レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dit was mijn tweede bestelling bij Wrap my nails. Blij mee! Heb al weer verschillende complimenten gekregen voer mijn nagels.

5぀星のうち5の評䟡

Heel tevreden! Inmiddels al meerdere keren besteld bij WrapMyNails. Superleuke designs en heel veel keus. Goede en snelle service. Het blijft in verhouding wat duurder dan gewone nagellak, maar door... もっず芋る

䌁業情報

1. ネむルサロン

圓該䌁業による蚘述

WrapMyNails streeft er naar om nagel art en gestylede nagels voor dagelijks gebruik toegankelijk te maken voor iedereen. WMN nail wraps zijn zonder gedoe, snel en makkelijk aan te brengen en kosten weinig. We bieden een selectie van klassieke kleuren en ontwerpen aan, maar ook uniekere en spannendere ontwerpen zodat er voor elke gelegenheid een goede fit is. Nu kan iedereen makkelijk en snel altijd de perfecte nagels hebben! Denk bijvoorbeeld aan gebeurtenissen zoals bruiloften, feestjes, op je werk, school en tijdens het reizen. Of kies een stijl die nu bij je kleding en stemming past! WrapMyNails aims to make nail art and styled nails accessible to everyone for everyday use. WMN nail wraps are fuss free, quick and easy to apply with little cost. We offer a range of classic colours and designs to more complicated and unique designs that suit all kinds of occasions. Now everyone can easily have the perfect nails at all times! Be it attending events such as weddings and parties, or for work, school and travel, or just picking a nail design that suits your clothes or even your mood!

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Communicatie/klantenservice drama

Over de kwaliteit heb ik nog geen idee, die zal vast goed zijn. De klantenservice is drama. Op 3(!) mogelijke manieren geprobeerd contact te krijgen met een spoedvraag omdat er wat mis is gegaan met de bestelling, waardoor ik nu nog steeds m’n pakketje niet heb én dus ook de wraps niet op tijd heb kunnen ontvangen voor de exclusieve gelegenheid waar ik ze voor nodig had. Onwijs frustrerend. Geen enkele communicatie mogelijk met ze.

2025幎12月16日

Nagelwraps

Het product is duidelijk qua instructies en gemakkelijk om te bevestigen op de nagels. Ik heb met een topcoat gewerkt omdat ze dat aanraden. Toch zijn de wraps na 7 dagen klaar voor vervanging. Er zijn barsten in over de gehele nagel en aan de randen aan de nageltoppen zijn ze ook afgesleten.
Ik gebruik ze wel opnieuw maar ik vind het jammer dat ze geen 10 dagen goed blijven.

2025幎10月17日

Okay, maar niet overweldigend

Na een goeie ervaring met nailstickers in het buitenland, was ik op zoek naar een optie voor thuis. Ik kwam WrapMyNails tegen en dacht meteen dat dit een goeie optie zou zijn. Ze hebben een schattige website en veel keuze. Eenmaal besteld kreeg ik al na een paar dagen mail dat mijn bestelling later geleverd zou worden. Na 2 weken kwam het eindelijk binnen. Leuke nagels, makkelijk aan te brengen, alleen de kwaliteit... Snel breekt er al stukjes af en het gaat niet lang mee. Alsnog voor een speciale gelegenheid is dit een goeie optie als je niet langs de nagelsalon wilt of daar het geld niet voor hebt :)

2025幎3月7日
5぀星のうち1の評䟡

Stickers na 1u kapot

Na de positieve reviews hier ze besteld, maar de nagelstickers zijn belachelijk slecht.

Bij het uit de verpakking halen van de stickers kwamen ze al dun en breekbaar over. Van tevoren nagels schoongemaakt en ontvet.
Eenmaal op de nagels waren de stickers moeilijk in model te brengen, de vouwtjes waren niet glad te wrijven. Bij iets teveel druk brak er een stuk van de sticker af. Ook bij het verwijderen van de stickers van de leveringsstrip braken er al delen van de stickers af.

Nadat alle stickers opgeplakt waren heb ik eten gekookt. Tijdens het handenwassen vielen er al 2 stickers van de nagels af. Tijdens het eten snijden braken er stukjes van de bovenkant af. Na het bereiden van het eten zat geen 1 sticker meer op zijn plaats.

De volgende dag nog eens geprobeerd met een nieuwe set stickers en deze eerst warm gemaakt door ze op de verwarming te leggen, maar exact hetzelfde resultaat.

Leveringsduur was 1 week.

2025幎1月7日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち4の評䟡

Goed product

Goed product. Makkelijk op te plakken, blijft goed zitten. Weinig schade aan de nagel bij verwijdering.
Je hebt niet allerlei lampen en chemische verwijderingsmiddellen nodig. Mag iets sneller geleverd.

2024幎9月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス