レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb al verschillende keren wissel.nl gebruikt en maar 1 keer een probleem gehad dat snel werd opgelost door mijn geld terug gestort te zien. Verder hoop ik dat het assortiment van winkels vergroo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was erg sceptisch toen ik dit langs zag komen. Maar wat een geweldige website. En goede service. Voor het eerst een bon ingewisseld. Binnen een half uurtje geregeld. Er was iets mis gegaan maar toe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tot gisteren avond wist ik niet eens dat dit soort diensten bestonden. Was er niet helemaal zeker van, had immers nog nooit van wisselnl gehoord laat staan van de dienst die zij aanbieden. Na m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Met het opruimen van een kast, kwam ik diverse oude kado bonnen tegen. Vele natuurlijk verlopen, maar ik dacht ik ga eens googlen. En zo kwam ik uit bij wissel nl. Mooie oplossing, je hebt diverse... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. クヌポン サヌビス
  3. オンラむン垂堎

圓該䌁業による蚘述

Per 1 februari 2024 stappen wij helemaal over op Google Reviews. Hierdoor zijn de Trustpilot reviews niet meer zichtbaar op onze site. Dank voor alle reviews op Trustpilot! Groeten het Wissel Team In- en verkoop van 2e hands cadeaubonnen, tegoedbonnen, cadeaukaarten, reischeques en vliegvouchers. Wissel.nl betaalt de beste prijs voor jouw ongewenste cadeaubonnen. Wij zijn 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 21:00. Altijd binnen 1 dag uitbetaald meestal al binnen enkele uren. Spoedbetaling is mogelijk. Ben jij op zoek naar korting? Bij wissel.nl vind je altijd honderden verschillende cadeaubonnen met aantrekkelijke korting. Codes worden direct per e-mail geleverd, natuurlijk mét kopersgarantie. (Wehkamp, Bol.com, Zalando, Bijenkorf, Cooblue, Apple, Bioscoopbon, Diner bon, Rituals en nog tientallen andere merken)

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fijne ervaring

Prima bod, super snelle afhandeling

2025幎8月9日

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot de volgende Wissel

Geweldig

Wissel.nl heeft een groot aanbod aan cadeaukaarten waar ik al diverse keren cadeaubonnen heb besteld. Daarnaast krijg je binnen enkele minuten al de cadeaubon in de mail.
Ik ben tevreden!

2025幎8月7日

Wissel.nl からの回答

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling! Graag tot een volgende keer.

I'm happy to recommend

I've been using Wissel for years to buy discounted gift cards. I typically buy Amazon and Bol but there are plenty more. I had to contact the customer service a few times when the cards didn't work, and they've always resolved the issue rapidly.

2025幎8月6日

Wissel.nl からの回答

Thanks for this great review! Till next time :)

alleen maar goede ervaringen

Altijd stipte levering, alleen maar goede ervaringen. Een jaar geleden werd ik gewezen door vrienden op het bestaan van wissel.nl en tot op heden heeft me dat elke keer leuke kortingen opgeleverd. Echt een aanrader!

2025幎8月7日

Wissel.nl からの回答

We zijn allemaal dol op korting, dus graag tot de volgende keer en bedankt voor deze mooie review Alita!

Top bedrijf

Top bedrijf! Ik koop regelmatig cadeaubonnen bij Wissel. Direct bruikbaar en werkt perfect.

2025幎8月6日

Wissel.nl からの回答

Bedankt voor het achterlaten van deze fijne beoordeling. Graag tot de volgende keer.

Eerlijk

Eerlijk , snel. Betrouwbaar en mooie aanbod. Als je niks aan je kado kaart hebt kan je er zelfs geld voor krijgen of ruilen tegen een andere kado kaart .

2025幎8月5日

Wissel.nl からの回答

Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Graag tot de volgende keer

Goeie betrouwbare site

Goeie site, heeft mij inmiddels al aardig wat geld bespaard. Heb 2x gehad dat de cadeaubon niet werkte, waardoor ik met de klantenservice contact op heb genomen. Zij reageren echt, en ik overdrijf niet, binnen 10 minuten en zijn erg behulpzaam.

2025幎8月3日

Wissel.nl からの回答

Bedankt voor deze prachtige beoordeling. En als je nog wat meer wil besparen dan weet je ons te vinden!

Geweldige site

Makkelijk , leuke korting , snel geleverd

2025幎8月4日

Wissel.nl からの回答

Bedankt voor deze geweldige beoordeling Daisy, daar worden we heel blij van!

5぀星のうち3の評䟡

Ingewikkeld

Was beetje ingewikkeld moest steeds mailen maar veder goed

2025幎8月3日

Wissel.nl からの回答

Jammer dat je het Wisselformulier als ingewikkeld hebt ondervonden Matteo! De volgende keer helpen we je er graag telefonisch doorheen, dat is makkelijker dan op zondag via de mail. Wij zijn bereikbaar van ma-vrij tussen 08:30-16:30 uur.

Simpel besparen

Bij grotere aankopen kijk ik altijd even of ik iets kan besparen door een bon met korting te kopen bij wissel.nl. Super simpel (codes direct in de email) en bespaart mooi wT geld!

2025幎8月2日

Wissel.nl からの回答

Zo is dat Joost! Bedankt voor de 5 sterren en graag tot de volgende keer!

Ik ken mijzelf.

Ik ken mijzelf.. vergeet kado bonnen te vaak in te leveren. Mooie service!! Binnen 20 minuten het geld op mijn rekening!!

2025幎8月2日

Bedankt voor deze 5 sterren review! Graag tot de volgende Wissel

5぀星のうち4の評䟡

Ik wacht nog op men geld is al paar uur

Ik wacht nog op men geld is al paar uur geleden

2025幎7月30日

Wissel.nl からの回答

Hi Jolien, we hebben jouw aanvragen bekeken maar hebben hier niets geks aan kunnen ontdekken en in alle gevallen is de betaalopdracht aan onze bank binnen het half uur gegeven. Mocht er nog iets zijn met een betaling dan horen we het graag van je: klantenservice@wissel.nl

Snelle hulp

Playstation bon gekocht code was helaas al gebruikt, heb de klantenservice een mailtje gestuurd en had binnen de korste keren 2 nieuwe bonnen gekregen die wel werkte. Super snel opgelosten en zal hier de volgende keer weer een bon kopen.

2025幎7月30日

Wissel.nl からの回答

Bedankt Rutger voor het achterlaten van deze beoordeling. Graag tot de volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。