Action Nederland レビュー 1,176

TrustScore 5段階評価の1.5

1.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Defekt stoomstrijkijzer ontvangen ,kostte 30/35 euro) ontvangen. Over en weer gemailt ivm retour op hun kosten.Krijg ik een mail dat het niet retour hoeft en dat ik het kan recyclen ed.De kosten en ve... もっと見る

企業情報

1. 照明専門店
  2. デパート
  3. 雑貨屋
  4. オンライン市場

さまざまな外部ソースから提供された情報

Action Non-Food B.V. is sinds 1993 een snel groeiende winkelketen met non-food artikelen. Centraal staat de laagste consumentenprijs, waarbij het assortiment gevarieerd en sterk wisselend is.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Klacht over het beleid rondom huisdieren in Action-winkels in Nederland.

Geachte heer/mevrouw,

Via deze weg wil ik een klacht indienen en mijn teleurstelling uitspreken over het beleid waarbij huisdieren in sommige Action-winkels in Nederland niet worden toegelaten.

Ik vind het moeilijk te begrijpen dat Action veel producten voor huisdieren verkoopt en hier winst op maakt, terwijl klanten in veel filialen niet eens naar binnen mogen met een kleine, rustige hond die eenvoudig op de arm gedragen kan worden of in een draagtas zit.

Daarnaast merk ik dat er geen duidelijk en consistent beleid lijkt te zijn. Ik ben in meerdere Action-winkels geweest waar mijn hond geen enkel probleem was, terwijl ik in andere filialen werd geweigerd. Dit zorgt voor verwarring en frustratie bij klanten.

Een bijzonder vervelende ervaring had ik in het filiaal in het centrum van Den Haag. Daar werd mij verteld dat honden niet welkom zijn. De manier waarop dit werd gecommuniceerd voelde erg ongemakkelijk, alsof men elk contact met mijn hond wilde vermijden, terwijl het gaat om een kleine, rustige hond die geen enkel risico vormt.

Wij leven in een land dat bekendstaat om openheid, tolerantie en modern denken. Juist daarom is het jammer dat verantwoordelijke huisdiereigenaren op deze manier worden behandeld. Voor veel mensen is een hond of kat een volwaardig lid van het gezin.

Ik begrijp uiteraard dat hygiëne en veiligheid belangrijk zijn. Toch zou er voor kleine dieren die op de arm worden gedragen of in een tas/vervoerder zitten een klantvriendelijkere en flexibelere oplossing mogelijk moeten zijn.

Ik verzoek u vriendelijk om uitleg over het huidige beleid en om te overwegen duidelijke, uniforme en modernere regels in te voeren voor alle Action-winkels in Nederland.

David

2026年4月17日
5つ星のうち1の評価

Vorige week zaterdag broodrooster…

Vorige week zaterdag broodrooster gekocht via web . Tot op vandaag staat track en trace stil in Nederland . Al twee keer mail gestuurd en antwoord telkens nog even geduld en wachten en bij de buren gaan zien . Wel vriendelijk maar als dit bij Temu gebeurd krijg je zelfs vergoeding ervoor van 5 Euro voor te laat .

2026年4月10日
5つ星のうち1の評価

Sommige medewerkers mogen iets netter communiceren bij de action.

Ik heb 2 digitale thermometers gekocht bij de Action in Duiven. Bij thuiskomst waren bij beide thermometers de batterijen leeg. Mijn zoon wilde de thermometers wel terug gaan brengen en legde het verhaal uit dat de thermometers zijn gekocht met een lege batterij waarop een zeer onvriendelijke medewerker uit vestiging in Duiven op een vervelende manier zei: Dat kan, dan moet je er maar nieuwe batterijen in stoppen. Hahahaha...... die was zeker leuk wanneer ik er zelf was, alleen niet niet nodig tegen een kind. Uiteindelijk is het geld teruggestort.

2026年4月9日

Mini UV/Led nagellampje

Ik vind het zeer schandalig dat het mini UV / Led nagel lampje zeer troep is . Het begon allemaal dat ik met mijn vriendin aan het krijten was. Ons krijt raakte op, dus we liepen naar de Intertoys (wat ons zeer waarschijnlijk een half uur heeft gekost )de Intertoys was natuurlijk dicht want het was 2e paasdag. Dus we liepen helemaal naar de Action (wat ons ruim 2 uur kostte). We hadden ons krijt en ons nagellampje gekocht. De vader van mijn vriendin haalde ons weer op. We kwamen thuis en we openden Het krijt en het nagellampje. En we testten het nagellampje EN HET WAS HELAAS HELEMAAL TROEP, het deed HEELEMAAL niks. Dus koop dit niet. We zouden het wel beleeft vinden dat wij het nagellampje mogen houden en ons geld terug krijgen.

