䌁業情報

1. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Wijn en Genot Bij Wijn en Genot draait het gewoon om lekker genieten. Een goed glas wijn, fijne mensen om je heen en een beetje gezelligheid: daar doen we het voor. Ik ben een jonge ondernemer met een passie voor wijn en dat proef je terug in het assortiment. Geen moeilijke verhalen of dure woorden, maar gewoon goede wijn die past bij het moment. Of je nu een frisse witte zoekt voor bij een salade of een stevige rode bij een mooi stuk vlees, bij ons vind je altijd iets dat klopt. Wij zijn er voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Of het nu gaat om een intiem diner, een bedrijfsborrel of relatiegeschenken: wij denken graag mee om de beste mogelijkheden te vinden. Want bij Wijn en Genot staat niet alleen de wijn centraal, maar vooral ook de klant. Voor ons gaat het om verbinding, plezier en samen genieten. Dat is waar Wijn en Genot voor staat. Bestel en Santé!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Een positieve ervaring

Een positieve ervaring! We kregen goed advies en werden goed geholpen. De wijnen zijn heerlijk en de mogelijkheid om een persoonlijk etiket te laten maken is een hele leuke extra. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug.

2025幎10月25日
5぀星のうち5の評䟡

De wijnen waren echt heerlijk!

De wijnen waren echt heerlijk! Ik koos voor een variatiepakket met rood, wit en rosé in verschillende prijsklassen. Elke wijn had zijn eigen karakter en ze waren stuk voor stuk erg lekker. Wat mij vooral opviel, was de passie van Sebas. Hij vertelt met zoveel enthousiasme en kennis over de wijnen dat het aanstekelijk werkt. Je merkt dat hij precies weet wat hij in huis heeft en dat hij het belangrijk vindt dat jij er écht van geniet.

Ik vind het altijd fijn als iemand mij iets kan vertellen over de achtergrond en de smaak van een wijn, zodat ik dit zelf kan terugproeven. Sebas combineert dat perfect: bijzondere wijnen, leuke verhalen en vooral heel veel smaak.

Kortom: een absolute aanrader om hier wijn te kopen. Passie, enthousiasme én kwaliteit komen hier mooi samen!

2025幎9月19日

Mee op reis

Ook wanneer je wel proeft wat je lekker vindt, maar dat niet goed kunt bewoorden, wordt je mee op reis genomen naar uiteindelijk de wijn welk jou als een maatpak past.
Ik ervaar dat als op een uitermate klantvriendelijke manier kennis delen.
Top bedrijf

2025幎9月4日
5぀星のうち5の評䟡

een absolute aanrader voor iedereen die houdt van goede wijn en persoonlijke aandacht!

Deze jonge, gedreven wijnkenner weet met slechts een paar gerichte vragen feilloos de wijn te adviseren die bij je past. Of je nu een doorgewinterde connaisseur bent of gewoon op zoek bent naar iets lekkers voor bij het eten.

De service is uitmuntend en de klantvriendelijkheid staat duidelijk centraal. Alles straalt passie en professionaliteit uit.

2025幎8月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス