ACES Direct レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Printer garantie geweigerd vanwege niet originele cartridges. Terwijl ik overal lees dat dit niet zomaar een reden mag zijn. Daarbij denken ze niet mee en antwoorden erg langzaam.

5つ星のうち1の評価

Getoonde voorraad op de website lijkt niks van te kloppen. Tot op heden 2 keer een bestelling geplaatst waarvan volgens de website voldoende voorraad van in huis is en volgende dag geleverd kan wor... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Wij hebben 2 printers besteld in januari 2022. De levertijd wordt keer op keer uitgesteld, uiteindelijk zelfs tot halverwege 2023. In augustus '22 nemen wij contact op met Acesdirect, die... もっと見る

企業情報

1. 住まい・ガーデニング

さまざまな外部ソースから提供された情報

Sinds de start in 2000 is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Jaarlijks helpen we 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt onze focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten. Vandaag de dag is ACES Direct een allround IT-leverancier voor bedrijven en non-profit organisaties. Oplossingen creëren, kennis delen en service bieden; daar zijn we goed in. In 2017 zijn we verkozen tot favoriete ICT-reseller van Nederland!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Excellent support, friendly account manager

I am working with ACES Direct since around 2014, in particular with Jacco Becht. The support I got during all these years was always excellent, there's really nothing I could complain about. From advice on products to orders and returns, everything goes smoothly and without issues. And what is making the biggest difference is the friendly attitude and the willingness to always provide the best support, no matter if there's a small product or a big order. Thanks Jacco and hope you'll keep this unchanged! :-)

2020年10月2日
5つ星のうち5の評価

IT partner die niet alleen leverancier is

Sinds een tijdje zijn we overgestapt naar ACES Direct omdat onze toenmalige leverancier stopte met het aanbieden van o.a. Adobe Licenties. Het is daardoor dat het ons nu opvalt dat het ook anders kan. Dat er wel degelijk een service aspect aan verbonden kan zitten en dat het helpt wanneer iemand verder kijkt dan alleen het verstrekken van de licentie. Dankzij de inzet van ACES Direct konden we tijdig onze licenties aanpassen op de veranderende organisatiestructuur van ons bedrijf. Op zulke momenten ben je blij dat je niet te maken hebt met een account manager die alleen maar orders wil noteren en dat iemand zich ook echt hard voor je maakt. We worden steeds goed geholpen en er wordt ook echt met ons meegedacht over slimme oplossingen qua software en hardware. Kortom, erg blij met deze samenwerking!

Alles wat we tot nu toe hebben besteld bij ACES Direct is keurig netjes op tijd en conform afspraak geleverd. Niks op aan te merken.

2020年9月9日

zeer goede aftersales service

Als zakelijke klant zijn wij zeer tevreden over de leveringen en recentelijk ook de Aftersales service van adviseur Joep Ebbing. Wij hebben het hem echt lastig gemaakt met vragen naar specifieke documentatie voor de geleverde producten, maar zijn zeer goed geholpen en hebben alles compleet mogen ontvangen. Zeker de 5 sterren meer dan waard!

2020年9月2日
5つ星のうち5の評価

Merrijn heeft een uitstekende mee…

Merrijn heeft een uitstekende mee denkende Service verricht. Reageerde direct op mijn e-mails of belde mij direct terug na een mail . Ik zou dit bedrijf van harte aanbevelen . 100% tevreden . Bedankt voor de goede service .👌🏽

2020年8月31日

Goede leverancier

Al een paar jaar onze vaste leverancier voor IT producten. Goede service en kwaliteit. Als er problemen zijn, wordt dit snel opgepakt en goed afgehandeld.

2020年8月26日
5つ星のうち4の評価

Goede service. Ze denken mee en ondersteunen de klant. In ons geval moest er een oude printer worden afgevoerd, ook dat regelt Aces Direct. Joep bedankt.

2020年8月25日
5つ星のうち5の評価

Prima service, eerlijk en betrouwbaar

Een Dell Latitude 5510 gekocht die niet helemaal naar behoren werkte, ventilator maakte een ratelend geluid en het type adapter werd niet herkend door de laptop. Ik heb Aces Direct gebeld (Merijn gesproken) over de klachten en binnen 24 uur hebben ze een nieuwere laptop geleverd voordat ik de oude heb teruggestuurd! Fantastische service en vriendelijk personeel.

2020年8月21日
5つ星のうち5の評価

Partner die met je meedenkt

Aces Direct is een partij die verdergaat dan 'enkel' het leveren van hardware. Al jarenlang werken we samen met Aces omdat we zeer te spreken zijn over de samenwerking. Er is veel kennis aanwezig en men werkt op een eerlijke en transparante manier. Belangrijk pluspunt hierbij is de communicatie: indien een bestelling niet verloopt zoals verwacht (bijvoorbeeld door productie/voorraad problemen bij een fabrikant) wordt dit tijdig gecommuniceerd én er meteen meegedacht over een passend alternatief. Binnen Aces wordt er gewerkt met één vast aanspreekpunt (en back-up hiervan). Het grote voordeel hiervan is dat, in ons geval Tim, je daadwerkelijk kent. Hij neemt de tijd voor je, weet wat voor een type oplossing je zoekt en zorgt voor een prettige sfeer en onderlinge relatie.

2020年8月19日

Super bedrijf

Super bedrijf! Goede service en kwaliteit. Personeel weet waar ze over praten en alles wordt snel afgehandeld!

2020年8月12日

Garantieafhandeling na 5 jaar

Bijna 5 jaar geleden ben ik gevallen voor een surface pro 4. Super fijn laptopje, maar helaas was de kwaliteit toch dusdanig dat deze het na bijna 5 jaar begaf. Gelukkig had ik extra service gekocht bij Aces met 5 jaar garantie. Dus gebeld met ze en apparaat opgestuurd. Paar weken later krijg ik tot mijn verbazing een nagelnieuwe surface pro 6 thuisbezorgd ! Zelfde specs, ook een i7 met 16gb RAM en 512 GB ssd. Dus ook niet bepaald van het goedkoopste. Echt top service !

2020年8月11日

Een aanrader

Ruim aanbod aan artikelen voor een gunstige prijs met snelle levering. Dat maakt samen met de klantgerichte service en uitstekende betaaltermijn het meer dan de moeite waard Aces te overwegen als leverancier.

2020年7月31日

Trustpilot エクスペリエンス