Onbetrouwbaar! Lees hier (te laat) andere reacties en de negatieve beoordeling zijn helaas herkenbaar, ben net als een aantal andere mijn geld kwijt. Bedroevend dat deze man al jaren de boel kan opli... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Diverse onderdelen besteld voor een aanhanger, snelle levering echter ontbrak de bestelde koppeling bij levering, gelijk gebeld niet bereikbaar, E-mail gestuurd met verzoek alsnog de koppeling te leve... ãã£ãšèŠã
36534 Donderdagavond laat rond kwart voor twaalf bestelling geplaatst. Kreeg ik in verband met eerdere spoedbestellingen van mij vrijdagochtend de vraag of ik deze spullen snel nodig had en of het go... ãã£ãšèŠã
Spullen op 6-8 's avond besteld. Op 13-8 eindelijk afgeleverd. Zending was incompleet. Wel betaald maar niet versturen. Vervolgens twee dagen geprobeerd om het op de site vermelde mobiele nummer te be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Aanhangwagen onderdelen,dissel,fietsdrager,silverstar, lier,kabel,net,hoezen,purple-line, neuswiel, steunpoot, oploopreminrichting, oprijplaat, remkabel,SCHLEGL, KNOTT, skelter,palletwagen,spatbord,torsieas,
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima
Ik had hier laatst wat onderdelen voor mijn aanhanger besteld, en ze waren snel binnen. Helaas zat er 1 product tussen wat defect was geleverd. Hierover gemaild en na enkele dagen kreeg ik een nieuwe thuis gestuurd.

Zeer slecht.
Twee velgen met banden voor aanhanger besteld 8 inch.
Het waren twee totaal verschillende velgen en er zaten knikken in de buitenrand van de velg.
Telefonisch contact gehad met een mevrouw die zeer onprofessioneel was.
Zij had hier niets mee te maken en haar man maakte geen fouten. Volgens haar was de post hierin de schuldige of zelfs wij zelf. Zo was het zeer zeker niet.
Email wordt tevens zeer slecht en onprofessioneel beantwoord als je al ÃŒberhaupt antwoord krijgt. Geen aanrader. Zou hier zelf nooit meer iets bestellen.
Tom

Aanhangerstore ããã®åç
niet zo goed deze keer! geen reactie na melding defect
product geleverd na 2 dagen.
beschadigd aangekomen , gemeld per email contactformulier en
nul reactie ontvangen.

Prima bedrijf!
Goede service en nette prijzen, daarnaast vriendelijke en eerlijke mensen met ruim voldoende kennis van zaken
Aanrader!
Martijn M. Ede