Chauffeur belde keurig, dat hij 5 minuten te laat zou komen en maakte meteen excuses en later nog maals. Het was overmacht. Prima rit, heel vriendelijk en behulpzaam! Keurig! Goede prijs kwaliteit en... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vanmorgen opgehaald om 3.45 door Fara voor een rit naar Schiphol. Communicatie was top. Stipt op tijd, heel behulpzaam en gezellig. Kortom : voor herhaling vatbaar en absoluut een aanrader!
Mega goede service!! Ik deel deze review zelfs een paar maanden later pas, omdat ik het destijds was vergeten, maar zeker nog herinner. Snel reageren, ook midden in de nacht, goedkoop, persoonlijk.
Hele vriendelijke chauffeur. Ondanks vertraging stond onze chauffeur te wachten. We werden netjes gebeld om te vragen of we wisten hoe laat we buiten zouden staan. Zeer tevreden!
企業情報
当該企業による記述
Aangepast: Over Actie Airport Taxi Actie Airport Taxi is een landelijk opererend taxibedrijf gespecialiseerd in betrouwbaar en comfortabel luchthavenvervoer door heel Nederland. Wij verzorgen dagelijks taxiritten van en naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en alle andere Nederlandse luchthavens, met ophaal- en brengservice in onder andere Den Haag, Rotterdam, Delft, Dordrecht, Schiedam, Tilburg, Den Bosch, Breda, Groningen, Zwolle, Arnhem en tientallen andere steden. Bij Actie Airport Taxi kies je voor een heldere, vooraf geregelde rit zonder verrassingen achteraf. Boekingen worden uitsluitend vooraf gepland, met een minimale ritduur van 6 uur, zodat wij altijd een professionele chauffeur en geschikt voertuig voor je kunnen reserveren — van een comfortabele auto of stationwagen tot een ruime bus voor groepsvervoer. Onze chauffeurs staan bekend om hun stiptheid, vriendelijkheid en veilige rijstijl. Of je nu op zakenreis bent, met familie op vakantie gaat, of behoefte hebt aan groepsvervoer naar de luchthaven, wij zorgen voor een zorgeloze en tijdige rit — dag en nacht, in heel Nederland. Dankzij onze landelijke dekking en flexibele voertuigopties kunnen wij voor vrijwel elke reisgroep en elke bestemming de juiste oplossing bieden, ongeacht het tijdstip van je vlucht. Boek eenvoudig en snel online via onze website, en betaal veilig via iDEAL of andere betaalmethoden.
連絡先
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super fijn op vakantie met een goede…
Super fijn op vakantie met een goede chauffeur en op tijd krijg van mijn een dikke .10

Premier service
My driver was on time, knowledgeable about the area, and professional.
Отличный водитель
Отличный водитель, мило поболтали, быстро приехал и аккуратно довез
He is one of the best drivers in…
He is one of the best drivers in Amsterdam area. Driving smooth and kind service with pleasant chat!
Ik ben erg tevreden over mijn
Ik ben erg tevreden over mijn rit met Uber. De chauffeur was vriendelijk, reed veilig en kwam netjes op tijd. De auto was schoon en de rit verliep soepel. Zeker een aanrader!

Actie Airport Taxi からの回答
goeie rit/route was snel aangekomen !

Actie Airport Taxi からの回答
Chauffeur was op tijd & attent
Chauffeur was op tijd, heeft contact opgenomen 15 min voor aankomst om door te geven dat hij bijna op locatie is. Top service! Zeker voor herhaling vatbaar, wanneer ik moet reizen is Actie Airport Taxi mijn nummer 1 keuze!

It was super.
Nette bestuurder kwam optijd en bracht…
Nette bestuurder kwam optijd en bracht ons snel en veilig naar de luchthaven
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。