De bedste i DK! Jeg har kÞbt mine kunstnerartikler hos Aart de Vos i snart 20 Ã¥r. De har et stort sortiment og giver den bedste vejledning og service. Utroligt vidende, hjÊlpsomme og fantastiske til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg ringede til Aart de vos og havde spÞrgsmÃ¥l om forskellene pÃ¥ 4 forskellige gouache og fik et excellent svar og yderligere svar pÃ¥ forskellen mellem 2 andre gouache og jeg blev sÃ¥ glad.....ikke no... ãã£ãšèŠã
Som webshop for kunstnere fungerer den bare sublim. Men en webshop til almindelige er hjemmesiden lettere uoverskuelig. Forsendelsestid var lidt lÊngere end forventet. Vil helst sikkert handle her... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre gÃ¥r rygtet jo lidt at personalet er arrogante og uhÞflige, hvilket jeg desvÊrre mÃ¥ give folk ret i. Jeg oplever hver gang at blive talt ned til samt en fÞlelse af at vÊre til gene (med undtag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SkÞn butik og webshop med en masse godeâŠ
SkÞn butik og webshop med en masse gode produkter i top kvalitet
Super butik der har alt til kunst ogâŠ
Super butik der har alt til kunst og ofte er billigst oven i. God kvalitet og god service.
Som webshop for kunstnere fungerer denâŠ
Vil helst sikkert handle her igen, for hvis man ved man skal have, så er user experience på deres webshop ikke noget problem.
Min favorit kunstartikel-pusher <3
Min favorit kunstartikel-pusher <3 Fair priser, super kundeservice og en masse know-how hvis man har spÞrgsmål.
Roser og atter roser
Jeg har kun positivt at sige her.
Hver eneste gang er jeg blevet mÞdt af sÞde, tålmodige og hjÊlpsomme mennesker, der tager sig tid til mÊrkelige spÞrgsmål der nok nogen gange ligger langt uden for hvad de normalt mÞder.
Og når jeg har vÊret usikker på om et givent produkt har vÊret det rigtige, har de vÊret sÞde til at give mig en vareprÞve, som har vÊret en kÊmpe hjÊlp.
mÞdt med en ualmindelig uvenlig og grov, klagede og blev mÞdt med en imÞdekommende behandling og god service.âŠ
Jeg blev mÞdt med en ualmindelig uvenlig og grov betjening ved telefonisk bestilling af en medarbejder, der var nedladende, ikke lyttede, og påstod at jeg ikke kunne skelne mellem forskellenne på produkter, som jeg har arbejdet med i årevis. Jeg skrev derefter en klage til firmaet over den dårlige behandling, og blev efterfÞlgende mÞdt med en rigtig god imÞdenkommenhed og betjening og fik erstattet alle fejlleverede varer.
Hurtig levering, fantastisk service, varerne bare i orden...
Kan kun anbefale Aartdevos
Professionel leverandÞr med kvalitetsprodukter
Professionel virksomhed med et kvalitetsudvalg af produkter til konkurrencedygtige priser.
Hurtig ekspedition af ordrer - kan kun anbefales!
Rigtig god service
Helt klart anbefaling herfra
super hurtig levering, hurtigt svar når man henvender sig på mail, og alting lever op til ens forventninger.
Professionel
Behagelig og professionel ekspedition ved henvendelse og rådgivning
Super Hjemmeside!
Med det kÊmpe udvalg I har kunne et kÞb nemt vÊre som at sÞge i en hÞstak, men jeres hjemmeside er så nem at finde rundt i at det er som en leg. Man får automatisk relevante oplysninger uden at bede derom - rabatter, ens indkÞbs historik osv. Jeres andre kvaliteter er jo velkendte.
Super sortiment - god service
Jeg bliver altid både inspireret og forsynet med det bedste af det bedste når jeg handler hos Aart de Vos. Det er et dejligt sted at handle, og har jeg brug for det, sender de så jeg har varerne lynhurtigt. SÞdt, hjÊlpsomt, professionelt personale.
Aartdevos er toppen indenfor kunstnerartikler!
Man går sjÊldent forgÊves hos Aartdevos. Skulle en vare vÊre udsolgt, bliver man ringet op og får foreslået en lignende. Service!
Jeg bor i KÞbenhavn og det ville vÊre oplagt at kÞbe mine kunstnerartikler i city, men den butik jeg fÞr har anvendt, er ligesom gået i stå. De gamle medarbejdere, som havde stor viden, er der ikke mere og varerne er meget tit udsolgt, så jeg må samle mine indkÞb fra en rÊkke forskellige forretninger.
Hos Aartdevos er udvalget langt stÞrre end hos de fleste forretninger i KÞbenhavn, og varerne bliver sendt med samme!
Hvis jeg skal anbefale een forretning, hvor man kan få "det hele" så er det hos Aartdevos.
Tak.
Mange hilsner Jan Rasmussen
Stor tilfredshed
Gennem snart 30-35 år har jeg handlet hos Aart de Vos. Det er et firma der har betydet meget for mit arbejde med maleri, akvarel og grafik. Altid har de vÊret villige til at sende mig prÞver på papir, nye vÊrktÞjer og i det hele taget vÊret meget opmÊrksomme med at orientere mig om gode papir-tilbud
ikke alle ved nok
Normalt har de det meste af det jeg som kunstner har brug for, men en dg kom mit pis i kog,, fordider var en inkompetent person i den anden ende.
Jeg havde brug for zinkgrå pigment til en reparation, og ringede for at hÞre, om de kunne hjÊlpe mig Det kunne de ikke, og den knold jeg havde i rÞret foreslog mig, at jeg kvÊrnede en zinkplade, og brugte det. Det har INTET med hinanden at gÞre, og viste mig, at han ikke vidste en skid om hvad han handler med at gÞre, og var ikke nÊrvÊrende nok til at kalde på en kollega, der måske vidste mere.

Aartdevos ããã®åç
superservice
jeg har ikke handlet ret meget men det jeg har handlet har jeg vÊret meget tilfreds medð
Super god service fra et meget venligt og friskt personaleteam. Klar anbefaling til dem.
Jeg oplever altid at få rigtig god service, og venlige friske samtaler med personalet hos Aart de Vos.
Samtidig med nok landets stÞrste og bedste udvalg i kunstner varer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