Withoutpain レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb een bundel verdovende crèmes besteld. Deze werden keurig geleverd en volgzaam via track en tracé. Helaas viel de bestelling tegen in kwaliteit. Via mail contact opgenomen en diverse fot... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel goede service en je wordt op de hoogte gehouden ivb met de stand van jou bestelling , waar je pakje is hoe ver het staat met u bestelling wanneer je pakje aankomt . Binnen de 4 dagen was mijn pak... もっと見る

企業情報

1. タトゥー・ピアスショップ

当該企業による記述

TKTX verdovende tattoo zalf kopen? Dé specialist van Nederland → Withoutpain.nl ♥ gratis verzending v.a. €50.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Bedankt voor uw review.

Natuurlijk, ik begrijp dat het erg vervelend is dat u het product nog niet heeft ontvangen. Het spijt ons voor het ongemak en we willen u graag helpen om dit op te lossen. Wij raden u aan om een e-mail te sturen naar info[at]withoutpain.nl met uw bestelnummer en verdere details over uw bestelling. Op deze manier kunnen we het probleem onderzoeken en samen met u een oplossing vinden. Als het pakket nog niet is aangekomen, kunnen we samenwerken met de vervoerder om de locatie van het pakket te achterhalen. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen en we willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop bij ons. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we horen graag van u.

Top bedrijf

Bestel nu al 5x via dit bedrijf. Laatse levering ging fout en dacht ojee, geen telefoonnr om te bellen alleen maar e-mail. Maar via het contactformulier aangegeven te hebben een verkeerde levering gehad te hebben, keurig binnen 3 dgn de goede bestelling binnen gekregen.
Top service!!

2023年3月15日

Het product werkt niet.

2023年3月14日

Bedankt voor uw review!

het spijt ons te horen dat het product niet werkt zoals verwacht. We willen graag helpen om dit op te lossen en ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. We bieden u graag de mogelijkheid om het product kosteloos te retourneren. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info[at]withoutpain.nl met uw bestelnummer en de reden van retournering. Wij zullen dan het retourproces voor u in gang zetten en u verdere instructies geven. We zullen ook ons best doen om samen met u een geschikt alternatief te vinden, indien gewenst. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en we hopen dat we uw vertrouwen kunnen behouden. Bedankt voor uw begrip en we kijken uit naar uw e-mail.

5つ星のうち1の評価

Ik heb mij bestellen niet opvangen

Ik heb mij bestellen niet opvangen. Ik moet van PostNL contact opnemen met jullie zodat jullie contact kunnen opnemen met hun en dat heb ik gedaan.
Ik heb bijna €20 betaald voor niets.
Ik heb al 2 x contract met jullie opgenomen via mail zonder succes. Er is geen telefoonnummer in jullie website.

Anne Eshioman.

2023年1月12日

Goedemiddag,

Goed dat u middels een review contact met ons opneemt! Deze hebben wij ontvangen en ik heb u zojuist een Mail gestuurd met een aantal vragen.

Bedankt voor uw bericht!

Helaas heb ik geen enig contact van u mogen ontvangen over deze zending.

Volgens de gegevens van PostNL is het pakket op 30 december bij u bezorgd.

Indien dit niet zo is kunt u contact opnemen met

Info [at] westjaar.nl

Dan kan ik een onderzoek instellen om te zien waar het pakket gebleven is.

IK WORD GENEGEERD

Ik krijg geen antwoorden op mijn mails, de producten zijn fake heb ik overal gelezen!!!! Ik heb mijn levering nog niet eens ontvangen ik wil mijn geld terug

2022年12月20日

Withoutpain からの回答

Bedankt voor uw bericht ! Ik kan nergens iets terug vinden dat u contact met ons heeft gehad anders had ik u graag geholpen! Kunt u nogmaals contact opnemen via het formulier op de website dan zullen we u zo snel mogelijk helpen!

5つ星のうち1の評価

Niet hetzelfde product geleverd zoals…

Niet hetzelfde product geleverd zoals op de foto op de website.
Reeds mail gestuurd, zonder antwoord tot op heden!

2022年12月7日

Withoutpain からの回答

Bedankt voor uw review! Ik heb u zojuist een mail gestuurd naar het bij ons bekende mail adres!

Topspul

Topspul, verdooft goed! Ik heb een sessie van 4,5 uur prima kunnen doorstaan hiermee, ook al ging het recht over mijn bot (scheenbeen).

2022年11月4日
5つ星のうち1の評価

Verdovings crème besteld werkte maar…

Verdovings crème besteld werkte maar een uurtje
En zeker goed aangebracht
En de “tattoo na zorg “ bepanthen wat je besteld is gewoon voor baby verzorging die mag alleen gebruikt worden op dichte wonden. Volgens mij is een tattoo een openwond ??

2022年10月15日

Goedenavond,

Helaas is de verzorgende Bepanthen met marketingslogo tattoo niet leverbaar. De bepanthen die u heeft gekregen is exact 1 op 1 degene voor tattoo’s.

Helaas kan het soms voorkomen dat bij een bepaalde huid / mens de verdoving in de zalf niet het gewenste effect geeft. Als u direct contact met ons had opgenomen hadden we u beter kunnen helpen. Uit een 1 sterren review kan ik niet veel op maken.

Fijne avond!

Geen originele verdoving

Geen originele verdoving! De foto’s op de website zijn van originele verpakkingen, maar je ontvangt een namaak product dat niet zal werken. Originele tag #45 bevat een hiddentag die je kunt scannen om te controleren of het product echt is. Het product dat geleverd is bevat dit niet, wat dus betekend dat het niet origineel is. Nooit meer bestellen…

2022年9月30日
自発的なレビュー
5つ星のうち4の評価

Piercing zonder pijn

Had de zalf gebruikt voor het steken van een piercing in mijn wenkbrauw.Jammer genoeg zat er geen gebruiksaanwijzing bij dus dat was even zoeken in het begin. Leven het internet denk ik dan! Bij het juist gebruiken van de zalf voelde ik wel degelijk de verdoving. Van het piercen heb ik dus zo goed als niets gevoeld. Ideaal voor personen met een lage pijngrens! ;) ik kan het enkel maar aanraden.

2022年8月31日

Trustpilot エクスペリエンス