Jeg har handlet hos Wild Distillery to gange og haft en rigtig god oplevelse begge gange. Den bornholmske gin bÊrer tydeligt prÊg af godt hÃ¥ndvÊrk og kvalitet â fra det flotte flaskedesign til selve... ãã£ãšèŠã
En fornÞjelse at vÊre pÃ¥ rundvisning pÃ¥ Wild Distillery, hvor Henrik pÃ¥ sjov og underholdende vis beskriver rejsen fra starten og til i dag. SmagsprÞver pÃ¥ de mange gin varianter er et flot punktu... ãã£ãšèŠã
Et besÞg pÃ¥ wild destilleri, og en spÊndende og overraskende gin-smagning. Meget kyndig dame-bartender, der kunne fÃ¥ smagslÞgene frem, og vi blev kloge pÃ¥ kvalitet & sammenhÊng med korrekte tonic-... ãã£ãšèŠã
Virkelig god og indholdelsesrig rundvisning af Henrik... top. Utroligt sÞdt, venligt, imÞdekommende og hjÊlpsomt personale. Fantastisk at man kan kÞbe mad - isÊr Thai mad - pÃ¥ stedet, fantastiske fysi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Midt pÃ¥ Bornholm ligger Wild Distillery, hvis mission er at sÊtte nye standarder for nordisk spiritus produktion. Omringet af den bornholmske, rÃ¥ natur, fortsÊtter vi hver eneste dag jagten pÃ¥ den perfekte og mest fuldkomne gin. Ãkologisk, hÃ¥ndlavet spiritus med inspiration fra nordisk smag og stil.
RÞnnevej 74, LobbÊk, 3720, Aakirkeby, ãã³ããŒã¯
- info@wilddistillery.com
- wilddistillery.com
Et besÞg på wild destilleri
Et besÞg på wild destilleri, og en spÊndende og overraskende gin-smagning. Meget kyndig dame-bartender, der kunne få smagslÞgene frem, og vi blev kloge på kvalitet & sammenhÊng med korrekte tonic-vand.
En dejlig oplevelse. Nu har vi lÊst om diverse tonic-vand, og forsÞgt at kÞbe nogle i butikker.
Et par flasker GIN har vi udvalgt, for at lÊre at nyde lidt, med den rigtige tonic-vand.
Tak for den spÊndende smagsoplevelse.
Hurtig levering og flotte flasker
Jeg elsker at opleve noget nyt - også på Bornholm!
Jeg elsker at opleve noget nyt, også når jeg igen-igen besÞger mit elskede Bornholm.
Da jeg lÊste om distilleriet i bornholmerguiden var jeg straks nysgerrig. Lokale råvarer og guidet tour så virkeligt spÊndende ud.
Super nemt at booke og Henrik og hans sÞde hustru var fantastiske vÊrter. De er super historiefortÊllere og har en virkeligt fascinerende vej til hvor de er i dag. Et rigtigt ivÊrksÊttereventyr - som endda smager rigtigt godt. Der var ingen smalle steder, spÊndende rundvisning og masser af smagsprÞver og snak med vÊrtsparret. Gavepakkerne er en super ting at tage med derfra.
Fuld tilfredshed herfra.ð€ð€ð€ð€ð€
God service og hurtig levering ð
God service og hurtig levering ð
Arrangement og hårdt arbejde
Vi var pÃ¥ Bornholm og da vi i forvejen er vild med et par af deres Gin, var det jo mest nÊrliggende at fÃ¥ en fremvisning. Super hyggelig og lÊrerig begivenhed, med dejlig smagsprÞver. Det er utrolig krÊfter og flid, denne familien ligger i deres drÞm til virkelighed. Bliver helt betaget og trÊt over det gear de kÞre i ð€©ð
Rigtigt god service og gode produkter
Hurtig levering
Vi havde en supergod oplevelser med enâŠ
Vi havde en supergod oplevelser med en top engageret ejer, der fortalte begejstret om stedet. Og det var sjovt at prÞve at smage så mange forskellige varianter af gin. Kan kun anbefales.
Som forventet ... nÊsten!
Jeg kan godt lide Hornsleth, så jeg blev lokket af den flaske W.D. gin som Hornsleth har dekoreret. Eller rettere, så har han lavet en etiket som er sat bag på flasken, som man så kan se igennem flasken og sprutten.
Og det er OK. Jeg kan jo egentligt godt forstå, at man ikke kunne have Hornsleth til at dekorere på alle flasker enkeltvis!! ;-)
En anden ting som jeg til gengÊld ikke forstår, det er, hvordan W.D. kan tillade sig at sÊlge muleposer, uden at gÞre opmÊrksom på at det er miniature muleposer!!?! Dér fÞlte jeg mig godt nok snydt! Muleposerne er så små, at de faktisk er ubrugelige... Jeg kommer i hvert fald ikke til at bruge min til noget som helst!
Ginflasken med Hornsleth dekorationen er jeg tilgengÊld meget glad for. Den er rigtig flot og meget farvestrålende!
Vi var i dag til ginsmagning og fik denâŠ
Vi var i dag til ginsmagning og fik den stÞrste og bedste oplevelse lÊnge. Vi fik fortalt om den enkelte gin, smagsforslag og oplevede en entusiasme, som smittede os alle. Vi gik derfra og var blevet så meget klogere på gin og hvilke mange smage og muligheder der er.
GennemfÞrt god oplevelse
Meget inspirerende og passionerede fortÊllinger fra Henrik på rundturen, og stadig fyldt med en masse humor. Rundturen sluttede af med smagsprÞver, og fortÊllinger om hvert enkelt produkt lige fra overordnet om produktet, til helt nÞrdet omkring selve destileringen.
En gennemfÞrt god oplevelse, som helt sikkert har givet et tilhÞrsforhold til Wild Distillery, som fremover vil vÊre den faste gin herhjemme.
Hurtig levering og god info undervejs
Faldt over annoncen med Hornslet gin ogâŠ
Faldt over annoncen med Hornslet gin og vodka. Skulle tilfÊldigvis bruge en bryllupsgave. TÊnkte den er festlig og anderledes. KÞbte lige en ekstra til mig selv. Ikke smagt den endnu men det glÊder jeg mig til. Fin forsendelse så alt var intakt ved ankomst.