レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har anvÀnt Wrebit i flera Ã¥r som egenföretagare. Ville avsluta inför 2026 men fÃ¥r ingen kontakt med kundservice. Har nu blivit blockerad innan min betalda tid gÃ¥tt ut. Har köpt en extra mÃ¥nad för att... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Oseriöst Gör reklam för att man har en gratis version och sedan mÃ¥ste man helt plötsligt börja betala för att de tar bort gratis versionen, Trivdes bra med WREBIT, och hade kunnat tÀnkt mig a... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Otroligt dÃ¥ligt. Tog bort sin gratistjÀnst och kostar nu typ 300/mÃ¥n. Den enda mÀrkbara skillnaden Àr att man fÃ¥r en att-göra lista. man kan inte anvÀnda den i webben, inkomster dyker upp som utgifter... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌚蚈士事務所
  2. 蚘垳サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Wrebit Àr den enda kompletta mobila bokföringsappen. Bokföringsappen Àr specifikt framtagen för att passa småföretagare. Med en smart "Att göra lista" med bankkoppling blir allt bokfört. Alla funktioner Àr noga utvalda för att göra bokföringen enklare för dig.

• スりェヌデン

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Nyckeln in för att starta eget handelsbolag. Jag tycker det har fungerat mkt bra för

Jag tycker det har fungerat mkt bra för oss som haft ett litet handelsbolag.
LÀtt att jobba i mobilen och lÀtt att få support. Vi avslutar dock vårt handelsbolag då vi Àr i 70-årsåldern båda två

2026幎3月17日

Hej Carin,
Tack för er feedback och vad kul att du har varit nöjd med appen under din tid med oss. Önskar er en fin tid nu efter företagande!

Svårflörtad kundkontakt

Har anvÀnt Wrebit i flera år som egenföretagare. Ville avsluta inför 2026 men får ingen kontakt med kundservice. Har nu blivit blockerad innan min betalda tid gått ut. Har köpt en extra månad för att klara årsskiftet men kan alltså inte göra detta utan att betala ytterligare.
OBS! Har nu fått kontakt och blockeringen Àr hÀvd. Tråkigt att behöva gå via TP.

2026幎1月7日

Wrebit AB からの回答

Tack för din feedback, tråkigt att du upplever det så, vi gör vårt bÀsta att besvara våra supportÀrenden så fort som möjligt och komma med en lösning på problemet.

Får alltid bra hjÀlp!

Älskar appen! LÀtt att anvÀnda pÃ¥ sprÃ¥ng eller hemma i soffan. Har ett litet företag och inte mycket vana av bokföring. Joinade Wrebit 2021 och har fÃ¥tt all hjÀlp jag behöver och de förstÃ¥r nÀr man inte Àr ett Àss pÃ¥ bokföring. Det har funnits tillfÀllen nÀr jag önska det var ett program för datorskÀrmen och inte en app i mobilen, men de har varit fÃ¥.
Tack för all hjÀlp under åren! Ni Àr grymma!

2025幎12月21日

Wrebit AB からの回答

Tack för din feedback! Kul att du Àlskar appen, det gör oss mycket glada!

Pengagirigt företag

Pengagirigt företag. Har anvÀnt i 2 år och var sedan i process att avveckla mitt företag. Blev automatiskt fakturerat för ett helt år till. Bad om att få pengarna tillbaka men gick inte det.

Appen hade flera fel och buggar. Hitta något annat

2025幎11月6日

SCAMMER-APP!

Detta Àr absolut en app som Àr skapad för att Àgarna ska kunna dra ut sÃ¥ mycket pengar ur dig som liten företagare som möjligt. AnvÀnd INTE denna app - Vi fick lov att anlita en riktig revisor som sa att detta Àr vÀldigt tydligt en ”scam-app”.
AnvÀnd INTE.

2025幎9月3日

Wrebit AB からの回答

Tack för din feedback! Tråkigt att du upplever det så, vi tar dina synpunkter på allvar och arbetar stÀndigt med att förbÀttra våra tjÀnster. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjÀlpa till med något på support@wrebit.se

Jag Àr jÀttenöjd

Jag Àr jÀttenöjd och får alltid professionell hjÀlp nÀr jag gjort fel i bokföringen.
Mycket nöjd med boksluten. Inget att klaga på.

