Super god service. Butikken kontaktede mig for at sikre, at min ordre var rigtig. Derudover hurtig levering ð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÞdeste, mest hjÊlpsomme selvstÊndige fyr som stÃ¥r bag!! Jeg fik levering til dÞren pÃ¥ samme dag, kan klart anbefales, selvom han ikke har sÊrlig mange anmeldelser endnu:) Meget glad og tilfreds kun... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et den bedste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet af Jacob Dahl fra WoodsÞe. Utrolig hurtig og meget venlig kommunikation, og derudover gik han lige det ekstra skridt, der sikrede mi... ãã£ãšèŠã
Jeg kontaktede webshoppen inden bestilling for at vÊre sikker på at kunne nå at modtage skoene inden en bestemt dato, da de skulle vÊre en gave, og de blev afsendt samme dag. God oplevelse.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos WoodsÞe tror vi pÃ¥ kvalitet frem for kvantitet. Vi samler kun det bedste fra de mest eftertragtede brands â fra ikoniske sneakers og stilrent streetwear til moderne klassikere â nÞje udvalgt med blik for design, holdbarhed og relevans. Vores sortiment er ikke stort for at vÊre stort, men sammensat for at give dig adgang til tidlÞse favoritter, som kan bÊres og elskes i mange Ã¥r frem. Vi er mere end bare en webshop. Bag WoodsÞe stÃ¥r et ungt team med passion for stil, Êstetik og god kundeservice. Vi kender produkterne ned til mindste detalje og hjÊlper dig gerne med at finde det helt rette fit, farve eller finish â bÃ¥de online og pÃ¥ sociale medier. For os handler det om at skabe en personlig oplevelse, uanset hvor du mÞder os. WoodsÞe â Brands That Last.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service og hurtig levering
Super hurtigt.
SÞgte på nettet efter en bestemt vare
SÞgte på nettet efter en bestemt vare. Det havde WoodsÞe. Så tak for en god handel og hurtig levering samt lÊkker kvalitet
Hurtig god kundeservice og hurtig levering
Ingen kommentarer - alt gik hurtigt og smertefrit
En 5-stjernet oplevelse!
Jeg har fået den bedste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet af Jacob Dahl fra WoodsÞe.
Utrolig hurtig og meget venlig kommunikation, og derudover gik han lige det ekstra skridt, der sikrede min datters julegave i den rigtige stÞrrelse.
Jeg vender tilbage :-)
Hurtig levering og god service
Returneringspolitik....
Returnering kun gratis hvis anden farve eller stÞrrelse. Min stÞrrelse var udsolgt. ForsÞgte telefonisk samt e-mail kontakt for at få oplyst om stÞrrelsen kom på lager, men intet svar. Ikke engang en e-mail efter 9 dage. Ej heller en respons på min kommentar i returneringen.
DÃ¥rlig kundeoplevelse.

Utrolig go kundeservice
Utrolig go kundeservice, som går den ekstra mil. Jeg vender helt sikkert tilbage!
Rigtig fornuftige priser og hurtigâŠ
Rigtig fornuftige priser og hurtig levering hvis man kÞber inden for kl 16.00, og ganske fine produkter i god kvalitet, 5 stjerner herfra ð
Havde en rigtig god oplevelse
Havde en rigtig god oplevelse, da der var sket en teknisk fejl ift. en mail, men deres kundeservice var super hurtige til at svare mig igen og fÃ¥ styr pÃ¥ problemetð
De har også et rigtigt godt udvalg af varer.
Overall god oplevelse!

God handel, stor fleksibilitet
God handel.
Forinden havde jeg mailkorrespondance vedr. returret. Stor fleksibilitet i den forbindelse - tak.
Varen leveret hurtigt og lever fuldt ud op til forventningerne. Klar anbefaling herfra.
Manglende levering/respons efter bekrÊftet bestilling
Efter bestilling hÞrte jeg ikke noget i 10 dage, indtil jeg skrev til dem og undrede mig. Varen blev efterfÞlgende sendt og de beklagede, dog med dÃ¥rlig undskyldning syntes jegð€·ââïž
Varen er dog finð

Fantastisk service!
Fantastisk service!! Hurtig levering og virkelig god kundeservice
Svarer hurtigt pÃ¥ mail henvendelser ogâŠ
Svarer hurtigt på mail henvendelser og vejleder hurtigt i stÞrrelses valg ⊠derudover går de med til lÊngere evt retur ret da gaven er kÞbt i god tid. Jeg er meget tilfreds
fin service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