Okay product but definitely not worth the price. Delivery was fast, but I expected better quality
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nikt nie odpowiada na maile, na telefony...przelew zrobiony, towaru brak !!!
Ogromny wybór marek i modeli gwarantuje, ÅŒe kaÅŒdy znajdzie coÅ dla siebie! :) obsÅuga sklepu jest bardzo pomocna i uprzejma. PrzesyÅki dochodzÄ bÅyskawicznie i jeszcze nigdy nie zawiodÅam siÄ na ich z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å®ç³åº
- ã³ã¹ãã¥ãŒã ãžã¥ãšãªãŒåº
- å®ç³å
- å®é£Ÿãã¶ã€ããŒ
- ãžã¥ãšãªãŒè£œé æ¥è
- æèšåº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kochasz biÅŒuteriÄ? My teÅŒ! ZespóŠ21Diamonds poÅÄ czyÅa pasja do biÅŒuterii i piÄkna. NaszÄ ambicjÄ jest stworzenie wygodnego sklepu internetowego z biÅŒuteriÄ , w którym znajdÄ PaÅstwo biÅŒuteriÄ najwyÅŒszej jakoÅci. Oferujemy moÅŒliwoÅÄ zaprojektowania biÅŒuterii, gotowe produkty czoÅowych marek europejskich i Åwiatowych (Pilgrim, Svarowski Crystallized, Esprit, Marc O'Polo, Konplott, SYL) oraz popularne zegarki (ICW WATCH, Tommy Hilfiger, Sector, Skagen) ChÄtnie odpowiemy na wszystkie pytania oraz doradzimy przy wyborze rozmiaru, modelu oraz projektowaniu biÅŒuterii. Pragniemy stworzyÄ godnÄ polecenia i zaufania platformÄ dlatego gorÄ co zachÄcamy do kontaktu! Serdecznie dziÄkujemy za cenne opinie i komentarze o naszym sklepie. Tylko dziÄki PaÅstwa opiniom moÅŒemy udoskonaliÄ nasz serwis oraz obsÅugÄ klienta. Wierzymy, ÅŒe szczere opinie o 21DIAMONDS pomogÄ równieÅŒ wielu osobom zdecydowaÄ o zakupie.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Okay product but definitely not worthâŠ
Serdecznie Polecam !
SKLEP W POLSCE TO FIKCJA - UWAŻAJCIE
Nikt nie odpowiada na maile, na telefony...przelew zrobiony, towaru brak !!!
Very good bargain, fast sending, good quality. I recommend!
fast shipping, good quality, tightly packed, clock looks better than in photos, it has 3 straps, big clock dial.
just perfect!
perfect customer service. Very fast transport. Good quality products.
total satisfaction:)
Great jewellery, excellent customer service, very fast shipping!!
Åwietny towar i profesjonalna obsluga
Zamówiony zegarek b dobrej jakoÅci (ICE). Dostawa z Monachium ekspresowa. Polecam
Bardzo dobry sklep. Polecam
Wszystko zgodne z opisem, zegarek naprawdÄ taki jak na zdjeciu oraz w opisie. Szybka dostawa, dobry kontakt. Bardzo polecam !
PiÄkna biÅŒuteria i profesjonalna obsÅuga
Ogromny wybór marek i modeli gwarantuje, ÅŒe kaÅŒdy znajdzie coÅ dla siebie! :) obsÅuga sklepu jest bardzo pomocna i uprzejma. PrzesyÅki dochodzÄ bÅyskawicznie i jeszcze nigdy nie zawiodÅam siÄ na ich zawartoÅci ;)
so good watches and so fast :)
For me this is really Good site in internet, here u can find everything exclusiv.

cheap, fast, great !!!
One day I made order and three days after gift was in my home! Realy fast without any problems.

21DIAMONDS Polska ããã®åç
Rewelacyjny sklep i profesjonalna obsÅuga klienta!
GorÄ co polecam 21Diamonds! Produkty najwyÅŒszej jakoÅci, bardzo profesjonalna obsÅuga klienta i szybki czas realizacji! Nie wyobraÅŒam sobie lepszego serwisu! Polecam!

GorÄ co polecam!
PiÄkna biÅŒuteria samych najlepszych marek. Rewelacyjna obsÅuga i szybka wysyÅka. Polecam gorÄ co 21Diamonds!

Polecam 21DIAMONDS !!!
GorÄ co polecam sklep internetowy 21DIAMONDS. PiÄkna biÅŒuteria, sprawna obsÅuga, ÅŒadnych problemów. z pewnoÅciÄ zostanÄ staÅÄ klijentkÄ !

21DIAMONDS wygrywa!
Jestem zachwycona 21DIAMONDS! Jest taki wybór marek, ÅŒe najczÄÅciej nie potrafiÄ siÄ zdecydowaÄ, co wybraÄ! BiÅŒuteria jest przeÅliczna! Plus Åwietna obsÅuga i ÅŒadnych problemów podczas przesyÅki. NaprawdÄ warto spróbowaÄ!

polecam 21diamonds!
wedÅug mnie najlepszy sklep internetowy z biÅŒuteriÄ w Polsce. majÄ wszystkie najfajniejsze marki a strona internetowa jest super Åatwa w obsÅudze wiec ja kupuje tam teraz wszystko:)) naprawde polecam!!!:)

Polecam 21 !
Jestem zachwycona 21 DIAMONDS ! Ekspresowa wysyÅka, a towar w rzeczywistoÅci jeszcze Åadniejszy niÅŒ na zdjÄciach!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã