Ad Hoc Data レビュー 258

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij hebben de afgelopen jaren écht waar: héél veel data gekocht bij veel verschillende partijen. Denk hierbij aan DATA-collectief, KVK, DTG, Marketingdata.eu en nog veel meer. Vaak liepen we tegen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij werken nu al een aantal jaar samen met Ad Hoc Data om ons salesteam een mooi prospectiebestand te bezorgen! Zeer tevreden over de kwaliteit! Heel overzichtelijke selectietools, makkelijk in gebrui... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 企業間サービス

当該企業による記述

Ad Hoc Data ondersteunt bij B2B marketing- en salesacties. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. Selecteer zelf je meest interessante leads. Al vanaf € 55,- per maand!

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Absoluut een topper

Absoluut een topper!
In de eerste instantie heb ik om te proberen wat data los gekocht, dit zag er heel goed uit, je krijgt heel veel bruikbare info voor een heel schappelijk bedrag. inmiddels dus een licentie aangeschaft waar ik nog heel veel plezier aan ga beleven!

2018年10月29日

Ad Hoc Data からの回答

Goed om te horen, Lesley! Met een licentie heb je de meest kostenefficiënte en structurele oplossing gekozen en daarmee altijd de beschikking over nieuwe leads. Veel succes!

5つ星のうち5の評価

Beste dataleverancier van NL!

Wij werken al een tijd met AdHoc Data en zijn uiterst tevreden over de prijs, kwaliteit van de bestanden en de uitstekende persoonlijke service en hulp! Goed geholpen door Floris Paul die echt verstand van zaken heeft en meedenkt over onze doeleinden en toepassingen van de data die we nodig hebben. Dikke pluim jongens, dit is hoe het hoort!

2018年10月26日
5つ星のうち5の評価

Goede ervaringen met deze partij

Goede ervaringen met deze partij. Voor vergelijkbare dienst bij andere aanbieder in het verleden het tienvoudige betaald. Waarom denk ik achteraf...Tegenwoordig veel handige nieuwe filters en meer updates. Meest belangrijke nog is dat de mensen van Ad Hoc Data altijd bereid zijn om met je mee te denken. Ook daar kunnen andere data leveranciers wat van leren! Aanrader dus!

2018年10月18日
5つ星のうち5の評価

Zeer betrouwbare partner in bedrijfsadressen

Ik werk al enkele jaren met AdHoc data en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de data en de gebruikersvriendelijkheid van de tool. Sinds dit jaar zijn er ook ruim meer selectiemogelijkheden gekomen waardoor we nog makkelijker onze doelgroepen selecteren.

De prijsstelling is helemaal goed want voor een vast laag bedrag per maand kunnen we downloaden wat we nodig hebben zonder verdere verborgen kosten. En als we al een keer wat vragen hebben, dan is de helpdesk altijd zeer vriendelijk en lossen ze het probleem meteen op.

Kortom, zeer aan te raden!

2018年10月16日

Ad Hoc Data からの回答

Bedankt, Mark! Goed om te horen dat de extra selectiefilters je goed helpen bij het vinden van je doelgroepen.
Uiteraard staan we graag voor je klaar, mocht je hulp nodig hebben. Succes met je selecties!

Zeer klantvriendelijk

Sinds eind vorig jaar heb ik een licentie bij Ad Hoc Data. Echt fantastisch hoeveel extra data ze hebben toegevoegd en als ik vragen heb gaan ze tot het gaatje om mij op weg te helpen

Ga zo door!!

2018年10月4日
5つ星のうち5の評価

Handige tool, super service, betaalbare prijs

Erg handige tool! Wij gebruiken het met enige regelmaat. Er is snel mee te werken en er zijn opties om te filteren. Dat alles voor een betaalbare prijs. Naast de tool leveren ze ook uitstekende service. Heb je vragen of je komt er niet uit? Je kunt ze snel bereiken en helpen je goed op weg.

2018年7月10日

Prima zakenpartner.

Wij doen al meer als 10 jaar zaken met Ad Hoc Data zaken. Zijn hebben laten zien dat zij een uitstekende partner zijn. Wat zij beloven doen ze ook. Adresbestanden zijn makkelijk te selecteren en te downloaden. De kwaliteiten van de bestanden is meer dan goed. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.Bij vragen even bellen en je krijgt een deskundig antwoord.
Kortom: een partner die je kunt aanbevelen.

2018年7月6日

Zeer tevreden

Zeer tevreden! bij vragen wordt er snel geholpen per telefoon/e-mail door Ad Hoc Data. De online portal is simpel in te stellen en de bestanden kan je snel downloaden.

2018年4月19日

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden met de dienstverlening van Ad Hoc Data. De databestanden zijn zeer rijk aan informatie, actueel en de filters zorgen dat je altijd een selectie krijgt die volledig aansluit bij je behoeften.

Iedereen die het bestellen van lijsten bij de kvk overweegt; STOP! Kies voor Ad Hoc Data. Stukken goedkoper en veel uitgebreider.

Persoonlijke benadering van Ad Hoc Data spreekt ook erg aan. Ik vind het merkbaar dat zij écht de klant tevreden/blij willen maken.

Keep up the good work!

2018年3月22日

Ad Hoc Data からの回答

Bedankt voor deze lovende woorden en fijn dat het wordt opgemerkt dat we - los van het leveren van goede B2B data - oprecht ons best doen om onze klanten blij te maken!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。