Bestelling maar voor de helft ontvangen, reageren nergens op. Meerdere malen contact proberen op te nemen maar lijkt onmogelijk. Inmiddels al 4 maanden verder en nog geen stap verder.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Tijdens black friday actie een bestelling geplaatst. Doordat er een probleem was met de webshop klopte de voorraden niet en is mijn bestelling tot 3x toe niet gelukt. Hulde aan de heren van ab l... もっと見る
Super ervaring altijd bij ab goeie qualitie en hebben ook nog eens mooie aanbiedingen! Ik had wat verkeerd bestelt en heb ze bericht gedaan kreeg snel antwoord en kon ook lachen om die gene wie me hie... もっと見る
Enkele weken geleden gevraagd hoe het zit met terug betaling van pakket wat ik aan deur heb geweigerd ivm foute bestelling. Staat nog steeds op pagina op onderweg terwijl post nl app aangeeft dat is o... もっと見る
企業情報
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

AB Lifestyle からの回答
Goede kleding en snelle bezorging.
Mijn vertrouwen gewonnen
Eerst vertrouwde ik dit site niet klantenservice vertelde me dat ik ook achteraf met Klarna kon betalen. Ik heel voorzichtig mijn eerste bestelling geplaatst de volgende dag ontvangen. Was zo tevreden over prijs/kwaliteit dat ik gelijk nog een bestelling heb gedaan. Kwaliteit van product 100%, klantenservice 100%, Levering Speedy Gonzales van mij krijgen jullie een dikke 10
Levering was vertraagd maar dat lag…
Levering was vertraagd maar dat lag vooral aan DHL . Schoenen zijn prima
Bestelling geplaatst 3 artikelen helaas…
Bestelling geplaatst 3 artikelen helaas niet naar wens deze retour gestuurd, alleen de web winkel heeft deze nooit geaccepteerd en nu blijft deze staan in mijn klarna app terwijl ik deze artikelen wel retour gestuurd heb. Klantenservice reageert nouwelijks tot niet helaas
A Unique & Beautiful Gift.
I was lucky enough to be gifted a beautiful lamp purchased from AB Lifestyle. Such a unique & special gift. The lamp is not only a lovely addition to my bedside table… it is so practical and I use it every night. I highly recommend one of these beautiful lamps for a gift for someone special. The range of lamps by AB Lifestyle is amazing. I love mine.
Het is super makkelijk te bestellen en…
Het is super makkelijk te bestellen en super snelle levering
Ik ben al jaren vaste klant
Ik ben al jaren vaste klant. Maar kreeg nu de helft van de bestelling (broek) alleen toegestuurd. Dacht bij passende polo zou later wel komen. Tot dat hij zonder enige uitleg geannuleerd werd. Via de mail en chat krijg ik al 2,5 dag geen reactie. Heel slecht dit.
Hele goede evaring me AB
Hele goede evaring me AB. al een paar keer wat besteld bij hun. alles optijd in thuis
Goede kwaliteit en snelle service
Hoi ik had wat besteld en nog geen …
Hoi ik had wat besteld en nog geen bestelling ontvagen ik had bij ander bv besteld en ik had alle mijn bestelling binnen en dat was een weeek na de bestelling bij jullie gedaan ik had een bericht gestuurd geen antwoord gehad wanneer krijgt ik mijn bestelling ook geen tracking code nicks
Goede en snelle levering
Echt fantastische kleding zit heerlijk…
Echt fantastische kleding zit heerlijk past goed en de kwaliteit is echt perfect!
Helemaal top👍👍👍👍👍
Trustpilot エクスペリエンス