レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ordered 3 boxers, assuming from a Dutch shop. Thrown them away on arrival, i'd like my genitals unexposed when i wear boxers....... No use to go for a refund, 46 euro expensive lesson, so dont order... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Bestel hier niet

Bestel hier niet, heb zelf orthopedisch slippers besteld voor 40 euro! Heb daar een maand op moeten wachten terwijl ze je beloven het in 7 tot 9 dagen te kunnen leveren. Toen ze kwamen was het wel van zo'n slechte kwaliteit dat ze gelijk in de prullenbak heb gegooid, ze waren vreselijk!!!
Ja en retourneren kost je veel geld

2025幎2月27日

DON'T ORDER!

DON'T ORDER!

Ordered a green jacket in size L, it arrived as a black one in size S. Returning it is only possible to Hong Kong and costs more than the jacket itself. Terrible quality and extremely long delivery times.

2025幎1月5日

Oplichters!

Zeker niet bestellen bij hen!!! Oplichters.. Ik had een kleed besteld voor een huwelijk op een zekere datum, het heeft meer dan twee weken geduurd vooraleer ik de bestelling kreeg, het kleed is te laat gekomen en heb een retour aangevraagd en heb nooit een reactie gekregen! Vermijd om hier te bestellen!!!!!!

2024幎11月29日

De maten zijn bedrieglijk

De maten zijn bedrieglijk.
Ik heb een retour aangevraagd maar krijg geen enkele reactie. Niet bij indiening via het contactformulier, ook niet bij aanvraag op email.
TOTAAL GEEN AANRADER!!

2024幎11月21日

onbetrouwbare firma

sandalen besteld, ervoor gevraagd of het om europese maten ging, antwoord maten vallen normaal uit, 2 maten te klein geleverd, meer dan 10 mail gedaan , geen reactie, er was gezegd, niet goed kan je retourneren, maar er wordt niet gereageerd, onbetrouwbare firma, 1 ster is nog teveel
intussen 2 maand verder

2024幎10月23日

Oplichters

Oplichters.
Terugsturen onmogelijk.
Geven geen reactie op mails.
Blouse veel te klein.
Geen retour adres.
Al weken niemand bereikbaar, gevolg...te kleine Blouse, retourzending periode voorbij, geld
kwijt!

2024幎9月21日

Never again

I ordered 4 of the same pants in different sizes for 4 people.
Consulted the size chart in advance.
The sizing did not correspond at all to what was stated on the packaging, pants L were actually XXL. Size M was an L and size XL was an L.
The ad said cotton, but in reality it was polyester. Tried unsuccessfully to contact customer service for return. No answer yet.

2024幎10月2日
5぀星のうち1の評䟡

retourneren niet mogelijk. Onbetrouwbaar!

Ik bestelde 2 maten van het artikel omdat er niet aangegeven wordt of het artikel groot of klein tailleert. Na een hele tijd kwamen de artikelen aan uit China (niet uit Nederland zoals de site laat uitschijnen). Voor het retourneren, dien je een retouraanvraag per mail te doen, maar daar krijg je geen antwoord op. Ook niet na meerdere pogingen. Het telefoonnummer (Frankrijk) geeft steeds bezettoon. Conclusie: je kan niet retourneren; onbetrouwbaar! Ik zal mijn geld niet terugkrijgen...

2024幎10月3日

Retourn onmogelijk

Het bestelde product kwam wel aan, maar terugsturen is niet mogelijk. Er staat nergens een adres vermeld en er wordt niet op mijn e-mails geantwoord. Het pakket kwam ook uit China.

2024幎9月29日
5぀星のうち1の評䟡

Nep schoenen uit China en te klein geen europese maten

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, adverteren met Rieke Sneakers, nou had ik beter moeten lezen er staat geen Rieker, maar ze hebben een kopie afbeelding van de Rieker sneakers op internet gezet dus zeer misleidend. Wat binnen kwam vanuit China zijn nep schoenen van stof 2 maten te klein alhoewel er 39 opstaat zoals ik bestelde. Daarna krijg je geen contact meer kan de schoenen niet retour zenden krijg geen geld terug ook niet na herhaaldelijk mailen. Niet bestellen bij deze firma, zeer onbetrouwbaar.

2024幎9月20日

Poor quality clothing from China

Poor quality clothing from China

This company makes you believe they are located in the Netherlands, however they are getting their items from China. The quality of their clothing is extremely poor and when you want to return it you have to pay for sending it back to China. They didn’t return my money.

2024幎8月28日

Doe het niet!

De reden dat het toch 1 ster krijgt is omdat de levering uiteindelijk wel toekwam. De kledij lijkt in niets op hoe het op foto wordt weergegeven. Dan beginnen de problemen pas. Een retourtje aanvragen. Als je binnen de 14 dagen retourneert is het kosteloos, echter, er wordt nergens (noch online, noch per mail, noch in het pakket) vermeld welk retouradres genomen dient te worden. Wanneer je een mail stuurt ivm een retour krijg je uiteraard geen antwoord meer. 3 mails later is het gevolg dat de termijn verstreken is en ik waarschijnlijk hoge kosten als retour zou moeten betalen. Don't do it.

2024幎5月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