2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

12件のレビュヌ

Vil lige skrive min datter har i dag

Vil lige skrive min datter har i dag modtagen en pakke hun er bestilt en olie og parfume , ringer til firmaet da der kun var olie i pakken og Ingen farfume , de beder hende om at sende billeder af pakke. , pakken var der ingen beskadelse på den var hel , men kundeservice siger de havde målt vÊgten på den inden de sendte og da min datter modtager pakken vejer den ikke det da der mangler parfume, det måden de mistÊnker kunden for at snyde , de ville kigge på deres overvågning, tÊnk jeg syntes det toppen af frÊkhed over for kunden håber snart de henvender sig til min datter og får orden på deres fejl , jeg skriver her igen om når de har henvendt sig , det her vil jeg sku ikke finde mig i , så i hÞre om de sender hende sin manglende parfume god dag

2025幎10月2日

Uforskammet kundeservice

Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner havde jeg gjort det, det her firma er ikke vÊrd at handle hos, og deres kundeservice er heller ikke til at tale med, de er ubehÞvlet og flabet at tale med!

Det handler om at man fÞler man står til ansvar for deres fejl, ringede ind til dem inden min reklamationsret
på min varer ophÞrte, da jeg har haft problemer med mit glattejern som jeg har kÞbt hos dem.
De sagde så de vil tage fat i leverandÞren som er Loreal, jeg afventer derfor et opkald eller i det mindste en mail fra dem, dette modtager jeg så aldrig.

Jeg ringer så tilbage efter lÊngere tid igen, men denne gang er min reklamationsret udlÞbet, her får jeg besked på at jeg lidt skal bevise over for dem at jeg tidligere har haft ringet!!
For ifÞlge hende den sÞde jeg talte med så laver de ikke fejl, det jo kunden som laver fejlen!!
Hun mener jeg skal sende dem en mail som beviser lidt at jeg har haft ringet tidligere, for det mener hun ikke jeg har!
Hun forstår ikke at jeg ikke har sendt dem mail med billeder eller beskrivelse, det havde jeg så ikke gjort da jeg afventer de vender tilbage!!

Hende jeg taler med beder mig om at falde til ro, meget uforskammet at tale sådan til deres kunder.
Virkelig sidste gang jeg handler hos dem, tÊnker også at hvis man skal kÞbe elektronik, så kÞb det hos selve leverandÞren eller i en fysisk butik hvor man bliver modtaget med respekt, hvis man er uheldig som mig og give nÊsten 2.000.kr for en varer jeg bare har haft smidt i skuffen, da den både ÞdelÊgger og knÊkker håret da det gummi rundt og metalpladen falder af!!

2024幎4月9日

Forkert gaveÊske kom frem

Jeg har handlet hos Nice Hair igennem flere år og jeg har altid vÊret tilfreds med både service, hurtig levering og det store udvalg af produkter.

For nylig havde jeg dog bestilt en gaveÊske, hvor jeg ved en fejl modtog en forkert gaveÊske med anden indhold end hvad jeg bestilte.

Da jeg kontaktede Nice Hair fik jeg af vide at jeg ville få tilsendt den rigtige gaveÊske hurtigst muligt og at jeg bare kunne beholde de produkter som jeg havde modtaget ved en fejl.

Jeg havde på ingen måde forventet dette og havde faktisk bare regnet med at få betalt min retur label.

Jeg havde den rigtige gaveÊsker indenfor 24 timer + en gaveÊske fuld af produkter som jeg ikke havde betalt for.

Tak for en god oplevelse og for lÊkre produkter ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎4月4日
自発的なレビュヌ

For dårligt at der er en minimumsgrÊnse for kÞb.

For dårligt at der er en minimumsgrÊnse for kÞb. Havde ellers lige glÊdet mig over, at jeg havde fundet produktet, som jeg ellers ikke har kunne finde andre steder og lagde også et par andre ting i kurven, men jeg finder mig ikke i at jeg bliver påkrÊvet at kÞbe mere, som jeg ikke har brug for. Opfordring til overforbrug er noget svineri og dårlig service.

2022幎5月29日

0 stjerner.

Da 0 stjerner ikke er muligt bliver det 1 stjerne. Har kÞbt en vare og pengene er trukket 3 dage efter. Men nu 3 uger senere har jeg ikke modtaget varen. Der sker absolut intet ved henvendelse til deres kundeservice. Jeg donerer ikke flere penge til det firma.😡

2021幎1月24日

Nice hair fusk

Jeg så en live fra nice hair. Jeg er ikke god til at finde ud af alle de regler på FB så jeg skyndte mig at skrive en messenger besked. Jeg fik imidlertid ikke svar fÞrst lÊnge efter! Af en meget ubehÞvlet kvinde. Jeg vil aldrig handle der da de tager imod penge men sender ikke varene.

2020幎7月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