Normaliter schrijf ik nooit een review. Echter moet ik zeggen dat ik de service van Wristin echt erg goed vind, waardoor ik toch graag een review wil achterlaten. Net voor de vakantie heb ik een armba... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele prettige webshop en klantcontact! Mijn bestelling kwam helaas niet aan ivm het postbedrijf die mijn pakketje niet heeft geleverd. Contact gehad met Wristin en zij hebben mij heel fijn geholpen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heb al 2 keer een verzoek gekregen om een review te schrijven. Heel bijzonder omdat ik het product (nog) niet heb ontvangen. Tja dus als ik een review moet schrijven kan die niet positief zijn.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super mooie armbandjes, zoals op foto komt de kleur overeen. Hier vaker armbandjes besteld. Snelle levering, echt een top service. Bovendien voor een klein prijsje, ander webshops zijn veel duurder.
Ben jij opzoek naar een unieke armband met een betekenis? Dan hebben wij misschien wel het product voor jou.
Vestaplein 72, 1521AN, Wormerveer, ãªã©ã³ã
Nóóit géén armband binnen gekregen!!"
En al verschillende mails gestuurd en géén antwoord en exstra kosten van karna erbij....
Echt Ongelooflijk en DIK dubbele kwijt!!" En géén armband....
En karna doet erg moeilijk...
En 0,0 contact met Wristin!!!!"

Wristin ããã®åç
Quick delivery of good looking bracelets, bought at a very reasonable price.
Donker paarse armband besteld echter geen paarse gekregen.Wel een kleur die op paarrs lijkt maar het echt niet is.

Wristin ããã®åç
De gekochte armbandjes passen goed bij de armbandjes die ik al had. Zijn nestjes afgewerkt. Goede prijs/kwaliteit
Ondanks verkeerde bestelprocedure mijnerzijds, heeft Wristin toch het juiste artikel zeer snel geleverd en ook de financiële kant goed afgewerkt.
Het zou communicatief duidelijker zijn geweest als in de bestelbevestiging ook zou hebben gestaan dat de bestelling eerst na 18 december zou worden verstuurd. En niet alleen op de website.
Ook de tip om verzoeken om een review te schrijven op te schorten na de verzending van de bestelling.

Wristin ããã®åç
Ik ontvang een rood armbandje terwijl ik een goudkleurige armbandje had besteld.
Maar het is goed opgepakt.
Vriendelijke reactie en binnen een paar dagen ontving ik het juiste armbandje

Wristin ããã®åç
Nog STEEDS NIKS ontvangen!!"
Binnen gekregen!!"
En maar GÃÃN reacties terug op me
Mailtjes of op via Karna!!"
0,0
Ongelooflijk....
Een snelle levering en ben heel bij met men armbandjes
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã