Bedankt Sven, Yves en Lorenzo voor de efficiënte en verstandige aanpak bij het herstellen van ons âversletenâ schuifraam. Toffe bende! Met dank aan Windocare⊠Het leven schuift verder! Céli... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Van begin tot einde een erg goed ervaring. Op telefoon was er een lieve vrouw en de technischer (Francis) was professioneel en vriendelijk. Het werk was snel in orde en alle mijn vragen waren geant... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onze gecertificeerde service-helden helpen klanten in heel België met herstellingen en onderhoud van buitenschrijnwerk.
Met vakmanschap en oog voor detail zorgen ze ervoor dat alles weer perfect functioneert, zodat jij zware kosten en onnodig breekwerk vermijdt. Kwalitatief, efficiënt én - niet onbelangrijk - onder garantie.
Maak een afspraakåœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Toffe bende!
Met dank aan WindocareâŠ
Het leven schuift verder!
Céline en Michel
Brugge ð

Windocare ããã®åç
technischer (Francis) was professioneel en vriendelijk. Het werk was snel in orde en alle mijn vragen waren geantwoord. Aarzel niet om te bellen voor een afspraak!
(Dankjewel Francis voor je help, suggesties en laten me observeren en leren!)

Windocare ããã®åç
Vandaag zijn Matheo en Lucien langsgekomen om mijn raam te repareren. Er was een nieuwe kruk besteld, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. De prijs van de kruk is van de offerte gehaald, wat altijd een leuk extraatje is. De mensen waren zeer vriendelijk en hebben nadien alles netjes achtergelaten. Top service!

Windocare ããã®åç
Vandaag kwam Niels van Windocar langs voor nazicht van 4 oudere PVC ramen die niet meer goed open en/of dicht gingen. Wij zijn zeer tevreden over zijn deskundigheid, raadgevingen en vriendelijkheid. 4 ramen werken terug zoals meer dan 30 jaar geleden !

Windocare ããã®åç
Verschrikkelijke communicatie & Service !
Blijf hiervan weg
Geen duidelijke afspraken, geen oprechte communicatie. Het duurt ellendig lang vorraleer ze iets van zich laten horen.
Chaotische organisatie met gebrek aan interne coordinatie en planning.
Moeilijk bereikbaar!!!
Antwoorden zeer traag of niet op mails. Bellen ook niet terug.
Herstelling van raam werd niet naar behoren uitgevoerd. Lijdensweg om nadien een nieuwe afspraak in te plannen, ondanks diverse mails. Ze zijn dan uiteindelijk totaal onaangekondigd langsgekomen.
Factuur sturen ging zeer vlot.

Windocare ããã®åç
Vous avez effectué des travaux pour réparer une porte fenêtre d'une terrasse. Travail mal fait. La porte est de nouveau déboîtée et ne se ferme plus. On a demandé que vous reveniez en urgence parce qu'il pleut à l'intérieur. Pas possible avant 3 semaines !!! Nous vous enverrons la facture des dommages à l'intérieur causés par la pluie...C'est un scandale

Windocare ããã®åç
Draaikipraam was defect, vervelend. Sven van Windocare heeft het in een handomdraai (nou ja, het duurde iets langer) hersteld. Een tevreden klant dus.

Windocare ããã®åç
Onze voordeur was wat verzakt en sloot niet goed. Ze was al een paar keer aangepast, maar het probleem kwam steeds terug. Dan Windocare gebeld en na een week kwam er iemand kijken. Op iets meer dan een uur was het euvel opgelost. Zeer vriendelijk en zeer professioneel, ze weten duidelijk waarmee ze bezig zijn. Top!

Windocare ããã®åç
Wij kozen bewust en uitdrukkelijk voor een afspraak vier weken later, zodat we zeker waren van een namiddagafspraak. Helaas liep dit alsnog fout en kregen we uiteindelijk een tijdslot van 8u tot 13u toegewezen.
Daarnaast is er geen telefoonnummer beschikbaar en wordt er niet gereageerd op e-mails, wat de communicatie bijzonder moeilijk maakt.
Tot twee keer toe ontvingen we een foutieve factuur. Bovendien vonden wij de prijs erg hoog. De herstelling van de klink nam slechts 20 minuten in beslag, waarvoor 179 euro werd aangerekend.
Zeer teleurstellende ervaring.
Andy en zijn heldenbroeders hebben ons schuifraam kunnen repareren volgens een bepaalde techniek waar andere bedrijven in de regio verlegen in bleven. Wat een fijn gevoel toen deze helden kwamen en naar een oplossing hebben gezocht die niet de makkelijkste in uitvoering was. Daarnaast was er een duidelijke communicatie en vriendelijke klantendienst. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de onderdelen zijn besteld en de verwachtte leveringsdatum waarna snel een afspraak ingepland kan worden met een gemiddelde wachttijd van 1 maand. Dankjewel team Windocare!

Windocare ããã®åç
Zeer goede dienstverlening: duidelijke communicatie - de 'technicus-tracker' op de dag zelf vond ik een bonus - , een degelijke herstelling en een sympathieke technicus.

Windocare ããã®åç
Allround correcte service, de factuur stemde mooi overeen met de offerte, de interventieheld BART is een pracht van een kerel en heeft tijd noch moeite gespaard om er een uitstekend resultaat van te maken. Top! Wij zijn heel tevreden.

Windocare ããã®åç
Zeer goede, vriendelijke service.
De ervaren technieker heeft het afregelingsprobleem binnen de kortste tijd verholpen: balkondeur sluit weer perfect. Een aanrader !

tijdige aankomst
vlotte en vriendelijke service
correcte prijs

Windocare ããã®åç
Heel professionele service met oog voor detail en een prachtige afwerking. Ook bij een moeilijke situatie werd er actief meegedacht en een professionele oplossing gevonden. Ik ben enorm tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Windocare ããã®åç
De monteur van Windocare kwam een 1e keer langs voor een probleemanalyse.
Arne heeft dat zorgvuldig gedaan en zelfs één probleem al weten op te lossen. Degelijke uitstraling en vriendelijk maar bovenal beschikkend over vakkennis. Het 2e bezoek liet op zich wachten maar wel keurig geïnformeerd over het plan en tijdsbestek. Arne en Michael, waren er samen om het plan uit te voeren. Dit hebben ze professioneel, verzorgd en vrij snel uitgevoerd. Degelijke en betrouwbare uitstraling met een goede dosis humor. Prima werk geleverd en een keurige factuur opgesteld. Kortom zeer tevreden!!

Moeilijk communicatie
Zeer lange wachttijd
Geen goede voorbereiding
Werken op factuur die niet correct zijn
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã