Ik heb Winston gecontacteerd voor een arbeidsrechtelijke kwestie. Eerste contact (met sales/adviseur) en info: echt top. Vriendelijk, snel en duidelijk klantgericht. Maar het gesprek met de... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Vroeg uitleg via jullie site die ik online vond. Dag erna al telefonische uitleg over jullie werking, kosten, enz. Kreeg dit correct bevestigd via mail. Twee dagen later al afspraak met Mtr. Vand... もっと見る
企業が回答しました
Ik werd gedagvaard in een zaak voor overmatige snelheid op nogal een rare plaats. Na het eerste contact wist ik dat ik me niet slecht hoefde te voelen aangezien zij dit ook erkende als een misleidende... もっと見る
Ze hebben oprecht geluisterd naar mijn situatie. Maar het mooie was dat ik mijn eigen tempo zelf mocht bepalen. Ze zijn niet opdringerig en respecteren de bepaalde stappen die ik zette.
企業情報
Winston について
当該企業による記述
連絡先
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Uitstekende juridische ondersteuning en betrokkenheid
Ik heb onlangs beroep gedaan op Winston Advocaten voor ondersteuning bij een huurgeschil en ben enorm tevreden over hun dienstverlening. Meester Katalien Van Holsbeke heeft mijn dossier met uiterste zorg behandeld: professioneel, empathisch en doortastend.
Ze nam de tijd om mijn situatie grondig te analyseren, dacht strategisch met me mee en gaf helder advies over de mogelijke stappen. Wat ik vooral waardeerde was haar menselijke aanpak en het feit dat ik me gehoord en serieus genomen voelde — iets wat voor mij als cliënt met een chronische aandoening (fibromyalgie) heel belangrijk is.
De communicatie verliep vlot, duidelijk en op maat. Dankzij hun tussenkomst heb ik weer vertrouwen dat mijn zaak correct en met respect voor mijn rechten wordt aangepakt.
Ik kan Winston Advocaten en specifiek Meester Van Holsbeke zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken juridische partner.
Met dank,
Shelley

Zeer tevreden
Zeer snelle reactie met correct advies en ondersteuning. Zeer tevreden.

Inderdaad behulpzaam
Inderdaad behulpzaam, geen wachttijden, en zeker ook geruststellend! Wel duimen dat er ook in de toekomst met dit dossier niets meer moet gebeuren.

Snel, duidelijk en flexibel
Ik werd bijgestaan door meester Standaert in een zaak rond valsheid in informatica. Voorafgaand aan het verhoor werd een telefoongesprek ingepland waarin alles helder en efficiënt werd besproken. De voorbereiding was grondig, wat ervoor zorgde dat ik goed wist wat te verwachten. Op de dag van het verhoor werd er bijzonder flexibel en professioneel gehandeld. Meester Standaert was nadien ook steeds bereikbaar via e-mail of telefoon en volgde het dossier nauwgezet op. Het advies was steeds duidelijk en to-the-point. De prijs werd vooraf transparant afgesproken, wat voor gemoedsrust en geen vreemde verrassingen zorgt. Mocht ik in de toekomst opnieuw juridische bijstand nodig hebben, dan kies ik zonder twijfel opnieuw voor Winston.

Correct en goed geholpen
Correct en goede legal informatie gegeven door Wouter in arbeidsconflict. Steun en practische tips hebben me geholpen tot een goede overeenkomst te komen.

Winston からの回答
Winston reageert snel en gepast!
Winston reageert snel en gepast. Mijn probleem werd goed begrepen, hun reactie was kort en krachtig met het gewenste resultaat! Ik vond het ene fijne ervaring.

Snel en efficiënt
Er weer heel snel en duidelijk gecommuniceerd over hoe de procedure ging verlopen. Het gesprek met de advocate online verliep zeer vlot en ik kreeg voldoende uitleg over de mogelijke opties. Ik kan ook nog steeds bij hen terecht via mail.

in mensentaal
Via mijn rechtsbijstand werd een advocaat aangesteld. Duidelijk, transparant en 'in mensentaal'

Winston からの回答
Ik heb goede uitleg gekregen
Ik heb goede uitleg gekregen. Ik zou wel garage verderder gaan ,maar val niet in de conditie wegens dat ik in schuldbeminileng ben door het deze .

Eerste ervaring met Winston
Wouter heeft ons heel goed begeleid en duidelijke informatie gegeven. Hij was erg geduldig en nam de tijd om alles goed uit te leggen. We zijn heel tevreden over zijn hulp!

niets negatief
mensen waren vanaf dag 1 duidelijk , zowel wat betreft de mogelijke pistes en de prijs. Doorheen de procedure toch wel vrij duidelijke communicatie

Winston からの回答
How to make easy money !!!!!!
Ten eerste , al aan de balie ging het mis, ten tweede niet de afgesproken advocaat , ten derde 161,... € en dan nog op de minuut binnen komen .

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。