Wij hebben de afgelopen jaren écht waar: héél veel data gekocht bij veel verschillende partijen. Denk hierbij aan DATA-collectief, KVK, DTG, Marketingdata.eu en nog veel meer. Vaak liepen we tegen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wij werken nu al een aantal jaar samen met Ad Hoc Data om ons salesteam een mooi prospectiebestand te bezorgen! Zeer tevreden over de kwaliteit! Heel overzichtelijke selectietools, makkelijk in gebrui... もっと見る
Ontzettend tevreden met de dienstverlening van Ad Hoc Data. De databestanden zijn zeer rijk aan informatie, actueel en de filters zorgen dat je altijd een selectie krijgt die volledig aansluit b... もっと見る
企業が回答しました
Wij doen al meer als 10 jaar zaken met Ad Hoc Data zaken. Zijn hebben laten zien dat zij een uitstekende partner zijn. Wat zij beloven doen ze ook. Adresbestanden zijn makkelijk te selecteren en te... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ad Hoc Data ondersteunt bij B2B marketing- en salesacties. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. Selecteer zelf je meest interessante leads. Al vanaf € 55,- per maand!
連絡先
Koninginnegracht 46-I, 2514 AD, 's-Gravenhage, オランダ
- 070-2400862
- info@adhocdata.nl
- www.adhocdata.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wat een geweldige partij!
Wat een geweldige partij!
Heldere website, heldere aanvraagformulier en goede support; van aanvraag tot contract.
Ze beschikken over goede technologie. Je kan zelf je dataselecties maken.
Bij de KVK draaiden andere mensen aan de knoppen en was het vergelijkbaar veel duurder.
De mogelijkheden bij deze partij zijn uitgebreider en ze kunnen meer data aanleveren.
Ze doen ook een goede nazorg. Is best bijzonder in deze tijde van Chatbots en service die weg geautomatiseerd is. Ze bellen je na een paar dagen of het lukt, en na je eerste Query. Ik vond het echt bijzonder. We zijn dat verleerd als consumenten. Service?!
Waar het ingewikkeld is, zetten ze ook hun technische mensen om te helpen, en koppelen ze persoonlijk terug. Bijzonder!
Zeer de moeite waard om met deze partij samen te werken!
Ik beveel ze van harte aan voor hun technologie, data, professionaliteit en service!
Sterke betrouwbare data
Sterke betrouwbare data waar wij al jaren gebruik van maken. Ook de ondersteuning is snel, goed en duidelijk. Een echte aanrader als je betrouwbare data zoekt!
I bought 3700 emails adresses and ended…
I bought 3700 emails adresses and ended up with 1200 duplicates. The big majority of emails are info@....
I called them to explain and they told me : "it's normal".
Do yourself a favor and go somewhere else.

Ik gebruik Ad Hoc Data al jaren
Ik gebruik Ad Hoc Data al jaren. Super vriendelijke service, deskundige hulp.
JNR ADVİES
Zeer goede service en zeer goede data bij adhoc. We hebben heel mooi kunnen scoren zelfs in coronatijden,maar vooral dankzij de goede data
Accuraat en goede know-how
Goede ervaring met Ad Hoc Data. We kregen bij aanvang een mooie aanbieding voor het eerste jaar. Klantenservice is vriendelijk en accuraat. Twijfel je over de regels in het benaderen van (potentiële) klanten, dan kan Ad Hoc Data je goed op weg helpen.
geen blabla, wel veel dada voor AdhocDad(t)a!
1) vanzelfsprekende tool om data uitgebreid en gedetailleerd te extracten
2) zeer meedenkende club professionals
3) zeer vriendelijke opstelling
4) prijs kwaliteit zeer scherp
10:10
Top service
Afgelopen 6 maanden consistent samen gewerkt met Adhoc data. Uistekende service van Roger. Zeker een aanrader!
We werken reeds geruime tijd met Ad Hoc…
We werken reeds geruime tijd met Ad Hoc Data, correct, niet duur en als je telefonisch contact neemt met hen zijn ze altijd behulpzaam. Aanrader!
Kristof
CBO
Ttevreden over de persoonlijke aandacht!
Vooral tevreden over de persoonlijke aandacht vanuit Ad Hoc. Ze denken mee en willen zorgen voor de best mogelijke, persoonlijke, dienstverlening. Op deze manier wordt het altijd passend gemaakt aan jouw persoonlijke wensen.
Ad Hoc data : perfecte tooling voor prospect scanning
Ad Hoc data is een perfecte tooling om snel en volledig op regio of branche data selecties contactinformatie te maken voor klantbenadering. De output kan uitstekend samengesteld worden met alle beschikbare data en is daarna makkelijk te exporteren voor CRM prospect doeleinden.
We zijn minstens 10 jaar klant geweest…
We zijn minstens 10 jaar klant geweest bij Ad Hoc Data, naar volle tevredenheid. We kunnen iedereen aanraden om zaken met hun te doen. De website is gemakkelijk in gebruik, de informatie up-to-date en de klantenservice is zeer goed en persoonlijk. Prima bedrijf!
Gebruiksvriendelijke tool, good people!
Gebruiksvriendelijke tool, vriendelijke en behulpzame sales, klantendienst is top! Investering is per direct terugverdiend!

Goede persoonlijke service
Goede persoonlijke service, beste keuze qua kosten/kwaliteit verhouding.

Ad Hoc Data からの回答
Ad Hoc data springt er enorm bovenuit…
Ad Hoc data springt er enorm bovenuit qua service gerichtheid, bereikbaarheid en meedenken. Belangrijk voor mijn business.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding…
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor zo'n uitgebreid en actueel adressenbestand. De vele informatie mogelijkheden zijn echt perfect. Een cijfer 9 voor de hulp en adviezen tijdens de telefonische contacten.
De lead lijsten van Ad Hoc zijn kwaliteit!
De lead lijsten van Ad Hoc zijn kwalitatief, de afhandeling van bestellingen is super professioneel en het gebruik van de interface is makkelijk en voor iedereen bruikbaar. Ook hebben ze een Top customer service wanneer je vragen hebt! Een aanrader!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。