Wisfix レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Erg positief over deze wiskunde cursus. Het was fijn dat ik de cursus ook tijdens mijn vakantie kon volgen. Ik vond de begeleiding echt top. De begeleider nam de tijd om iedereen persoonlijk aandacht... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het was een duidelijke uitleg die zich alleen richtte op de stof die daadwerkelijk in de CCVX toets komt. Dit zorgde ervoor dat het een stuk compacter was dan bij andere leer instanties

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb VWO wiskunde, natuurkunde en scheikunde gevolgd bij Wisfix. Voordat ik begon aan de cursus had ik er niet zo veel vertrouwen dat ik de ccvx tentamens zou kunnen halen, maar door de fijne uitleg... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧孊
  2. 高等孊校

圓該䌁業による蚘述

Wisfix helpt studenten met het behalen van vwo-deelcertificaten. Wij helpen studenten met de vakken biologie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde A en wiskunde B. Dit doen wij doormiddel van stoomcursussen die jou voorbereiden op het ccvx-tentamen! In een relatief korte periode helpen wij studenten die helemaal geen voorkennis hebben het vak te begrijpen en met een voldoende af te ronden. Onze cursussen worden live online gegeven en de docent is zowel tijdens de cursus als na de cursus beschikbaar voor vragen tot aan het tentamen. Zo krijgt de student altijd hulp wanneer nodig. Tijdens de cursus oefenen wij met zoveel mogelijk vragen uit echte ccvx-tentamens om zo de student beter de vraagstelling te laten begrijpen en op niveau te leren. Inmiddels hebben wij een grote groep studenten geholpen met hun certificaat en daarmee hun toelating tot de universiteit!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Super fijne cursus

Ik vond de Wiskunde A-cursus erg fijn! De uitleg was duidelijk en de onderwerpen werden stap voor stap behandeld. Als je iets niet begreep werd het net zo lang uitgelegd totdat je het wel snapte. Zeker een aanrader voor iedereen die extra hulp bij wiskunde A kan gebruiken, ook zonder voorkennis.

Goede ervaring, aanrader

Goede ervaring, voor mensen die twijfelen zou ik zeggen gewoon doen. Duidelijke uitleg als je het zelfs 100 keer niet begrijpt legt die het nog 100 keer voor je uit aangepast op jou. Genoeg geduld en vraagt ook door om te kijken of je het echt begrijpt.

Ik leerde eerst voor deze tentamen op een andere manier waar ik met 1 onderwerp een maand mee bezig was. Terwijl ik met de cursus in 1 week zonder voorkennis alle stof heb gekregen.

Doelgericht

Ik heb bij Wisfix wiskunde A gevolgd. De docent beschikt over veel kennis en kan de stof duidelijk uitleggen. De lessen zijn goed te doen en doelgericht. Ik zou Wisfix aanbevelen ter voorbereiding van CCVX!

5぀星のうち5の評䟡

Dit is echt een uitstekende cursus

Dit is echt een uitstekende cursus! De uitleg is niet alleen duidelijk, maar ook gestructureerd en goed opgebouwd, waardoor zelfs moeilijke onderwerpen begrijpelijk worden. De docent neemt de tijd voor elke leerling en zorgt ervoor dat iedereen het tempo kan volgen. Er is veel persoonlijke aandacht en je voelt je echt geholpen bij elke stap.
Wat ik vooral fijn vind, is dat er ruimte is om vragen te stellen en dat alles geduldig en op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. Dankzij WisFix heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in wiskunde en zijn mijn resultaten merkbaar verbeterd.
Ik zou deze cursus absoluut aanraden aan iedereen die moeite heeft met wiskunde of juist zijn niveau wil verhogen. Echt een topervaring!

2026幎4月18日

ervaring wiskunde A training

Ik heb de cursus als heel prettig ervaren. De uitleg was duidelijk en goed te begrijpen, en dit was voor mij erg belangrijk aangezien ik al best een lange tijd geen wiskunde meer heb gehad en ook nooit op vwo-niveau. Wat ik vooral fijn vond, is dat we tijdens de lessen gewerkt hebben met concrete stappenplannen en handvatten om wiskundevragen op te lossen. Door veel te oefenen tijdens de lessen werd de stof meteen duidelijk.

De docent is erg vriendelijk en neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Als je iets niet meteen snapt, blijft hij het rustig uitleggen totdat je het begrijpt. Je merkt dat hij echt betrokken is bij de cursisten en dat hij wil dat iedereen het haalt.

2026幎4月16日

Hele fijne cursus

Ik heb een wiskundecursus gevolgd bij Wisfix ter voorbereiding op het CCVX-examen en ik ben echt heel tevreden. De uitleg was duidelijk waardoor ik de stof goed begreep. Ook was er genoeg ruimte om vragen te stellen.
Al met al vond ik het een fijne cursus en zou ik het zeker aanraden!

2026幎4月15日

CCVX cursus

Ik heb deze cursus gekocht voor mijn dochter die graag geneeskunde wilde gaan studeren. Zij moest hiervoor het ccvx tentamen afleggen, omdat ze geen vwo heeft gedaan. Dit heeft ze gedaan door een cursus bij wisfix te volgen en ze is erg tevreden! We komen hier zeker terug voor de overige vakken

2026幎4月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス