Ik heb een rugoperatie (spondylodese) ondergaan. Ben geopereerd door hr Steven van Gaalen. Daar zeer tevreden over. Een zeer kundige arts die alle tijd neemt om alles uit te leggen en alle an... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zou binnen 48 uur gebeld worden voor afspraak. Niet gebeld terwijl vakantie hiervoor uitgesteld. Gemiste kans. Lijkt wel regulier ziekenhuis: wij hebben liever dat u op ons wacht dan wij op u.
Acibadem is niet transparant als het gaat om de afhandeling met je zorgverzekering. Ze geven aan alles zelf te regelen maar brengen je bv niet op de hoogte van hoeveel je aan eigen risico kwijt bent a... ãã£ãšèŠã
I had a facelift in September 2025 with Dr Abdullah Etöz. I could not be happier with my results and the whole experience. The whole process from start to finish was seamless. I was collected at the... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alles is fantastisch
Alles is fantastisch. Na de verwijzing
door de huisarts binnen 4u. een afspraak met de chirurg. Vervolgens een gesprek met de anesthesist, een ECG en bloedonderzoek, allemaal binnen een uur. Daarna datum voor de operatie binnen 2 dagen. Dagopname voor de operatie. Meegedacht hoe een Alzheimerpatient zorgvuldig te begeleiden tot de OK. Iedereen even vriendelijk en behulpzaam. 3 Petten af.
Niet vriendelijke receptioniste!
Ik heb net een receptioniste telefonisch gesprokenâŠ.. had een vraag over de voorbereiding van mijn operatie volgende maand. Zij wilde weten wat de vraag was en die heb ik gesteld. Nou , vergeet niet, zij is gewoon receptioniste en heeft waarschijnlijk geen medische achtergrond, dus dan vraag ik mij al af hoe zij mij kan beantwoorden! Zij zei dat als dat in de brief staat dan moet U zich daar aan houden. In het OLVG hoef ik nooit mn nagels of nagellak eraf te halen, nagels zijn niet volledig gelakt. Dus ik vroeg me af hoe dat zat. Ook heb ik zelf thuis een oxymeter, die gewoon werkt op mijn nagels(heb zelf in de zorg gewerkt vandaar medische instrumenten thuis. Ik wilde graag de OK planning spreken die mij de brief had gestuurd en ik moest met hen contact opnemen als ik nog vragen hadâŠ
Ze zet me in de wacht en als ze weer antwoord zegt ze dat ze een email gaat sturen naar anesthesie. Prima, maar ik had nog een vraag en dan zegt ze dat ik niet respecteer wat ze verteld. Ze wil verder ook niet praten met mij. Ik vraag naar haar naam die ze niet wil geven en hangt op!
Wat voor receptioniste is dit? Nog nooit mee gemaakt daar!
Ik heb gelukkig met mijn arts Dr. Weil totaal geen problemen. Fijne arts!
Ingreep buikwand
âMijn man had een ingreep aan zijn buikwand en moest zich om 11.45 melden. Aan de dienstdoende verpleegster vroeg ik of hij rond 16.00 uiterlijk 16.30 weer richting huis zou mogen zodat ik hem kon ophalen inzake een zakelijke opdracht. "Geen enkel probleem mevrouw" antwoordde ze vriendelijk. De operatie zou 20 minuten duren met een uur nabehandeling in de uitslaapkamer en gesprek met de chirurg. Mijn man appte om te vertellen dat hij 13.50 aan de beurt zou zijn, 2 uur later dan aankomst. Eind van het verhaal is dat ik hem pas om 17.45 kon ophalen omdat de chirurg twee andere patiënten had voorgelaten waarbij ik mijn opdrachtgever moest teleurstellen en een belangrijke opdracht misliep. De chirurg was zelf wel al naar huis en kon mijn man achteraf niet te woord staan hoe het verloop was van de ingreep dit werd na 3 keer met hem contact opnemen verteld aan de verpleegster. Als dit tijdig was gecommuniceerd en misschien ook vooraf (dat het druk is o.i.d) had ik kunnen handelen. Maar geen verantwoordelijkheid willen nemen als ik dit meld en mij dus met het probleem opzadelen vind ik arrogant. Er is geen juiste communicatie tussen de verplegers en de chirurgie terwijl de verplegers de patiënt te woord moeten staan. Ik zal hier niet terugkeren naar deze kliniek want voor mij is dit niet status quo.
