenheid met veel variatie. Is nu helemaal vernieuwd en ziet er erg mooi uit!
Ook ruime parking voorzien.
Leukste shopping center!
Super tof en gezellig na de renovaties!
Geweldig winkelcentrum!
Altijd zeer gezellig!
Aangenaam shoppen
Netjes, gezellig, gratis parking. Fijne shopervaring.
Super leuk winkelcentrum
Super leuk winkelcentrum! Gratis parkeren en alles is super schoon. We zijn al jaren tevreden klant
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã