Aarhus Street Food レビュー 103

TrustScore 5段階評価の3

3.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Kæmpe no go, at der tilberedes og samles burgere med bare hænder, hvorefter kassen betjenes, og der derefter fortsættes med madlavning uden håndvask eller brug af handsker imellem. Jeg spurgte ind ti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Spændende og alsidig mad, engagerede folk i køkkenerne og høj kvalitet på maden. Fedt koncept og super hyggeligt sted bare at hænge ud med familie og venner. Dejligt uhøjtideligt hvor man bare kan kig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Byens bagel streetfood Jeg var i dag inde på Aarhus streetfood i boden byens bagel! Jeg har aldrig fået en bedre service end kvinden bag disken gav mig! Maden smagte fantastisk!!! Det er helt sikkert... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vanvittig ringe service fra We Melt boden! Jeg bestilte søde kartofler og fik første portion helt sorte. Henvendte mig igen hvor jeg bad dem lave en ny portion da de simpelthen var uspiselige. Jeg får... もっと見る

企業情報

1. レストラン
  2. アジア料理店
  3. ヨーロッパ料理店
  4. ファミリー レストラン
  5. 中東料理店
  6. ベジタリアン料理店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Oplev ægte street food i Aarhus med mad og drikke 25 forskellige gadekøkkener og barer. Besøg Aarhus Street Food på rutebilstationen i hjertet af Aarhus.

3.0

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kæmpe no go

Jeg spurgte ind til brug af handsker, og fik svaret: “Nej, det gør vi ikke.”

2026年1月30日
5つ星のうち1の評価

Street food “Rio-Cai pra ca”

Har bestilt på “Rio-Cai pra ca” en Pirat burger med kartofler ved siden af. Burger er på en størrelse 7,5 cm i diameter! Fyld var der ikke så meget,logisk. Kartofler er blevet lavet tidligere på dagen,kom helt slap,varmet op,smagt ikke så godt. Det kan ikke være rigtig at sælge sådan noget.Definitiv ikke at anbefale

2025年12月14日

Byens Bagel

Jeg var inde på streetfood i byens bagel, med en veninde tidligere idag og blev simpelthen mødt med den bedste service! Bestilte to bagels og det er helt klart den bedste bagel jeg nogensinde har smagt. 10 ud 10 stjerner herfra!
Kommer tilbage

2025年11月14日

Byens bagel streetfood

Byens bagel streetfood
Jeg var i dag inde på Aarhus streetfood i boden byens bagel! Jeg har aldrig fået en bedre service end kvinden bag disken gav mig! Maden smagte fantastisk!!! Det er helt sikkert noget jeg vil anbefale! Jeg kommer helt sikkert tilbage!!

2025年11月14日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk madoplevelse – 5 stjerner!

Aarhus Street Food er uden tvivl et af byens bedste steder at spise, uanset om du er lokal eller turist. Udvalget af madboder er imponerende – der er noget for enhver smag, lige fra asiatisk street food og saftige burgere til friske salater og søde desserter.

Stemningen er afslappet og hyggelig, og der er god plads både inde og ude. Maden er velsmagende, portionsstørrelserne er generøse, og priserne er meget fair i forhold til kvaliteten.

Et stort plus er også den centrale beliggenhed og det brede udvalg af drikkevarer, inkl. lokale specialøl.

Alt i alt en skøn oplevelse – jeg kommer helt sikkert igen og anbefaler det varmt til alle madelskere!

2025年7月22日

Rigeligt og lækkert

Jeg er på ferie med min familie og da jeg ser mad som en kæmpe oplevelse bliver jeg af et familiemedlem præsenteret for Aarhus Street Food.

Jeg er stadig forbløffet over hvor godt det var - som skrevet er jeg lidt af et madøre, så jeg er både forbi Tuk Tuk Thai Mad og Passion Noodles. Begge steder er det super venlig betjening, kort ventetid og (vigtigst af alt) maden er MEGA lækker.

Vi har resten af vores ferie planlagt, men jeg er faktisk på nippet til at se hvad der kan ændres, så vi kan komme forbi Aarhus Street Food en gang til.

