Prima, Ik ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon door de medewerker en het product is goed verpakt afgeleverd. een track&trace heeft mijn voorkeur, maar de extra verkregen korting maakt ee... もっと見る
企業が回答しました
De prijzen zijn interessant, hoewel ik toch een extra kost kreeg van 195 € voor verzending, die ik niet had verwacht. De firma was zo vriendelijk mijn bestelling in te houden toen ik vroeg om een... もっと見る
企業が回答しました
Nette offerte goede service. Puntje (heel klein puntje) van aandacht zou zijn om iets meer informatie over de aflever tijden te ontvangen. Nu stond tot 2 keer toe onverwachts een vrachtwagen met ee... もっと見る
企業が回答しました
Uw leverancier van de complete lijn van Victron Energy en Mastervolt producten snelle levering en een goede after sales. WSP Energy Solutions is een onderdeel van Watersportproducten.nl Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
Zeeheld 180 , 5342 VX , Oss, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

WSP Energy Solutions からの回答
zeer snelle reaktie op vragen via de mail , komt afspraken na , snelle verzending

WSP Energy Solutions からの回答
3 x Victron multiplus besteld en waren binnen een paar dagen thuis. Helemaal top. Zeer scherpe prijs.

WSP Energy Solutions からの回答
een track&trace heeft mijn voorkeur, maar de extra verkregen korting maakt een hoop goed!

WSP Energy Solutions からの回答
Prima product voorzien van CE keur, scherpe prijs, vriendelijke service, en goede planning en behulpzaamheid bij ophalen. Daarnaast goede ondersteuning bij instellen van de batterij.

WSP Energy Solutions からの回答
Prima prijzen. artikelen meestal direct leverbaar en vlotte levering, ben zeer tevreden...

WSP Energy Solutions からの回答
De koerier liet het behoorlijk afweten. En bij problemen leer je je leverancier kennen. Dankzij zijn inspanning is de vertraging nog binnen de perken gebleven.

WSP Energy Solutions からの回答
Victron apparaten gekocht met de laagste prijs garantie. Alles was nieuw en perfect verpakt en geleverd binnen één dag.
Aanbevolen winkel!

WSP Energy Solutions からの回答
René heeft helemaal meegedacht met hetgeen we wilden. Door hem hebben we ook alles bij jullie besteld. Super tevreden. Ook een heel snelle levering. Volgende keer weer. Overigens de laagste prijs werd meteen toegepast. Top.

WSP Energy Solutions からの回答
Aflevering correct alleen track en trace werkte niet vie website

WSP Energy Solutions からの回答
Beloven veel (laagste prijs garantie), doen best moeilijk als je ze aan hun beloften wilt houden en verder lijkt het allemaal heel onprofessioneel.
Communicatie is erg stroef.
Uiteindelijk was de prijs inderdaad het beste dat ik kon vinden, maar dat kostte wel heel wat mailtjes.
Accu (Victron Lithium 12.8V 200Ah NG) moet volgens de fabrikant rechtop of liggend geinstalleerd en vervoerd worden. Op de doos van de accu staat dat ook duidelijk. Hij werd echter in een blanko doos verstuurd, dus de pakketdienst deed er hun gebruikelijke gooi en smijtwerk mee, waardoor hij overduidelijk op z'n kop druk heeft gehad (schuim boven accu erg diep ingedrukt. Zeiden dat het geen probleem was, en dat het onder de garantie valt als hij toch stuk gaat. Niet erg prettig als je een paar duizend km van Nederland in een vrij leeg gebied op vakantie bent met een brandende lithiumaccu in je camper. Laten we maar hopen dat het goed gaat.

WSP Energy Solutions からの回答
Flexibel in het zoeken naar passende oplossingen, en snelle levering van producten.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。