Jeg vil klart anbefale andre at handle hos winesome, de yder super god service. Jeg havde bestilt 6 flasker vin hos dem som desvÊrre sÃ¥ viste sig at vÊre udsolgt, men der gik ikke mere end 5 dage fÞr... ãã£ãšèŠã
Jag köpte 12 styck Domaine Coursodon, Saint Joseph La Sensonne 2020 för 449 kr / styck. Jag Àr samlare av kvalitetsvin, och alltid mycket mÃ¥n om prisvÀrde. Robert Parkers team har bedömt detta vin til... ãã£ãšèŠã
Emballageafgiften er ikke inkluderet i listeprisen for vinen. Sådan noget plat. Jeg undgår så vidt det er muligt webshops som tilfÞjer gebyrer ved check out.
Alt var bestilling og leveringsmÊssigt hurtigt afsendt. Dog har jeg gentagne gange haft problemer med PostNord og leveringstiderne passede slet ikke med hvad der stod i app'en. Selv kl 23:00 om aftene... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din online vinhandler
StenosvÊnget 4, 5230, Odense, ãã³ããŒã¯
- 20 14 49 82
- Kontakt@winesomm.dk
- winesomm.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig levering og god service
SpÊndende vin
SpÊndende vin. God oplevelse og alt var velfungerende.
Har kun gode ting at sige om Winesomm
Har kun gode ting at sige om Winesomm! Dejlig hurtig levering og lÊkkert udvalg !
Vin og levering som aftalt ðð
Super quick service
Super quick service, speedy delivery, awesome prices on awesome wines.
Emballageafgiften er ikke inkluderet iâŠ
Godt udvalg og meget hurtig levering
Godt udvalg og meget hurtig levering. Stor anbefaling.
Hurtig og virkelig god service
Hurtig og virkelig god service + Da transportfirmaet havde Þdelagt nogle flasker under transport, ringede Magnus selv og gav god information og sendte lynhurtigt en ny kasse. Perfekt service!
Bra utbud och snabb leverans
Super oplevelse
Super oplevelse! Fantastisk udvalg af vin og hurtig levering. Fik hjÊlp af Magnus fra WineSomm til at vÊlge den perfekte vin.
Fantastisk oplevelse
Fandt vine til rigtig gode priser. Og pga. prisniveauet bliver de personligleveret i stedet for GLS. Virkelig en fantastisk service! Vil helt klar kÞbe derfra igen.
Rigtig god service og lynhurtig levering
Godt udvalg til priser
Jeg fandt noget utrolig lÊkker vin hosâŠ
Jeg fandt noget utrolig lÊkker vin hos winesomm. Jeg blev ikke skuffet og tiden fra bestilling til levering var også super.
Jeg vil klart anbefale andre at handleâŠ
Jeg vil klart anbefale andre at handle hos winesome, de yder super god service. Jeg havde bestilt 6 flasker vin hos dem som desvÊrre så viste sig at vÊre udsolgt, men der gik ikke mere end 5 dage fÞr de kontaktede mig og sagde de havde fået 6 flasker på lager, jeg betalte for dem kl 14 og allerede samme dag kl 17 kom de personligt og leverede dem hjemme hos mig!! Mega god oplevelse
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. Super lÊkker Rose bobler, hÃ¥ber i beholder den pÃ¥ lager ðð¥
Helt igennem en god oplevelse og det erâŠ
Helt igennem en god oplevelse og det er ikke sidste gang jeg handler hos Winesomm