䌁業情報

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

11件のレビュヌ

Pålidelig rådgivning om asbest

Har hjulpet mig med asbest prÞver af rÞrskåle. Rigtig god kommunikation og rådgivning.

De kommer til tiden og fÞlger op på aftaler.

Dem vil jeg anbefale til mine venner.

Jeg var i kontakt med et andet firma, som hverken kunne finde ud af at overholde aftaler eller var pålidelige i deres kommunikation, så jeg er lykkelig over at jeg fik skiftet til ABVAC.

2026幎4月14日

Asbestsanering af badevÊrelse

Vi havde asbest i fliseklÊben på vores badevÊrelse, som stod foran en stÞrre renovering.
Så al asbest skulle vÊk, inden håndvÊrkerne kunne komme igang.
Det var nemt at få et tilbud og en aftale om arbejdets udfÞrsel fra ABVAC.
Der har ikke vÊret vÊret samme seriÞsitet fra andre firmaer, som vi har vÊret i kontakt med !
Selve arbejdet blev udfÞrt hurtigt og effektivt, med stor fokus på sikkerheden.
Kommunikation fra medarbejderne, var super hele vejen igennem.
Så alt i alt, kan vi kun anbefale ABVAC til andre 🙂

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Alt i alt en posetiv oplevelse.

Hurtigt modtagelse af tilbud og arbejdet udfÞrt ok, og til en billigere pris end den andet tilbud der var indhentet.
Når det ikke er til 5 * skyldes det at efter tilbudet var godkendt, skulle der rykkes for et tidspunkt, for arbejdets udfÞrelse
Men alt i alt en posetiv oplevelse.

2023幎6月20日
自発的なレビュヌ

Som sunket i jorden, når nu det gÊlder

Et helt igennem forfÊrdeligt forlÞb vil åbenbart ingen ende tage.
Abvac/Sund kÊlder fik opgaven med at renovere hele vores kÊlder.
Jeg skal ikke trÊtte med alle detaljerne, men overskrifterne er sjusk, direkte fejl, mangelfuldt og dårligt håndvÊrk, ringe og utilstrÊkkelig information og en komplet og helt og aldeles mangel på faglig stolthed.
Nu er en af fÞlerne til gulvvarmen gået i stykker, og firmaet er som sunket i jorden efter jeg fik en eller andet historie om, at de havde kontaktet firmaet, der havde leveret gulvvarmen.
Ak ja - så skal vi til det med hele klagemÞllen.
I må selvfÞlgelig selv bestemme, om I vil smide penge efter firmaet, men lÊg til en begyndelse mÊrke til, hvor vanskelige de er at kontakte. Det er vand, ved siden af hvor svÊrt det er, når fÞrst de har fået pengene.

2023幎3月6日
自発的なレビュヌ

Asbest sanering af en aftrÊkskanal

Asbest sanering af en aftrÊkskanal. Efter flere tilbud hos andre udbydere, tilbud som var helt i skoven prismÊssigt, henvendte vi os til Abvac. Abvac kunne lave arbejdet flere hundrede procent billigere end den dyreste konkurrent. SelvfÞlgelig blev vi lidt mistÊnksomme på den store prisforskel, men alt blev lavet med stor omhu og der blev gjort omhyggeligt rent.
Dog kunne kommunikationen godt vÊre en kende bedre og hurtigere, men småting når selve arbejdet og prisen var lige i Þjet. Kan kun anbefales herfra.

2019幎8月2日

Super tilfredse.

Vi har vÊret meget tilfredse med ABVAC A/S's arbejde. De overholdte alle aftaler, blev fÊrdige til aftalte tid og til aftalte pris. Og resultatet er blevet rigtig flot. Flinke håndvÊrkere, som informerede om arbejdet, svarede på alle spÞrgsmål og gjorde pÊnt rent efter sig.

2019幎1月27日
自発的なレビュヌ

Abvac - en professionel og trovÊrdig partner.

Jeg havde besÞg af Abvac som skulle fjerne min gamle asbestisolerede varmtvandsbeholder samt tilhÞrende rÞr. Ikke nok med de var 30% billigere end en anden leverandÞr, så blev opgaven lÞst helt perfekt, og fÞr aftalt tid. Super professionel og serviceminded indstilling, grundigt arbejde, god kommunikation, flot oprydning. Kan varmt anbefale dem til enhver som har brug for sanering.

2018幎12月3日

TrovÊrdig og ansvarsbevist

TrovÊrdig og ansvarsbevist samarbejdspartner!

I forbindelse med bekÊmpelse af skimmelsvamp i en ejendom (rÊkkehus) i Hedehusene, i april 2018, har vi vÊret utrolig glade for dels en god portion tålmodighed fra ABVAC's side i den indledende fase, med fastlÊggelse af opgaven, dels den professionelle håndtering og udfÞrelse af opgaven og ikke mindst oprydning ved fÊrdiggjort arbejde.

Vi kan varmt anbefale ABVAC til opgaver af lignende karakter.

