Wij hebben de afgelopen jaren écht waar: héél veel data gekocht bij veel verschillende partijen. Denk hierbij aan DATA-collectief, KVK, DTG, Marketingdata.eu en nog veel meer. Vaak liepen we tegen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wij werken nu al een aantal jaar samen met Ad Hoc Data om ons salesteam een mooi prospectiebestand te bezorgen! Zeer tevreden over de kwaliteit! Heel overzichtelijke selectietools, makkelijk in gebrui... もっと見る
Ontzettend tevreden met de dienstverlening van Ad Hoc Data. De databestanden zijn zeer rijk aan informatie, actueel en de filters zorgen dat je altijd een selectie krijgt die volledig aansluit b... もっと見る
企業が回答しました
Wij doen al meer als 10 jaar zaken met Ad Hoc Data zaken. Zijn hebben laten zien dat zij een uitstekende partner zijn. Wat zij beloven doen ze ook. Adresbestanden zijn makkelijk te selecteren en te... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ad Hoc Data ondersteunt bij B2B marketing- en salesacties. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. Selecteer zelf je meest interessante leads. Al vanaf € 55,- per maand!
連絡先
Koninginnegracht 46-I, 2514 AD, 's-Gravenhage, オランダ
- 070-2400862
- info@adhocdata.nl
- www.adhocdata.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fijn bedrijf om mee samen te werken
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd goed contact met Floris en zijn collega's. Duidelijke uitleg en ze houden van snel schakelen. De adressenbestanden zijn eenvoudig uit te draaien. Een hoop filters, die zorgen voor een adressenbestand op maat. Ga zo door!
Mooi bedrijf, soepel in de omgang.
Ik heb Ad Hoc Data leren kennen als een prettig bedrijf om mee samen te werken. Vlotte service en de mensen die aan de lijn krijgt hebben verstand van hun werk. Ook wanneer je een speciale vraag hebt kun je bij hun terecht. Ga zo door.
Ik ben vriendelijk geholpen met een…
Ik ben vriendelijk geholpen met een proefselectie, de kwaliteit van de data ziet er goed uit
Werkt altijd prima
Werkt altijd prima. Vriendelijke klantenservice en mocht het in de toekomst nodig zijn, zullen we zeker weer gebruik maken van jullie diensten!
Top service
Fijne partij om zaken mee te doen. Goed advies en prettige ondersteuning.
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking, goede opvolging van de customer service.
Aanrader!
We hebben altijd met veel plezier samen gewerkt met Ad Hoc Data.
We hebben altijd met veel plezier samen gewerkt met Ad Hoc Data. De kwaliteit van de bestanden waren uitstekend. Door een verandering in onze bedrijfsvoering hebben we momenteel geen adressen meer nodig. Mochten we in de toekomst weer gebruik moeten maken van adresbestanden. Dan zullen we zeker Ad Hoc Data weer inschakelen
Bijzonder goede samenwerking
Bijzonder goede samenwerking, Data van goede kwaliteit, top service & prijs kwaliteit, een aanrader!

Ad Hoc Data からの回答
Werk al een aantal jaar met Adhocdata
Werk al een aantal jaar met Adhocdata. Zeer tevreden!

Topservice en klantvriendelijk
Goeie service en een duidelijke communicatie. Heel vriendelijk personeel. Altijd paraat om te helpen en advies te geven. Top!!!

Ad Hoc Data からの回答
Veel data voorhanden tegen een eerlijke…
Veel data voorhanden tegen een eerlijke prijs! Voortreffelijke service. Voor een tijdelijke uitbreiding of het overzetten van je ongebruikte bundel naar een andere maand is een telefoontje voldoende.

Een echte aanrader!
Ben vanaf 1e contact bijzonder enthousiast over Ad Hoc Data. Voor mij was het zoeken helemaal nieuw maar ik word elke keer weer fantastisch op weg geholpen door Cees Staal om er mooie leads uit te halen voor onze doelgroepen! Een echte aanrader!

Ad Hoc Data からの回答
Mooie leads uit kunnen halen
Mooie leads uit kunnen halen en een fijne klantenservice die me op weg hielpen als ik een bepaalde doelgroep niet kon vinden.

Ad Hoc Data からの回答
Zeer tevreden over het gebruikgemak op…

Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf. Hele goede service, top om mee samen te werken!
Meer dan een jaar gebruik gemaakt van…
Meer dan een jaar gebruik gemaakt van Adhocdata's diensten. Zeer tevreden over het gebruikgemak op de website en de service die Adhocdata levert.
Een betrouwbare partner voor data.
Vele jaren maken wij gebruik van de data van AD Hoc Data. Zowel voor de Nederlandse als de Vlaamse markt. De data is betrouwbaar en snel beschikbaar.
Kortom, een hele fijne zakenpartner om je klantenbestand snel uit te bouwen.
Prima bestanden voor een goede prijs
Prima bestanden voor een goede prijs. Uitstekende service bij vragen.
Ad Hoc Data is een prima leverancier
Ad Hoc Data is een prima leverancier. Veel value for money! Ze zijn goed bereikbaar en denken graag met je mee. Contactpersonen kunnen je direct helpen. Op het gebied van service mogen veel bedrijven hier een voorbeeld aan nemen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。