Smuk lampe, som virker som den skal som lys i en mÞrk gang. BevÊgelsescensoren virker perfekt. Meget tilfreds med mit kÞb, skulle bare have kÞbt flere ð. Nem og hurtig bestilling og levering.
Jeg er glad Lampen men syntes at den godt måtte vÊre lidt lÊngere ca 3 cm og lidt lÊngere ud fra vÊggen
Smukt produkt. Virker perfekt som sengelamper. Lynhurtig levering. Skal helt sikkert have flere Wood glow lamper i mit hjemð€ð€ð€
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
WoodGlow.dk er en dansk webshop, der forener nordisk design og moderne teknologi med trÃ¥dlÞse, magnetiske lamper i Êgte trÊ â designet til at skabe hygge, fleksibilitet og stemningsfyldt belysning i dit hjem.
ãã³ããŒã¯
- info@woodglow.dk
- woodglow.dk
Fin og hurtig service.
Jeg er glad Lampen men syntes at denâŠ
Super oplevelse
Super oplevelse. Jeg måtte skrive en mail ang. et stik til min lille lampe og der gik ikke mere en hÞjst 5 minutter så var der svar. Det var så prof. en oplevelse, så mange tak for det. Jeg kan godt anbefale at handle med Woodglow.
Mvh. S.H.
Mega smart og fin lampe
Mega smart og fin lampe der passede perfekt til mit behov for lys ved trappe til 1. salen. Fin overskuelig hjemmeside, god proces for betaling og levering, nem montering og nem at bruge. Alt i alt et super godt produktð
Smuk lampe som passer perfekt i gangen
En fin lille lampe
En fin lille lampe, var lidt mindre en forventet 18cmx2,5cm.
Men har et behagelig lys og sensor virker fint.
Hurtig levering
Smukt design
Smukt produkt. Virker perfekt som sengelamper. Lynhurtig levering.
Skal helt sikkert have flere Wood glow lamper i mit hjemð€ð€ð€
Lynhurtig levering og produktet i top ð
Hurtig levering
Jeg er meget glad for de små lamper
Jeg er meget glad for de smÃ¥ lamper, de passer hvor jeg havde brug for dem.ð der gik 4 dage sÃ¥ havde jeg dem flot. Kirsten
Fantastisk produktHurtig levering
Hurtig levering - smuk og funktionel natlampe - jeg er 100% tilfredsððŒ
Jeg har fået prima service
Jeg har fået prima service. De svarer hurtigt ved spÞrgsmål og er meget lÞsningsorienteret. Den ene WoodGlow lampe var defekt. De sendt hurtig en ny.
Fine lamper i valnÞd
Fine lamper i valnÞd, hyggelig belysning, hurtig levering, nem opsÊtning. Alt er godt!