Mange venlige hilsner

Familien Bailey

2018幎5月4日
自発的なレビュヌ

Fantastisk professionelle og hurtige!

Vi havde kÞbt et hus med skimmel i kÊlderen pga brÊddebeklÊdning af vÊggene. Ganske få dage efter jeg havde ringet til Abvac, som jeg havde fået anbefalet, kom de og besigtigede og fjernede derefter svampen. Folkene fra Abvac er grundige ned til mindste detalje, de fjernede alle brÊddevÊgge MEGET omhyggeligt, udenom vinduer og elinstallationer osv., og de efterlod lokalet ryddet og indbydende, og tog alt det skimlede affald med sig. De kom også med gode råd om, hvordan vi skal undgå skimmel fremover, og gav hurtig tilbagemelding på at prÞverne nu viste, at der ikke var mere skimmel. Desuden var prisen helt rimelig! Jeg kan absolut på det varmeste anbefale Abvac!

2013幎8月23日

Godt arbejde!

Skimmelsvamp på alle ydrevÊgge, noget af et mareridt!
Jeg fik anbefalet Abvac af en ven. På 4 dage havde de fjernet alt angrebet murvÊrk og ryttet op som konger. En super service og de holdt alle aftaler til UG. Desuden var de i gang allerede ugen efter jeg havde kontaktet dem. Kan varmt anbefales! Hilsen Mikkel

2013幎3月25日

ABVAC skimmelsanering

Vi hyrede ABVAC i dec 2010 til at tage sig af skimmelsanering i vores hus. Dette efter at have fået dem anbefalet af Teknologisk Institut.
Det viste sig desvÊrre hurtigt at vÊre en stor fejl. Vi fik blandt andet klippet al el på 1.sal da de savede vores etageadskillelse ned. Vi fik stÞrre sÊtningsrevner på 1.sal, vores nabo fik revner i sit loft, vores loft i stueetagen blev voldsomt revet ned/Þdelagt selvom det var intakt, der blev ikke afdÊkket ordenligt (bl.a var radiatorer og brÊndeovn fyldt med skimmelstÞv), der blev arbejdet uden dragter & masker, der var tomme Þldåser og cigaretskodder i huller i vÊg.
Kommunikationen skred allerede kort inde i forlÞbet da vores kontakt blev fyret og sygemeldt. Den der skulle overtage tog på skiferie alt imens der blev Þdelagt i vores hus. Da man fra firmaet mente at skimmelsvampen var vÊk, måtte jeg flere gange insistere på at de fjernede yderligere tapet da jeg havde på fornemmelsen at det ikke var vÊk. Det viste sig at der var en del mere skimmel da jeg selv fjernede tapet. Til sidst opsagde vi samarbejdet med ABVAC og ansatte et nyt skimmelsaneringsfirma til at tage sig af resten. ABVAC har kostet os mange penge, tid og bekymringer. Jeg vil ikke anbefale dette firma på noget måde da de har vÊret uproffesionelle og utrovÊrdige.

2011幎7月29日
ABVAC A/S ロゎ

ABVAC A/S からの回答

ABVAC skimmelsanering
Det er ikke rart med en negativ omtale og anmeldelse og det har vi da også hidtil vÊret forskånet for.
Sagen omfattede dels afrensning ifbm. en forsikringsdÊkket skade samt div. afrensning der skulle udfÞres ifbm. en privat renovering af hele ejendommen (rÊkkehus).
Der opstod nogle skader i forbindelse med nogle stÞrre indgreb i bygningens etagedÊk mod tagrum samt ved nedrivning af et forsÊnket loft i stueetagen. Set i bagklogskabens lys burde ABVAC have taget forbehold for disse skader eller Þkonomisk have medregnet disse risici.
Vi fjernede skimmelsvamp hvor Teknologisk Institut havde påvist skimmelsvamp (skjult i etagedÊkket over nedhÊngt loft. Bygherren (BH) Þnskede tillige garanti for at der ikke var mere skimmelsvamp i huset og det kunne vi naturligvis ikke afgive uden yderligere afrensninger. Vi afgav nogle suppl. tilbud på afrensnings-arbejder men disse tilbud Þnskede BH ikke at gÞre brug af.
Der var fejl, misforståelser og uklarheder ved gennemfÞrelse af sagen. Vi har beklaget de kritisable punkter i sagsforlÞbet, udbedret fejlene samt ydet diverse kompensation for opståede gener, men desvÊrre uden at kunne blive enige med BH.
Som medlem af Dansk Byggeri og dermed også ”Byg-garanti” oplyste vi om BH’s muligheder for at klage.
ABVAC udfÞrer over 400 ”skimmel-sager” om Ã¥ret og de gennemfÞres alle stort set uden problemer. Vores motto er at opgaver skal udfÞres iht. til den aftalte kvalitet, tid og pris – og det vil vi blive ved med.

Steen Knudsen, ABVAC
2. august 2011