Kwiaciarnia Internetowa 123kwiaty.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Na osiem dni przed planowanym dniem dostawy złoÅŒyłem zamówienie na dostawę kwiatów do Niemiec. Po sześciu dniach otrzymałem zwrot pieniędzy a na maila informację o anulowaniu zamówienia, które argumen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zamowilam wiazanki na pogrzeb.Zaplacilam za jedna 449zl w wersji luksusowej a za druga 289 zl w wersji zalecanej. Jak je zobaczylam w kosciele to bylo mi bardzo przykro.Wiazanki wygladaly bardzo skrom... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Po 1 kurier był pod sam koniec 13 godzina, gdy Kobieta kończyła pracę, kwiaty były zmęczone ÅŒyciem jakby cały dzień były w blaszanym piekarniku zwanym autem. Jakość kwiatów 4/10 gorszy sort, wstyd. Ko... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Piękne kwiaty i wspaniała obsługa. Kurier nie zastał adresata w domu a ja podałam zły numer telefonu do kontaktu. Na w sobotę rano dostałam telefon z biura i ustaliliśmy nowy plan: kurier wrócił nastę... もっず芋る

䌁業情報

1. 花の宅配
  2. ・
  3. ギフト ショップ
  4. 花屋

圓該䌁業による蚘述

We deliver floral arrangements for any occasion throughout Poland. With over 10 years of experience in flower delivery, we can deliver your flowers and gifts in great quality and always on time!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam! Bukiet,ktory dostraczono nie przypominal tego zamowionego. Kwiaty stare,po 4 dniach zwiedly. Od 5 dni probuje reklamowac,bezskutecznie. Firma ma kompletnie wywalone na klienta. Zero odpowiedzi na email. Najgorsza firma z jaka mialam do czynienia. Az dziw,ze jeszcze utrzymuje sie na rynku przy takiej konkurencji.

2021幎5月26日
5぀星のうち1の評䟡

Drugi raz zamówione i drugi raz problem

Drugi raz zamówione i drugi raz problem z doręczeniem... przychodzi komunikat, ÅŒe zostało dostarczone co jest nieprawdą. Ponadto mimo, iÅŒ została wybrana opcja dostawa przed godziną 13 kwiaty nie zostały w tym terminie dostarczone, tylko z duÅŒym opóźnieniem. Zdecydowanie NIE POLECAM!

2021幎5月26日
5぀星のうち5の評䟡

Polecam. Korzystałem z tej kwiaciarni wiele razy i za kaÅŒdym razem byłem zadowolony. Kwiaty dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem, zawsze świeÅŒe.

2021幎2月20日

Beznadzieja

Beznadzieja. Kwiaty na zdjeciu a otrzymana wiazanka to niebo a ziemia. Kwiaty brzydkie i zwiedniete, brak dodatkow jak na zdjeciu. Proba reklamacji, obiecana nowa wiazanka ktora nigdy nie dotarla. Brak zwrotu srodkow.
Poziom obsługi klienta

2020幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Radzę wszystkim unikać tej firmy

Radzę wszystkim unikać tej firmy! Zamówiłam kwiaty dla mamy za 139 zł (wersja luksusowa) i moje oczekiwania były ÅŒe bukiet będzie wyglądał jak na zdjęciu lub będzie się składał z podobnych kwiatów. Ale to co dostała moja mama to jest zwykła wiązanka którą kosztowała moÅŒe połowę tej ceny. Napisałam maila ze skarga ale nik nie raczył nawet odpisać.

2020幎5月29日
5぀星のうち2の評䟡

kwiaty dla babci na urodziny

Zamówiłam kwiaty dla babci na urodziny. Dostała całkowicie rozwinięte pąki, które następnego dnia wyglądały jakby miały tydzień. Pewnie miały. Lepiej kupić kwiatki w biedronce za 1/5 ceny - przynajmniej trochę postoją. Cena > jakość.
Pod względem szybkości dostawy - ok.

2020幎3月4日
5぀星のうち2の評䟡

Nie polecam. Kwiaty doszly z 2 godzinnym opoznieniem (zamowilam przesylke miedzy godzina 9-13, kurier przyszedl o 15). Pomimo tego ze kwiaty spelnily moje oczekiwania to jednak serwis ktory ta firma oferusje to poczta kwiatowa wiec jakosc dostawy jest tak samo wazna jak same kwiaty. kuriwer nawet nie przerosil za spoznienie, uznajac chyba ze ludzi siedza calymi dniami w domu i nie maja innych planow. Do tego nie bylo mozliwosci dodzwonienia sie do firmy zeby dowiedziec sie kiedy przesylka dojdzie.

2019幎6月5日

Profesjonalizm

Profesjonalizm, rzetelność, najwyÅŒsza jakość, punktualność. Te wszystkie cechy opisują tą kwiaciarnie. Moja dziewczyna była cała w skowronkach jak otrzymała bukiet. Przesłała mi zdjęcie i jest super.

2018幎9月8日
5぀星のうち2の評䟡

Bad experience with customer service

I've used their website twice.
First time it worked like a charm (even though the payment option wasn't exactly the easiest to deal with).

The second time I did not recieve any confirmation for my order and I couldn't pay because of that.
I sent them an email immediately because I needed the flowers delivered the next day.

I do not speak Polish but I tried to make my email as clear as possible. I added all the info that might've seemed relevant.
The email went unanswered and the flowers, obviously, not sent.

I have to admit that their prices are very good though.

2018幎4月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス