レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Oseriöst företag, min elkick var trasig vid leverans men Wozom sa att det var mitt fel. Anmälde dem till ARN och fick rätt att få pengarna tillbaka. Men Wozom ersätter mig inte trots detta, de verkar... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Vart är min X1 special edition scooter? Har väntat i nästan 3 veckor nu men inte fått höra någonting om scootern. Har försökt kontaktat dem i nästan 2 veckors tid på Instagram och på Mail men inget sv... もっと見る

企業情報

1. eコマース サービス
  2. 電子機器店
  3. 電子機器卸業者
  4. 自動車販売店

当該企業による記述

WOZOM AB 559267-5150 Besök vår hemsida https://wozom.net/sv/ Följ oss på Instagram @wozom.ab https://www.instagram.com/wozom.ab/ Mejla support@wozom.net för alla frågor och funderingar! www.wozom.net - Wozom Trustpilot - Wozom E-handelscertifikat

3.2

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Köp inte från denna företag!!

Köp inte från denna företag!!! Varning!!! Deras produkter är de sämsta kvaliteten någonsin. Skräp!!! De stjäl bara dina pengar!

2022年2月11日

Wozom からの回答

Hej Mustafa! Vi ser att du har haft en dålig upplevelse på Wozom. Hör av dig till support@wozom.net så hjälper vi dig om du har några problem med produkter du har köpt från oss! Mvh Wozom

5st Scootrar

Jag och mitt umgänge har totallt köpt 5st D25or och vi blev kära direkt, Stor, Stark, Robust, Kraftfull och fy vilken fart det var på den. Jag har kvar min än idag och det har faktiskt inte dykt upp några fel för mig. Jag fick en punktering en gång men det har inte med scootern att göra det var glas på marken
Mvh en nöjd kund!

2022年1月3日

Missnöjd

Elscotern gick sönder efter en kort tids användning. Jag fick skriva många gånger för att få svar på mail. Jag fick kämpa för att få tillbaks returfrakten på den trasiga produkten.

2021年10月14日

Hej Eva!

Vi försöker alltid svara och nå ut till våra kunder så snabbt vi kan. Vi hoppas att du nu iallafall fått tillbaka din returfrakt från oss.

Tar långt tid

2021年9月18日

Wozom からの回答

Vi på Wozom försöker alltid leverera så snabbt som möjligt, eftersom vi samverkar med Postnord och Dhl, kan det ibland ta några extra dagar beroende på var i Sverige, Tack för ditt omdöme.

Sönder efter 2 veckor

Jag och min vän köpte varsin D26 från Wozom. Min kompis hann ha scooter i inte ens en vecka innan den slutade fungera. Vi tänkte ”sånt händer ibland”. Tills min scooter också slutade fungera bara två veckor senare ungefär.

Killarna på Wozom har haft en jättebra service och vi ska skicka tillbaka dessa nu. Men tråkigt att 2/2 endast håller i några veckor. På nycklarna man får med står det ”Xin Yuan”. Alltså är det Kina produkter.

2021年9月18日

Wozom からの回答

Hej! Vad tråkigt att du upplever det såhär, vi har inte fått in några *trasiga* D26or någonsin, så det är inget vi vet om. Vid komplikation av produkt ska man alltid kontakta oss inom 14 dagar på mejl support@wozom.net med namn och ordernummer. Vad gäller "Xin Yuan" så tillverkas ALLT i Kina, Även alla Elsparkcyklar, oavsett återförsäljare. Tack för ditt omdöme!

Köpte mig en Wozom Elcykel 2021

Köpte mig en Wozom Elcykel. Fick hem den på 10 dagar. Hur grym som helst, kom nästan helt uppbyggd. Riktigt bra drag i den är fantastiskt nöjd. Riktigt go killar som jobbar på Support avdelningen.

2021年8月26日

Wozom からの回答

Tack så mycket för ditt omdöme Malik!

5つ星のうち5の評価

Beställde 3 stycken Wozom D25 till mina…

Beställde 3 stycken Wozom D25 till mina systers barn, hur grymma som helst. Jag beställde även en Wozom P1 Pxid till mig själv. När den väl kom så förstod jag inte riktig hur jag skulle vika ner den. Jag bor i Stockholm och där fanns en duktig kille som Wozom support satte mig i kontakt med. - Vi lokaliserade och fick hjälp med att vika ner den. Grym service grym personal.

2021年8月12日

Wozom からの回答

Bästa Daniel, vad kul att du är nöjd! Tack för ditt omdöme!

Goa gubbar

Goa gubbar. Problemfritt och snabb leverans. Svara i telefon gjorde dom också!

Wozom からの回答

Tack för ditt omdöme Filip!

5つ星のうち3の評価

Ganska lång leveranstid

Ganska lång leveranstid. Fungerade bra till en början. Fungerade inte att ladda sen, så har fått lämna in den för felsökning.

Wozom からの回答

Hoppas att din Elsparkcykel från oss på Wozom nu fungerar felfritt och att du har fått hjälp.

5つ星のうち3の評価

Lång väntetid för att få leveransen

Lång väntetid för att få leveransen . När leveransen kommer är den skadad och när vi tar kontakt med er så får vi ingen ersättning

Wozom からの回答

Hej, riktigt tråkigt att din scooter inte fungerar som förväntat och självklart hjälper vi dig med att hitta en lösning på detta. Gör så att du mailar till oss på support@wozom.net så kommer jag att ta tag i detta. Mvh Wozom

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。