De Gynaecoloog drs J. Terwissch Toppertje
De Gynaecoloog drs J. Terwissch was super professioneel, ze benaderde mij heel zacht en ik vertrouwde haar direct.
Ik zou haar zeker adviseren en ga de volgende keer weer naar haar toe.
Echt een hele fijne ervaring.
I first had a consultation regardingâŠ
I first had a consultation regarding spine surgery, which I had been struggling with for three years. I finally found wonderful people, especially neurosurgeon Abu Sari. He's a wonderful man and a world-class specialist in spine problems. I came in with pain and left pain-free and happy after three years in bed. I wholeheartedly recommend him.âŒïžâŒïžMarek
Wery bad and expensive hospital
Positief over de kaakchirurgie .
ik had vandaag een afspraak bij de kaakchirurg Dr Kahli , woensdag gebeld met Acibadem , een paar dagen later kon ik al terecht voor twee kiezen eruit die er echt uit moesten helaas.
Ze zijn ook open op zaterdag wat erg top is ook ivm drukte op de weg en parkeren ect. Netjes op tijd geholpen .
Erg goed behandeld ook erg vriendelijk personeel .
Ook super goed behandeld ook mbt mijn angst waren ze erg aardig Top!
ps ik blijf natuurlijk erg balen nu twee kiezen kwijt .
Avoid Acibadem IF POSSIBLE
I recently visited this hospital and was Extremely disappointed with the experience,The consultation fees are unreasonably high especially given the level of service provided.
While I understand quality care can come at a cost, I found the pricing here to be disproportionate to the consultation time and attention received. This appointment didn't even exceed 10 minutes, the doctor was quick to send me around to fill all kinds of papers, no proper explanations for someone you are planning to operate.i thought that was it until they sent the bill of a 10 min consultation a whooping 366 euros that's the most ridiculous thing I ve received this week. And to make matters worse the insurance is not reimbursing it like they claimed, typical crooks.
Tweedehands ziekenhuis zo unprofession
Byzondere plek
Het voelt echt als een tweedehands ziekenhuis
Totaal geen privacy van patiënten omdat receptie zonder afscherming in de wachtruimte zit. Receptionistes zijn jonge onervaren dames. Wachtijd die uitgelopen is ongeveer 1,5 uur omdat ze nieuw systeem hebben en een arts ziek is. Als een arts ziek is dan bel je af en laat je niet mensen komen en zo lang laten wachten! Natuurlijk wil je geen centjes missen maar ik mis mijn centjes ook als mijn uurloon 120 is snapje?
Avoid if you can.
Please just wait for your regular hospital.
My mum had a major surgery and up until the surgery the service was great. Once the surgery is over and you're discharged the staff don't care about you. There is no aftercare and if you try to call their customer support number they will hang up without assisting you.
ABSURD botte artsen
ABSURD botte artsen , geen antwoord op basale belangerijke vragen na een operatie, operatie tot andere issues geleid, drama, mensen voor niks laten komen, niet afbellen, SCHANDALIG. lijkt erop dat ze geen eed hebben afgelegd. Mijn moeder zo behandelen , jullie zijn gestoord ze was er helemaal overstuur van. Verschrikkelijk gewoon.
Ik ben heel tevreden over Acibadem
Ik ben heel tevreden over Acibadem in Amsterdam Sloterdijk. Altijd krijg ik netjes een sms om me aan mijn afspraak te herinneren. Mijn afspraken zijn altijd keurig op tijd afgehandeld. De loopafstand vanaf het NS-station is fijn. Ben bij meerdere specialisten geweest. Allemaal goede gesprekken gehad, ook als ze mij niet konden helpen. Ik woon niet in Amsterdam, maar dit ziekenhuis heeft mijn voorkeur.
