Virkelig god service! De har vÊret utrolig hjÊlpsomme og levering ankom prÊcis som lovet og med fin info under vejs. Kan uden at blinke anbefale dem til andre kunder. Vil helt sikkert vende tilba... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kom tilfÊldigt til vinsmagning hos Noer og Kofoed for et par Ã¥r siden. Har faktisk ikke kÞbt vin andre steder og deres vin smagninger bliver altid skrevet i kalenderen sÃ¥ snart der er dato! Vinene... ãã£ãšèŠã
Noer Wines har arrangerer vinsmagning hjemme hos os, 2 gange nu. Vi har begge gange haft den lokale vinkonsulent Jeppe pÃ¥ besÞg. Jeppe medbragte et bredt udvalg af bÃ¥de bobler, hvide og rÞde vine... ãã£ãšèŠã
Noer & Kofod er den bedste vinhandel man kan bruge , vi har brugt deres ekspertise mange gange bÃ¥de til alm vinsmagning , men ogsÃ¥ til bryllup , fest og alm brug. De har styr hvilke vine du kan lid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har stor fokus pÃ¥ oplevelsen med vin, og derfor fortsÊtter vi det populÊre koncept med vinsmagninger for virksomheder og hjemme i privaten. Vores mange kompetente vinkonsulenter glÊder sig til at komme ud til dig eller din virksomhed og afholde en vinsmagning efter Þnske. Det er og bliver en dejlig mÃ¥de at vÊre sammen pÃ¥ â og sÃ¥ er det en god mulighed for at finde vinen, der passer til enhver lejlighed. Vores ambition er, at hver af vores kunder opnÃ¥r det rigtige vinkÞb pÃ¥ baggrund af den rigtige vejledning. Det skal vÊre en fornÞjelse lige fra fÞrste mÞde med Wines & Co., til du sidder med glasset i hÃ¥nden. Vi vil I hvert fald gÞre vores bedste for det.
é£çµ¡å
Viborgvej 97, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- +45 31 50 90 52
- info@winesnco.com
- winesnco.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig god service!
Virkelig god service!
Kan uden at blinke anbefale dem til andre kunder.
Vil helt sikkert vende tilbage.
Svindel og svineri
6. Uge ingen vin. Ingen penge retur.
Der svares ikke på spÞrgsmål men jeg skÊldes ud i stedet for.
Jeg har tilbudt selv at hente vinene (13 flasker), men jeg er oprigtig i tvivl om de overhovedet eksisterer.
Man skal holde sig langt vÊk fra dette firma.
Personligt melder jeg dem til politiet for svindel nu og vil anbefale andre med samme oplevelse at gÞre det samme.
- Det kan man gÞre pÃ¥ politiets hjemmeside under âÞkonomisk svindel pÃ¥ nettetâ.

Få nu styr på det
Vi var den 20/5 2023 til vinsmagning i HillerÞd. Det blev ikke just den oplevelse vi havde set frem til. Vi blev tildelt en vin konsulent, ikke vores lokale. Efter vi havde valgt et antal vine vi skulle han lave rÊkkefÞlgen de skulle smages efter. Det resulterede i at der nu var 4 andre vine på listen⊠der gik så 75 minutter fÞr vi fik serveret fÞrste smagsprÞve, det med beskeden om at det ville komme til at gå lidt stÊrkt med det antal vine vi havde valgt⊠vi valgte ud fra at vi havde 3 timer!
Vi valgte trods alt at kÞbe nogle af vinene, de blev ogsÃ¥ leveret ret hurtigt, men grundet IT udfordringer kommer der fÞrst en faktura 3/7, den bliver betalt 7/7. Fik en rykker i februar 2024, hvorefter jeg har talt med en af ejerne og den lokale konsulent, sendt dokumentation. Alligevel fÃ¥r jeg endnu en rykker i martsâŠ. Et firma der ikke har styr pÃ¥ ret meget!

Gode varer
Gode varer. Rimelig leveringstid. Ãsken varerne kom i var lidt stor, men fint pakket.

Wines&Co. ããã®åç
Jeg sende gavekurven til mine forÊldre
Jeg sende gavekurven til mine forÊldre, jeg kunne ikke kÞbe et kort, hvor jeg kunne Þnske dem glÊdelig jul, så når i skriver til mig, bruger i mine forÊldres navne, for det ser ud til at de har kÞbt gaven til dem selv, der er plads til forbedring. Men ellers var det nemt at bestille,
Vh Susanne GodtNytår

Wines&Co. ããã®åç
Har altid haft en fÞrste klassesâŠ
Har altid haft en fÞrste klasses oplevelse med Pieroth Wines -smagsmÊssigt og leveringsmÊssigt gennem mange år i à rhus/Brabrend og senere i CPH. GÊlder stadig. Fra kunde i mere end 40 år.

Wines&Co. ããã®åç
Tak for en rigtig god oplevelse.
Tak for en rigtig god behandling af min bestilling. Den blev modtaget dagen efter bestillingen.

Wines&Co. ããã®åç
God vin til fornuftige priser leveretâŠ
God vin til fornuftige priser leveret til tiden.

Wines&Co. ããã®åç
Jeg er glad for produktsortimentet
Jeg er glad for produktsortimentet, men levering af varer virker lemfÊldig når en dyr kasse vin blot sÊttes ved en gadedÞr med adgang for offentligheden på gade og vej.
Derudover ingen mulighed for at have kontakt med fragtmanden indtil han gider at give besked kort fÞr levering uden mulighed for at reagere.
Endelig må jeg sige at leveringstiden er lang fra bestilling, så man kan komme i tvivl om kassen overhovedet kommer.

Spitzenklasse.
Spitzenklasse.
Noer tog imod bestilling - Noer sendte - Jeg vandt. Hele processen forlÞb perfekt - og vinen var fremragende.

Wines&Co. ããã®åç
I fik ikke fem stjerner pÃ¥ grund af atâŠ
I fik ikke fem stjerner på grund af at vi ikke var stillet som jeg havde skrevet men ellers har det godt

Rigtigt gode Vine inkl champagne
Rigtigt gode Vine inkl champagne. Hurtig betjening, godt udvalg