Womensplace レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DÃ¥rlig udvalg og nÃ¥r man endeligt finder et sted er der masser af regler for hvad man kan bruge det pÃ¥ + en masse ekstra udgifter da man ikke kan bruge det til de tilbud der mÃ¥tte vÊre pÃ¥ stedet. SÃ¥ h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super smukke bind 😍😍og de sidder fantastisk, jeg kÞbte str xl da jeg blÞder vildt meget de fÞrste dage, jeg blÞder fortil sÃ¥ jeg vender bindet med den stÞrste bue fremad og sÃ¥ holder de bare sÃ¥ godt... もっず芋る

KÊmpe anbefaling herfra. Jeg har brugt stofbind gennem snart 10-11 Ã¥r og har prÞvet en del forskellige mÊrker, nÃ¥r jeg skulle udskifte nogle. Senest har jeg prÞvet disse og de er klart min favorit. Si... もっず芋る

Det er en kÊmpestor anbefaling fra mig.. Bindene er virkelig behagelige, blÞde og smidige at have pÃ¥. Jeg har ogsÃ¥ bind fra et andet brand, hvor de er meget stivere i det. De holder tÊt og er... もっず芋る

䌁業情報

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

KÞbt en vare der pÃ¥ ingen mÃ¥de fungere

KÞbt en vare der på ingen måde fungere har skrevet i opslag og får ubrugeligt svar tilbage . Ikke et sted jeg handler igen

2025幎9月30日

Hej Louise,
Det er ikke altid at Facebook viser alle kommentarer, så du må meget gerne sende en mail i stedet, hvis du mangler svar på noget. Vores produkter fungerer ikke for alle og der vil i nogle situationer vÊre enkelte tilfÊlde hvor de produkter man kÞber ikke passer til en. Det gÊlder for alt fra menstruationsprodukter til fx ansigtscreme eller tandbÞrster og ligesom at man ikke kan sende en brugt tandbÞrste tilbage, fordi den ikke fungerer for en, gÊlder samme politik her, af hygiejne mÊssige årsager. Jeg er ked af hvis vores produkt ikke passer til dig og håber du finder noget andet som du bliver glad for.

Øv til trusseindlÊg

Deres fine, blÞde trusseindlÊg, kravler baglÊns nÃ¥r man gÃ¥r 😞 og sÃ¥ hjÊlper de jo ligesom ikke. SÃ¥ der mangler noget, til at holde dem pÃ¥ plads.

2025幎8月28日

Hej Ulla,
Hvis du oplever at de glider i trusserne, vil jeg anbefale dig at prÞve med nogle trusser som sidder tÊt ind til kroppen. Det kan hjÊlpe med at holde bindet på plads.

Den passer perfekt!

Den passer perfekt og er det mest behagelige jeg har prÞvet. Jeg har tidligere haft kop, men efter at have fået bÞrn sad ingen kop rigtigt. Denne disk sidder perfekt og så er den nem at gÞre ren og meget flot Êske at opbevare den i

2025幎8月11日

Tak for at dele 💚

Dårlig udvalg og når man endeligt

Dårlig udvalg og når man endeligt finder et sted er der masser af regler for hvad man kan bruge det på + en masse ekstra udgifter da man ikke kan bruge det til de tilbud der måtte vÊre på stedet. Så hellere bare få pengene som så selv vÊlge et sted

2025幎4月30日

Hej Jytte,
Jeg kan desvÊrre ikke helt genkende det du skriver i forhold til hvad vi sÊlger hos Women's Place. Er du mon kommet til at anmelde en forkert hjemmeside?
Mvh Alberthe

Giver behag til hele dagen!

Jeg er gÃ¥et over til stof bind, da jeg oplever langt stÞre velbehag, fÞler mig mindre fugtig. Jeg har brugt “koppen” fÞr, men pludselig kunne jeg mÊrke pÃ¥ min krop at dette ikke var behageligt lÊngere.

Jeg har nu bestilt hos jer for 2nd gang efter at fundet at kvaliteten er i top. Ikke alene er de nye design med blomsterne, super fine men det er en kÊrlig reminder og hyldest om hvorfor vi har menstruationen og at der kan gro noget rigtigt smukt ud af dette
 -De er rigtig behagelig at have på og de fylder ikke i min trusser, glider ikke rundt og er nemme at vaske. Jeg har fundet, at smider jeg dem i brusebadet og danser på dem, spare jeg bÃ¥de tid og vand, nÃ¥r jeg a live vel stÃ¥r og jogger rundt derinde og sÃ¥ giver jeg dem et extra lille skrub, ved hÃ¥ndvasken, med en hÃ¥ndsÊbe til pletfjerning, til lige at tage det som kan vÊre tilbage, fÞr jeg smider dem i vaskemaskinen.

Tak for et rigtigt godt produkt. I er med til at spare miljÞet for rigtig meget affald og vand<3

2025幎3月24日

Womensplace からの回答

Tusinde tak for din flotte feedback 💚

KÊmpe anbefaling herfra

KÊmpe anbefaling herfra. Jeg har brugt stofbind gennem snart 10-11 år og har prÞvet en del forskellige mÊrker, når jeg skulle udskifte nogle. Senest har jeg prÞvet disse og de er klart min favorit. Sidder rigtig godt pga pasformen, de er ultrablÞde og behagelige, og så er de virkelig, virkelig fine. Derudover har jeg lÊst mig til at der er taget stilling til en masse gode ting i forhold til produktion, arbejdsvilkår og transport, og bindene bliver fremstillet i Þkologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik - alt sammen kÊmpe plusser for mig personligt. Så af mange gode grunde en kÊmpe anbefaling herfra.

2025幎4月2日
自発的なレビュヌ

Jeg var lidt skeptisk i starten

Jeg var lidt skeptisk i starten, men Þnskede at prÞve en mere bÊredygtig lÞsning og se, om denne type bind kunne fungere for mig.

Jeg blev virkelig positivt overrasket!
De holder prÊcis, som lovet, og er meget nemme at vaske. Derudover er de så flotte med deres fine blomsterprint.
Jeg vil helt klart anbefale dem til alle, der overvejer at prÞve stofbind for fÞrste gang – det er en game changer.

2025幎2月17日

Jeg synes der gik lang tid fra jeg

Jeg synes der gik lang tid fra jeg bestilte min varer til jeg modtog den.

Den kom i fin emballage som der var krÊset om, men selve produktet lever slet ikke op til de forventninger jeg havde. Og jeg er faktisk egentlig lidt Þv over at have smidt penge efter et produkt som kommer til at ligge på hylden.

2024幎10月21日

Hej Cecilie,
Jeg er ked af at produktet ikke lever op til dine forventninger. Det er sÃ¥dan med disken, ligesom kop, bind og tamponer, at den ikke fungerer til alle kvinder. Vi ser allesammen forskellige ud og nogle kan desvÊrre ikke fÃ¥ den til at sidde ordentligt. Du er meget velkommen til at skrive en mail til mig pÃ¥ info@womensplace.dk og jeg kan forsÞge at vejlede dig, sÃ¥ du mÃ¥ske kan fÃ¥ glÊde af produktet alligevel ☺

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。