䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Bij Woodypanel helpen we u om uw interieur eenvoudig een stijlvolle en moderne uitstraling te geven. In onze webshop vindt u een zorgvuldig samengesteld assortiment met onder andere houten akoestische wandpanelen, akupanelen, suÚde wandpanelen, bamboe wandpanelen, gevelpanelen voor buiten, sierlijsten, wandlampen, spiegels en bijpassende accessoires. Kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service staan bij ons centraal. Of u nu één wand wilt vernieuwen of een compleet interieurproject uitvoert, wij denken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Wilt u onze producten eerst in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom van 1.000 m² in Utrecht, waar u de verschillende materialen, kleuren en afwerkingen kunt bekijken en vergelijken. Wij zijn 7 dagen per week geopend en u kunt zonder afspraak langskomen om onze producten, materialen en afwerkingen op uw gemak te bekijken.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Organische spiegel

Wij hadden een hele gave organische spiegel bij Woodypanel besteld. We hadden de spiegel gemonteerd en kwamen erachter dat hij een beetje krom was. We hebben een mail gestuurd en daar werd heel klantvriendelijk mee om gegaan. Een dag later kregen we bericht dat er een nieuwe spiegel werd opgestuurd. Ze hebben mooie spiegels en ook nog eens een goede klantvriendelijkheid. Zeker aan te raden!

2026幎9月10日

Woodypanel からの回答

Beste Dirk-Jan, bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te vernemen dat wij jou naar wens hebben mogen helpen met je spiegel. We staan altijd graag voor je klaar! Groetjes, Team Woodypanel

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een bestelling retour gestuurd

Ik had een bestelling gedaan, nadat deze geleverd was, paste het niet in het geheel. Na contact bestelling retour gestuurd, netjes opgehaald en na beoordeling is de aanschafprijs op mijn rekening teruggestort. Prima service.

2026幎7月13日

Woodypanel からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het retourproces soepel is verlopen en dat je bestelling netjes is opgehaald en het aankoopbedrag na beoordeling snel is teruggestort.

Goed om te lezen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen!

5぀星のうち5の評䟡

Behulpzaam goed advies mooie stalen mee

Behulpzaam goed advies mooie stalen mee voor thuis alles goed te bekijken

2026幎8月12日

Woodypanel からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed en behulpzaam bent geadviseerd. Ook leuk dat je de stalen mee naar huis kon nemen om alles rustig te bekijken en de juiste keuze te maken.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop!

Mooie panelen

Mooie panelen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

2026幎6月1日

Woodypanel からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de panelen en de prijs-kwaliteitverhouding.

Veel plezier met het eindresultaat en bedankt voor je vertrouwen!

5぀星のうち5の評䟡

panelen zien er mooi uit alleen montage

panelen zien er mooi uit alleen montage duurde iets langer maar uiteindelijk wel gelukt

2026幎7月25日

Woodypanel からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het uiterlijk van de panelen. Jammer dat de montage wat meer tijd in beslag nam dan verwacht, maar goed om te lezen dat het uiteindelijk is gelukt. Veel plezier met het eindresultaat!
Groetjes van het Woodypanel team

5぀星のうち4の評䟡

Super opgelost.

In 1e instantie ging het niet helemaal goed. Maar hoe het opgelost is uiteindelijk is super!! Dus ja, ik zou hier nog wel een keer wat bestellen.

2026幎6月18日

Woodypanel からの回答

Hi Bianca, bedankt voor jouw eerlijke beoordeling. Wat fijn om te lezen dat we het goed voor je hebben weten op te lossen. Groetjes Esmee

5぀星のうち5の評䟡

Op zoek naar wandpanelen welke zouden

Op zoek naar wandpanelen welke zouden passen bij onze visgraatvloer en niet teveel ook weer hout bevatten doch wel akoestisch waren. Uitgekomen bij de suede wandpanelen van het bedrijf. Deze zijn zeer snel geleverd (sneller dan wij dachten) en snel gemonteerd. Keurig en prachtig. Mooie meerwaarde voor onze woonkamer

2026幎8月2日

Woodypanel からの回答

Hi Paul, bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel jouw bestelling als de levertijd. Wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling! Groetjes Esmee

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。