Godt vareutvalg. Helt ok priser og lett å bestille. Kanskje litt lang leveringstid, men antar endel om ikke alt kommer fra Kina😂. Har vært fornøyd med kjøp. Takkfor svar, men dere hoppet elegant o... もっと見る
企業が回答しました
Bra sekk. Posten rett hjem er bortkastede penger.
企業が回答しました
Godt utvalg og veldig gode priser. Rask levering. Det hadde vært fint om det var billigere hjemlevering.
Wise or Twice tilbyr smarte organiseringsløsninger for et ryddigere liv. Vi er dedikert til å forenkle og effektivisere hverdagen din gjennom bærekraftige, smarte og innovative løsninger av høy kvalitet.
Tromsø, ノルウェー
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Takkfor svar, men dere hoppet elegant over selve problemet. Og det var ikke leveringstiden

Wise or Twice からの回答
Veldig bra kundeservice! Bestilte en nakkepute og sovemaske til jul. Det viste seg at sovemasken manglet. De svarte raskt på kundeservice og ordnet det med full refusjon, slik at jeg kunne kjøpe en sovemaske selv. Nakkeputen fikk jeg beholde.
Veldig god kommunikasjon og de håndterte en klage på ett defekt produkt på en rask og god måte (det var ikke mulig å oppdage problemet før den skulle brukes og resten av det jeg handlet var av forventet kvalitet). Er noen småting jeg skulle ønske var bedre på siden; men mitt første poeng gjorde opp for dette.

Wise or Twice からの回答
Lett å bestille, varene kom raskt og det var som forventet ut fra bildene -)

Wise or Twice からの回答
Seriøs og oversiktlig nettside, rask og ryddig levering, god kvalitet på det jeg bestilte. Anbefales!

Wise or Twice からの回答
Veldig fornøyd med produktet og servicen jeg fikk

Wise or Twice からの回答
Jeg må jo si at opplevelsen jeg fikk var ikke helt som jeg ønsket. Dere sendte den på feil adresse helt bort til Kristiansand,jeg måtte vente lenge på den. Men når den kom så er jeg veldig fornøyd med nuppefjerneren endte veldig bra.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。