Addnature レビュヌ 1,791

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bra köpupplevelse! GÃ¥r att filtrera mycket, tyckte om kursiva meningarna i början pÃ¥ produktbeskrivningen som snabbt gav en idé om produkten. DÃ¥ slapp jag skrolla o kom snabbt vidare till rÀtt produ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Addnature Àr en tillförlitlig och Àr kundvÀnlig med bra sortiment som Àr nödvÀndig och viktig för friluftsfrÀmjandet. Addnature erbjuder bÃ¥de djup och bredd i sitt sortiment, med vÀl utvalda kvalitet... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Om de anger att de levererar varorna inom 1-2 dagar, sedan i bestÀllningen anger 1-3 dagar för den valda leveransmetoden, och varorna anges som i lager, dÃ¥ ska de faktiskt leverera varorna inom 3 arbe... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Allt fungerade bra förutom att jag aldrig fick meddelande om att min bestÀllning lÃ¥g och vÀntade pÃ¥ leveransstÀllet Men fick snabb Ã¥terkoppling efter att jag kontaktat kundtjÀnst och kunde hÀmta ut m... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店
  2. アドベンチャヌ スポヌツ
  3. アりトドア スポヌツ甚品店
  4. ランニング甚品店
  5. スポヌツりェア店
  6. りィンタヌ スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Addnature Àr en av Nordens ledande e-handlare inom friluftsliv och Àventyr. Vi har möjligheten att erbjuda ett brett sortiment med allt du behöver för skidåkning, tÀltning, vandring, terrÀnglöpning, klÀttring och trÀning. Oavsett vad som får just ditt friluftshjÀrta att bulta så kan du hitta det hos Vi Àr klÀttrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Vi kommer från en brinnande passion för det moderna friluftslivet, en passion så stark att vi ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen vÀg och göra något som vi Àlskar, och dela med oss av det. Vår första slogan blev "We've got the gear - just add nature" och företaget fick sedan namnet Addnature.

4.1

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bedrövlig hantering av reklamation

Bedrövlig hantering av reklamation. Köpte skor för 2000kr. De höll i 5 mÃ¥nader (endast promenad) varpÃ¥ jag reklamerade dessa. Fick svaret att det var ”normalt slitage” och att garantin dÀrmed ej gÀllde. Usel kundhantering. Aldrig mer addnature!

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra att du inte Àr nöjd med hanteringen av din reklamation. Jag kan se att vi tillsammans med tillverkaren gjorde en bedömning utifrån det underlag som vi fått inskickat till oss. DÀr gjordes bedömningen med hjÀlp av tillverkarens expertis att skadan orsakats av normalt slitage.

Vi beklagar att det inte blev det utfall av reklamationen som du hoppades på.

Vi tar åt oss av din feedback.

Varma hÀlsningar
Team Addnature

Tack för din feedback.

Jag kan se att din bestÀllda tröja tyvÀrr hade ett felaktigt lagersaldo. Vi ber om ursÀkt att detta intrÀffade. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta kundtjÀnst så kan vi kolla på ett prisavdrag på en framtida order som kompensation för allt strul.

Vi ber åter om ursÀkt att detta intrÀffat och tackar för din feedback.

VÀnliga hÀlsningar, Team Addnature

Utebliven leverens

Köpte skidor till sportlov. Stod leverenstid 1-3 dagar i kassan. 5 dagar senare åker vi till fjÀllen utan skidor och har nu hyrt en takbox samt köpt takrÀcken i onödan då skidorna inte kommit. Efter 4 dagar pratade jag med handlÀggare (då de inte återkommit via mail) som då sÀger att hen kan se att skidorna skickats från lagret.

2026幎2月20日
自発的なレビュヌ

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra att upplevelsen hos oss inte blev som förvÀntat. Denna typen av skidor skickad direkt från leverantören och det hade blivit förseningar på grund av att en bindning saknades. Vi ber om ursÀkt att vi inte kunnat leverera varorna inom den utlovade tiden.

Vi tar åt oss av din feedback.

VÀnliga hÀlsningar
Team Addnature