Onbehoorlijk behandeld
Een KNO arts die niet luistert en zichzelf verheven voelt. Zou ik misschien ook doen als ik dure facturen kon schrijven zonder maar enige anamnese te doen of in gesprek te gaan met de patiënt (of eerder cliënt). Jammer dat de mens hier niet centraal staat.
Ik ben nog nooit zo slecht geholpen enâŠ
Ik ben nog nooit zo slecht geholpen en behandeld in het ziekenhuis of medisch centrum. Ik heb 2 afspraken gehad. Mijn eerste afspraak duurde 1,5 minuut en werd ik nog net niet bij de deur al weer weggestuurd. Tijdens mijn 2e afspraak is er zeer onprofessioneel met mij gecommuniceerd. Vragen zoals '' Dit is toch gewoon normaal Nederlands?'' en '' Ja? hoe moet ik dat weten?'' en opmerkingen als ''we kunnen het doorknippen daar verdien ik veel geld aan maar heb jij niet veel aan'' kunnen echt niet en zijn ver beneden pijl! Ik kom hier nooit meer terug, ten minste niet bij Drs. Laki Stanojcic!
Voor 3 verschillende gebeurtenissen bijâŠ
Voor 3 verschillende gebeurtenissen bij Acibadem te Sloterdijk geweest, waarvan alle 3 naar volle tevredenheid.
De laatste 25-4-2025 een operatie voor een volledige nwe knie uitgevoerd door dhr. Pijnenburg.
In een woord geweldig. De ontvangst, de zorg fantastisch. Alle medicijnen krijg je mee, een heel verslag van de operatie in duidelijk Nederlands krijg je mee. De chirurg komt persoonlijk, direct nadat je op je kamer terug bent, het verloop van de operatie vertellen. Kan niet beter.
Een minpuntje is dat Acibadem telefonisch soms lastig is te bereiken, daarintegen werden we 14 dagen na de operatie verrast met een bloemetje aan huis. TOP!! Jan en Marianne
Oplichters
Voor een diagnose waar ik niets aan had en die niet grondig werd uitgevoerd een rekening schrijven van â¬287. Vervolgens telefoongesprekken voor verheldering zonder iets te zeggen afbreken.. Ga hier niet heen.
Huisarts probeerde mij meermaals teâŠ
Huisarts probeerde mij meermaals te verwijzen. Communicatie bedroevend. Meermaals afgewezen door verkeerde conclusie. Gebeld door slecht verstaanbare medewerker die niet kon uitleggen waarom.
3 weken kostbare wachttijd verloren hierdoor. Zeer teleurstellend!!
Lang moeten wachten en zeer kortâŠ
Lang moeten wachten en zeer kort onderzoek en gesprek.
Zeer duur blijkt bij afrekening.
Twee gesprekken van 10 minuten, echo 15 minuten twee injecties 10 minuten ⬠2.300,- Volstrekt belachelijk en helaas voor mij zonder resultaat
Een dikke 10
ik kwam voor een maagonderzoek ze nemen echt de tijd voor je! Ze stellen je op je gemak! Uiteindelijk duurde het hele onderzoek een uurtje kwartiertje om je voor te bereiden, het onderzoek 10 min en uitslapen en in mijn geval een klein ontbijt.
Een dikke 10 ik heb het zeker niet naar ervaren en zo leuk zijn dit soort onderzoeken niet!
Ik ben hier gekomen via het AUMC waarâŠ
Ik ben hier gekomen via het AUMC waar de. Schepers een OK huurt, hierdoor was ik snel aan de beurt om pennen en plaatjes uit mijn enkel te laten verwijderen. Over dr.Schepers sowieso niets dan lof maar ook ontvangst, dag verzorging, recovery en OK-personeel niets dan lof! Ontzettend lief benaderd en geholpen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