Met vriendelijke groet:Mv M

2026年4月6日
5つ星のうち1の評価

Geen service bij de Action!

Defecte xxl speaker, geen nieuwe.
Geen nieuwe Fresh n Rebel xxl speaker van de Action.
Uiteraard was ik eerst bij de Action geweest voor de garantie, maar kon alleen mijn geld terug krijgen. Een nieuwe hadden ze niet meer en wilde ze ook geen moeite voor doen om mij hiermee te helpen, uiteindelijk ben ik bij 4 Action winkels geweest. Ookal was hij bij de Action online nog wel te krijgen. Ik heb de defecte speaker weer mee genomen en contact gezocht met de service van de Action. Daar krijg je een standaard AI berichtje, zo van "Steek de stekker in het stopcontact, en anders breng het product terug naar de winkel. Heeft u nog hulp nodig, reageer dan weer op deze mail" Dus nogmaals op hun mail gereageerd, maar ze hebben nog steeds geen reactie gegeven terwijl ik dit nu type. Ook heb ik bij de klantenservice van Fresh 'n Rebel dit probleem voorgelegd, die reageerden binnen 24 uur en hadden direct een goede oplossing. Ik kreeg een nieuwe!🥳. Kortom, niet goed, geld terug garantie is leuk, maar niet als je product wilt houden en er geen mogelijkheid is om het te laten repareren Action! Misschien een idee om met de klant naar een betere oplossing te zoeken en samen te werken met Action online. Maar Action heeft blijkbaar hun eigen wetten. Voor betere service misschien een paar cent per artikel omhoog? Dikke tip. 1.6 ster is niet best om als bedrijf te hebben op dit platform.

2026年3月23日

Superslechte klantenservice

Superslechte klantenservice. Weten totaal niet waar ze over spreken. Pakket was niet geleverd. Ipv dat men zoals in het consumentenrecht beschreven staat aktie ondernemen komen ze met allerlei smoezen om maar van je af te komen. Mijn e-mail stond niet op het klachtenformulier. Ze hebben niet de intelligentie om dan even de order te kijken om het te verifiëren. Nee wat doen ze. Ze sturen 😂 een e-mail dat ze je klacht niet in behandeling kunnen nemen omdat ze je e-mailadres(waar ze je net mee gemaild hebben) nodig hebben om de bezorger te kunnen achterhalen. Schijnbaar gaat dat niet meer via de track en trace maar via mijn e-mail. Wees gewaarschuwd. Sla deze zaak over

2026年4月1日
5つ星のうち5の評価

Klantvriendelijke service

Ik had een skelter online gekocht en 1 wiel draait niet 100% goed mee.
Ik heb dit gemeld en heel vlot een vriendelijk antwoord dat ik het geld terugkrijg en de skelter niet hoef retour te sturen
Ik heb het geld al terug gekregen.
Dat vind ik heel sympathiek en klantvriendelijk van de klantenservice van Action.

2026年3月29日
5つ星のうち1の評価

Respectloos gedrag van klantenservice bij slechte service

Ik heb een bestelling geplaatst van €309 en de levering is volledig misgelopen.

Een pakket van 21 kilo is als “afgeleverd” geregistreerd terwijl dit niet klopt. Vervolgens is het zonder mijn akkoord naar een pakketpunt gebracht waar ik het zelf moet ophalen. Dat is voor mij niet haalbaar en bovendien niet wat ik heb besteld. daarnaast werden alle pakketten met verschillende vervoerders verstuurd en op verschillende tijdstippen en pakketpunten/bij mij thuis afgeleverd zodat ik van hot naar her moest rennen, Dit werd erkend maar de medewerkers blijven respectloos in hun contact. Te bizar voor woorden!

Wat deze ervaring echt onacceptabel maakt, is de manier waarop dit wordt afgehandeld. Ik word continu heen en weer gestuurd tussen Action en DPD. Action verwijst naar DPD en DPD verwijst weer terug naar Action. Als klant word je hierdoor feitelijk als een speelbal gebruikt.

