Topervaring
Mooi uitgevoerde werken.
De contacten verliepen vanaf het begin zeer positief, professioneel en vriendelijk.
Goede plaatsing, propere afwerking.
Gebruik van degelijke Belgische materialen.
Zeker aan te bevelen.

Winfera からの回答
Winfera is al meer dan 25 jaar een betrouwbare renovatiespecialist in ramen en deuren. Het bedrijf helpt klanten hun woning mooier, comfortabeler en energiezuiniger te maken dankzij een totaalaanpak die zowel kwaliteit als service centraal zet. Wat Winfera uniek maakt, is hun volledig traject van advies tot plaatsing, uitgevoerd door eigen ervaren vakmensen. Er wordt niet gewerkt met onderaannemers, waardoor elke installatie voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die het bedrijf nastreeft. Klanten kunnen bij Winfera terecht voor ramen en deuren in PVC, aluminium en hout, telkens op maat gemaakt, duurzaam en afgestemd op de stijl van de woning. Dankzij hun persoonlijke aanpak, heldere communicatie en transparante afspraken weten klanten altijd waar ze aan toe zijn, zonder verrassingen. Winfera staat dicht bij zijn klanten: in de showroom of bij hen thuis wordt meegedacht over de beste oplossing, volledig afgestemd op comfort, stijl en energieprestaties. Ook na de plaatsing blijft Winfera bereikbaar voor vragen, service en advies. Met aandacht voor ecologie, kwaliteit en vakmanschap bouwt Winfera samen met zijn klanten aan een warme, duurzame thuis. Het resultaat? Ramen en deuren die écht het verschil maken: professioneel geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt.
Kruissteenweg 201, 3700, Tongeren-Borgloon, ベルギー
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooi uitgevoerde werken.
Goede plaatsing, propere afwerking.
Gebruik van degelijke Belgische materialen.
Zeker aan te bevelen.

Winfera からの回答
Wij lieten onze voordeur en een klein raam vervangen door Winfera. De plaatsing en afwerking verliepen eigenlijk zonder enig probleem, maar na enkele dagen zagen we dat er veel vuil en stof in de voegen van de ramen in de deur bleven hangen. We overlegden dit met Raf en hij zorgde heel snel voor een blijvende oplossing.

Winfera からの回答
Eerst al de installatie van onze nieuwe ramen. Perfect volgens afspraak en nog beter, top plaatsers (die we echt nodig hadden in een stevige renovatie). Vervolgens een jaar nadien, zware schade door inbraakpoging. Alles netjes vervangen, en voorzien van gelaagd glas.
Wij zijn fan!

Winfera からの回答
Goede service, duidelijke info en uitleg. Afspraken werden goed nagekomen. Plaatsing gebeurde zo proper mogelijk en er werd ook weer netjes opgeruimd. Vriendelijk personeel.

Winfera からの回答
Alle gemaakte afspraken werden stipt en volledig nagekomen, geen verrassingen.
Professionele plaatsing, perfecte afwerking, zeer vriendelijke mensen.

Winfera からの回答
Hele vervelende ervaring gehad met verkoper van Winfera. Hij had ons beloofd dat we een premie van meer dan € 5000,00 zouden ontvangen bij het vervangen van diverse ramen. Alles is door de overheid afgewezen en we hebben nooit iets ontvangen. Hij blijft volhouden dat we het volgens hem wel hadden moeten krijgen. Daar heb je als klant ds niets aan. Het gaat niet om een klein bedrag. Hij heeft zelf nog een deur extra verkocht onder de noemer u krijgt toch een mooi bedrag van de overheid terug. We hebben nooit iets ontvangen en voelen ons flink misleid door Winfera. Hij heeft de opdracht binnen en wij kunnen naar onze premie fluiten. Zo kun je wel veel ramen verkopen. Schandalig om mensen zo iets te beloven.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。