2025幎8月31日

Wrebit AB からの回答

Tack för din fina feedback! Kul att höra att du Àr nöjd!

Varning

Skriver sÀllan recensioner men vill göra detta nu för att framförallt varna andra nya företagare som inte har så bra koll på vilka tjÀnster som finns på marknaden. Wrebit Àr en djupt oanvÀndarvÀnlig, ogreppbar och krånglig app. Det Àr tydligt att detta företag endast vill locka in sina kunder till att köpa deras dyra redovisningstjÀnster, årsbokslut m.m och inte erbjuda en funktionell app.
Supporten svarar snabbt men så fort något rör inte sjÀlva tekniken i appen hÀnvisas man snabbt att betala extra.
VÀnd er till en annan tjÀnst, det finns många bra på marknaden. Wrebit Àr inte en sådan.

2025幎6月27日

VÀrdelöst

Precis som andra sÀger. Började ta betalt och låste således mina tidigare bokslut etc. Man blir inte sugen på att betala till ett sådant företag. Ska de börja ta betalt? Ge vÀrde för pengarna då, nu har de kört sitt rykte i botten med 2 på trustpilot!

2025幎5月14日

FruktansvÀrt oseriöst

FruktansvÀrt oseriöst. SÀger att vara sig en gratis helhetslösning för småföretagare och vÀljer sedan att börja ta betalt för en tjÀnst som inte helt saknar funktionerna man vill betala för.

AnvÀnt Wrebit i 3 år och bytte direkt så fort de började ta betalt. Ska jag betala något vill jag åtminstånde ha valuta för mina pengar.

2025幎3月4日

Måste tyvÀrr ge 1 stjÀrna

Måste tyvÀrr ge 1 stjÀrna. Wrebit gick från att vara ett smidigt bokföringsprogram till en ren besvikelse. De lockar in småföretagare med löften om en enkel och kostnadsfri lösning, men precis som Bokio Àndrar de plötsligt villkoren och tvingar kunder att betala för grundlÀggande funktioner.

Det vÀrsta? Om man kopplar sitt bankkonto hÀmtas inte alla transaktioner, helt medvetet, så att man sedan måste betala för att supporten ska lÀgga 1 timme på att fixa det vilket kostar 1100 kr för att få in dem. Ett riktigt fult sÀtt att pressa småföretagare på pengar.

"Wrebit – smÃ¥företagarnas bokföringsprogram"? Snarare ett dyrt och krÃ¥ngligt program dÀr du mÃ¥ste betala extra för nÃ¥got som borde vara en sjÀlvklar funktion. Undvik.

2025幎2月28日

Oseriöst

Oseriöst

Gör reklam för att man har en gratis version och sedan måste man helt plötsligt börja betala för att de tar bort gratis versionen,
Trivdes bra med WREBIT, och hade kunnat tÀnkt mig att betala i framtiden nÀr företaget vÀxt,
Men nu bojkottar jag dem istÀllet pga deras bluff sÀtt,
Det handla bara om att lura in kunder.
Sådana vill jag inte ha att göra med

2025幎2月21日

Utnyttjar oss småföretagare

Utnyttjar oss småföretagare. Fångar upp folk med billiga priser för att sedan ovÀntat höja nÀr man redan Àr intrasslad. Detta var ett katastrofalt beslut för mitt frilans företag och jag funderar nu på att lÀgga ner det.

2024幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

Blufföretag som tar bort gratistjÀnst.

VÀrdelöst företag. Kör i princip samma bluff som Bokio gjorde. Man erbjuder ett gratis alternativ för att få många kunder och sedan mitt i ett rÀkenskapsår så tar man bort denna tjÀnst för att tvinga på alla småföretagare ett dyrt abonnemang.

2024幎12月7日

Urdåligt program

Urdåligt program, kan ej hantera rut/rot vid fakturering, supporten Àr obefintlig, tar snabbt betalt för ett helt år och ingen återbetalning vid uppsÀgning. det finns mycket bÀttre bokföringsprogram att vÀlja.
Med vÀnlig hÀlsning,
Lurad av Werbit