KÞbte armbåndet da min kÊreste og jeg havde helt forskellige dÞgnrytmer, og dette armbånd har hjulpet os med at finde en balance. Det var over alle forventninger, kan klart anbefales.
Jeg kÞbte duopakken sammen med min kÊreste og det et virkelig et fantastisk kÞb. Vi vågner begge helt stille og roligt uden noget stress. Kan klart anbefales!!
Rigtig godt produkt, som fuldt ud lever op til forventningerne. Leveringen var hurtig, og hele kÞbsoplevelsen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart anbefale det til andre.
Super fedt produkt det hjÊlper med at kunne stÃ¥ op til skole, arbejde eller bare aftaler generelt. Kan virkelig anbefales og god kvalitet. Det hele spiller bareð
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wrise er et dansk brand med ét mÃ¥l: at give dig en bedre morgen. Vi sÊlger et simpelt vibrationsarmbÃ¥nd der vÊkker dig stille og roligt â uden at forstyrre din partner, uden chok, uden panik. Bare en blid vibration pÃ¥ hÃ¥ndleddet og en morgen der starter pÃ¥ dine prÊmisser. Vi ved at morgenrutinen sÊtter tonen for hele dagen. Derfor gÃ¥r vi op i at produktet rent faktisk virker â og at du aldrig fÞler du har spildt dine penge. GÞr du ikke, giver vi dem tilbage. Ingen spÞrgsmÃ¥l.
ãã³ããŒã¯
- Support@wrise.dk
- wrise.dk
KÞbte armbÃ¥ndet da min kÊreste og jegâŠ
Utroligt godt oplevelse med deres selskab
Utrolig godt oplevelse med deres selskab og produkter :)
Mega god service og nemt at finde rundtâŠ
Mega god service og nemt at finde rundt på hjemmesiden
Bedste kÞb lÊnge
Jeg er tidlig pÃ¥ arbejde hver dag og har altid haft dÃ¥rlig samvittighed over at vÊkke min kÊreste med alarmen. Han arbejder sent og har brug for sÞvnen. Vi skÊndtes nÊsten hver morgen over det â ikke store skÊnderier, men den der sure stemning der ÞdelÊgger hele dagen. Siden jeg fik Wrise er det bare forsvundet fuldstÊndigt. Han vÃ¥gner ikke mere, jeg starter dagen roligt og vi har det bare bedre sammen om morgenen. Lyder mÃ¥ske smÃ¥t men det betyder virkelig noget i hverdagen.
Jeg kunne endeligt få en dejlig morgen
Jeg kunne endeligt få en dejlig morgen, virkeligt anbefalet.
Super godt
Virkelig et mega godt produkt! Det har gjort mine morgener meget bedre, og jeg kan klart anbefale detð
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og godt produkt, kan helt klart anbefalesð¥°
Jeg kan klart anbefale Wrise!
Jeg kan klart anbefale Wrise!
Ãndrede fuldstÊndig hvordan jeg vÃ¥gnede, og faktisk havde energi til dagen
5/5 fra mig af;)
Jeg kÞbte duopakken sammen med minâŠ
Kan klart anbefales!!
Virkelig fedt produkt
Virkelig fedt produkt! Det fungerer super godt og man kan mÊrke der er lagt tanke bag det. Giver en meget bedre start på dagen, og det er super nemt at bruge. Synes helt klart det er vÊrd at kÞbe.
Super godt produkt
Super godt produkt. Hvis du er så dårlig til at stå op, er det det perfekte produkt. Kan 100 % anbefale det.
Bedste kÞb
Mega fedt produkt der hjÊlper med at stå op. Meget bedre end normalt vÊkkeur!!!
Meget tilfreds med kÞbet, hvis jeg ku ville jeg give det flere stjerner.
Jeg er meget tilfreds og kan klartâŠ
Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale det.
Funktionelt
De hjalp mig rigtig meget.
Gav den til min mand somâŠ
Gav den til min mand som fÞdselsdagsgave fordi han altid vÊkker mig med sin alarm. Nu sover vi begge igennem til vores egne tider â ingen konflikter, ingen dÃ¥rlige morgener. Skulle have kÞbt den for Ã¥r siden.
Den hjÊlp mig rigtig mig i min hverdagâŠ
Den hjÊlp mig rigtig mig i min hverdag kan nÊste ikke leve uden de