2025年7月24日

Fantastisk fish og chips

Jeg har været på streetfood mange gange efterhånden, og er en trofast stamkunde ved forretningen Danyar fish og chips. De har altid givet mig så god service, altid smilende og maden er simpelthen fantastisk, hver eneste gang. Jeg har også spist ved andre boder i streetfooden, og været tilfreds, men ingen overgår fish og chips. Jeg kan kun anbefale dem. Selv når de har helt vildt travlt, er ventetiden under 10 minutter. Det er imponerende. Tak for altid vidunderlig mad og smil, vi ses igen på tirsdag.
Mvh

2025年5月11日
5つ星のうち5の評価

Jeg har flere gange spist hos Danyar…

Jeg har flere gange spist hos Danyar Fish & Chips og maden har aldrig skuffet! Maden er så lækker og du kan smage alt er frisklavet. Servicen er altid i top, der er altid lækre og friske smagsprøver klar og personalet er altid så søde og imødekommende. Kæmpe anbefaling herfra!

2025年5月1日

Købte en pasta bolognese fra… Delicatezze Pasta

Købte en pasta bolognese fra "Delicatezze Pasta" plus ekstra ost (parmazan) til 80,- kr. Trist kedelig tomatsovs som var meget vandet, hakkekød skulle man bruge lup for at finde og underkogte pasta rør som skulle spises med en gaffel. Undrer mig også over tiden det tog inden servering. Ikke 80 kr værd

2025年3月21日
5つ星のうち1の評価

Kold, kedelig, uhygiejnisk kebab og uvedkommende betjening…

Mest smagsløse, uinteressante og meget kolde lammekebab. Jeg bestiller via. sitet men kan se at fysiske bestillinger bliver første prioriteret. Jeg afhenter min kebab, som man ikke lige kan finde. Men hov der lå den, på skranken ovenpå et stykke elektronik og under et tilsyneladende henkastet kryllet stykke fladbrød som var i berøring med effekter heriblandt beholder med kuglepinde, som vupti lige kunne ryge ind i næste servering, helt igennem uhygiejnisk. Kold, kedelig, uhygiejnisk kebab og uvedkommende betjening…

2025年2月6日
5つ星のうち5の評価

Vi elsker Streetfooden 😊 vi var der…

Vi elsker Streetfooden 😊 vi var der igen idag.
Jeg kunne skrive den ene gode anmeldelse efter den anden, for det synes jeg virkelig at Streetfooden fortjener.
Vi er kommet der i så mange år, og jeg har også skrevet flere anmeldelser, for at opfordre andre til at tage ned og opleve det. Maden er skøn, særligt Fish and Chips - det er hele familiens favorit. De har altid leveret 10/10 god mad til os, og 10/10 god service.
Vi har også prøvet mange af de andre køkkener, bl.a. mormors køkken, pandekage dessert, pizza osv. Det hele smager godt. Og så kan man købe en masse godt at drikke, der er specielle øl, god vin og forskelligt udvalg af sodavand og andre læske drikke.
Vi holder meget af Aarhus streetfood og kommer der ofte.

2025年1月13日
5つ星のうち1の評価

Dårligt Streetfood (Turkish grillhouse)

Jeg var inde i Turkish grillhouse, værste oplevelse jeg har haft indtil videre og jeg er 67 år.

Jeg har prøvet adskillelige utrolige gode og dårlige restauranter i Danmark, men denne får ikke klangen på isen.

Da jeg bestilte online og betalte med kort gik det forfærdeligt.
Da jeg ikke engang kunne tale med dem, da de ikke engang kan dansk, ikke et eneste ord. Jeg viste der var ugler i mosen. Jeg bestilte online og deres system var, at tage alle bestillinger fysisk først, iforholdt til dem som kom online.
Da jeg havde ventet i 1 time og 30 minutter, valgte de så at sætte en hel ny ko på brænderen. Det var nu lidt irriterende da jeg havde ventet på mil mad i over en halvanden time, når andre blev ved med at komme op i køen fysisk.
Jeg overvejede at returnere bestillingen, dog så nogen prøve at returnere, hvor de kun kunne få penge i kontant tilbage.
Dårlig, smag, service og alt der kunne forestille jeg.

2024年4月29日

Trustpilot エクスペリエンス