vriendelijke man van woningschouw neemt zijn werk serieus. moest nog wat offertes aanleveren daar heb je heel weinig tijd voor. op het energielabel staat veel warmteverlies? ik heb totaal geen warmt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Netjes en snel een afspraak kunnen maken, komen afspraken na, en goede uitleg over het energielabel. Verder hebben ze zich goed voorbereid. Reageren snel op mail.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
vriendelijke man van woningschouw neemtâŠ
vriendelijke man van woningschouw neemt zijn werk serieus.
moest nog wat offertes aanleveren daar heb je heel weinig tijd voor.
op het energielabel staat veel warmteverlies? ik heb totaal geen warmte verlies kom maar eens meten in de winter als ik de thermostaat op 21 graden zet een half uur. zet de thermostaat uit dan blijft het warm in huis. zou dus gemeten moeten worden op een andere manier.
Prettig contact en snel duidelijkheid
Prettig en gemakkelijk contact, duidelijk verhaal over het hoe en wat, snel bericht over het energielabel.
Professioneel en daadkrachtig
Marco Jobse heeft het zeer professioneel aangepakt, is een prettig persoon en heeft ons goed uitleg gegeven over wat er nodig is en waarom. Hij ging ook goed om met de verkopende partij die meer wilde weten dan waar ze op dat moment 'recht' op hadden. Al met al was dit voor ons een hele fijne ervaring. Het contact met en de snelheid van Woningschouw was ook heel prettig en daadkrachtig.
Netjes en snel een afspraak kunnenâŠ
Verder hebben ze zich goed voorbereid. Reageren snel op mail.
oke,,,,,,,,
Netjes volgens afspraak
Respectvol en vlot verlopen
Respectvol en vlot verlopen woningshouw.
Zeer goede ervaring
Flexibel, stipt en deskundig. Hey rapport is uitgebreid en geeft duidelijke informatie.
Prima uitleg en tevreden over deâŠ
Prima uitleg en tevreden over de medewerker.
Great interaction!
Uitstekende en snelle service
Uitstekende en snelle service. Vriendelijke "inspecteur"
Op hele korte termijn een afspraakâŠ
Op hele korte termijn een afspraak kunnen maken.
Alles veriep snel. Energie label is al aangemeld. Top.
Zeer snelle service
Vriendelijke medewerker, duidelijk wat er verwacht werd en wat ik kon verwachten. Label had ik na 3 werkdagen binnen.
Via ING aangemeld en daardoor korting gekregen.
Snelle service
Snelle afspraak met vakkundig personeel die ruim een uur aan het meten is.
Binnen een paar dagen de uitslag.
Deskundigheid, punctueel in afspraak.
Schouwer was punctueel, illustratief en deskundig en behulpzaam bij vragen.
Snel en makkelijk aanvraag energielabel woning
Na de aanvraag, die erg makkelijk ging, was er zeer snel contact voor een afspraak om langs te komen. Het vragenformulier hadden we al zo goed als mogelijk ingevuld met de gevraagde gegevens, hierdoor verliep de schouw ter plaatse snel en makkelijk. De meneer die de schouw uitvoerde was zeer vriendelijk en legde bij de onderdelen alles uit.Het uiteindelijke label kregen we binnen 2 dagen. Alles bij elkaar heeft de aanvraag 1 week geduurd.
Kundige medewerker
Heel vriendelijke en kundige medewerker die huis op kwam nemen. Snelle levering van document.
Snelle afhandeling.
Goede voorbereiding, snelle uitwerking en registratie.
De schouwer was duidelijk, transparant, deskundig en accuraat!
Binnen 48 uur was mijn energielabel een feit.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