Daarnaast krijg ik steeds reacties van verschillende medewerkers, met standaardantwoorden die nergens op ingaan. Er wordt niet geluisterd en er wordt niets opgelost.

Er is zelfs een cadeaubon van €10 toegezegd, die vervolgens weer wordt ingetrokken. Het gaat niet om dat bedrag, maar om de manier waarop hiermee wordt omgegaan. Dat voelt respectloos en ik vind het vreemd dat medewerkers deze toezegging zomaar kunnen intrekken. Zeer inconsistent ook.

Dit is geen klantenservice maar een onprofessionele bende, ik lees nu pas de overige reviews. . Zo ga je niet met klanten om.

Zeer slechte ervaring.

2026年3月25日

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. 2 kleden gekocht in een verpakking van 165cm. Het retour sturen is voor eigen rekening wat prima is. Het probleem is echter dat geen enkele vervoerder hem aan wil nemen ivm de lengte. Zelf afgeven mag ook niet.. DPD bracht het pakket en geeft aan dat Action een ophaal opdracht moet geven dat kan ik als klant zelf niet doen. Action weigert en geeft aan dat ik zelf wat moet verzinnen. Zeer slecht en ook niet passend bij de webshop regels in NL. Wat nu..

2026年3月28日
5つ星のうち1の評価

Waar de Action erg kleinzielig is.....

Wij halen veel spullen bij de Action en vaak van redelijke kwaliteit. Reclameren als er iets kapot is, is een ramp en niet meer dan één ster waard. De oplaadbare prologic muis van 5,99 bij de Action heeft 7 weken gewerkt. Daarna begaf de muis het, ook met een nieuwe batterij werkte de muis niet, ook niet na het opladen. Terug na de winkel. Met een kluitje in het riet gestuurd door de verkoopster, geen kassabon en geen verpakking. Dus maar weer een nieuwe gekocht. Zijn dus wegwerkartikelen bij de Action en dan wel na 6 weken, waar je normaal 1 of 2 jaar moet verwachten. Afknapper dus, ook voor die 5,99......

2026年3月27日
5つ星のうち1の評価

Bizar lang wachten op afhandeling van klacht

Meestal best tevreden met de producten bij Action. Echter zeer slechte ervaring met de afhandeling van een product wat totaal niet voldeed en ook gevolgschade had. Eind december '25 netjes een online klacht ingediend. Ben na een aantal weken gebeld om m'n verhaal nogmaals te doen. Het product moest ik bewaren voor evt vervolgonderzoek door de fabrikant. Heb na een tijd meermaals gebeld en gemaild. Op mails krijg ik helemaal geen reactie meer. Telefonisch wordt steeds gezegd dat er een achterstand is. Zojuist iemand gesproken die aangeeft er vandaag achteraan te gaan omdat de afhandeling "inderdaad bizar lang duurt", zoals zij zelf aangaf. Als het goed is, hoor ik vandaag hoe dit verder afgehandeld gaat worden. Ticketnr 1213268.
Heb ook melding gemaakt bij de Consumentenbond.

2026年3月26日
5つ星のうち5の評価

Goed opgelost

Ik heb in de webshop van Action een artikel besteld. De maten die in de webshop vermeld waren kwamen niet overeen met de werkelijke maten (te klein) Ik heb dit gemeld bij de klantenservice die dit, zeer snel en naar volle tevredenheid hebben opgelost. Ook de communicatie was vlot en correct. Een dikke pluim voor Action!

2026年3月24日
5つ星のうち3の評価

elektrische snoeischaar zonder oplader

Ik kocht een elektrische snoeischaar, leek me handig nu ik bijna 80 ben. Thuis bleek er geen oplader bij te zitten. Klantenservice biedt geen oplossing: snapt vraag niet en reageert niet. Terug naar winkel om oplader te kopen, kost bijna zelfde als de schaar! Probeer ik ze te tippen om in het schap of tenminste bij aankoop hier op attent te maken. Gevaar dat kopers een verkeerde oplader gebruiken met alle (brand) risico's van dien. De site biedt die mogelijkheid niet, dan maar hier. Nu maar hopen dat het wel goed werkt...

Update: het is een geweldig apparaat dus uiteindelijk alle moeite wel waard! 10 April

2026年3月24日

レビューの対象になっている企業の方へ