Banner for adotravel

adotravel レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Zowel tijdens als na de boeking een goede service ontvangen. Maar meest belangrijke is toen wij tijdens de vakantie met ziekte werden geconfronteerd de hulp die wij van de plaatselijke reisleidster Ev... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We gaan al meerdere jaren via Adotravel op vakantie. Het boeken verloopt steeds erg vlot. Prijs-kwaliteit zijn zijn enorm goed. Ook het verdere verloop naarheen de reis toe is prima verlopen. Dit jaar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vanaf 18 t/m 25 juni in dit nieuwe hotel geweest met vier volwassenen. Op hotel is niks op aan te merken eten zeer goed service hartstikke goed, alamatie zeer goed echt heel vriendelijk en behulpza... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wederom gekozen voor ADO travel. Andere keren is dit ook prima gegaan. Ze hebben een overzichtelijke site waarop het makkelijk is prijzen te vergelijken tussen verschillende dagen. Ook deze keer kwa... もっと見る

企業情報

6. スキー休暇

adotravel について

当該企業による記述

adotravel – dé specialist in betaalbare strandvakanties naar Turkije

Al ruim 21 jaar is adotravel hét adres voor zorgeloze en betaalbare strandvakanties naar Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste reizen naar de Turkse Rivièra en de Egeïsche kust.

Of u nu kiest voor een luxe all-inclusive vakantie, een gezellige familievakantie of een romantische reis met z’n tweeën: bij adotravel bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van topaccommodaties.

Waarom boeken bij adotravel?

• Laagste prijsgarantie – u betaalt nooit te veel.
  • 4 dagen bedenktijd – extra zekerheid bij het boeken.
  • Slechts 25% aanbetaling – direct boeken zonder hoge kosten vooraf.
  • Veilig en vertrouwd – aangesloten bij het Garantiefonds TGCR.

Persoonlijke aandacht & uitstekende service

Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke service en snelle bereikbaarheid. Heeft u vragen? Stuur ons direct een bericht via WhatsApp Chat.

Eenvoudig online boeken sinds 2004

Van goedkope last minutes tot luxe all-inclusive resorts: bij adotravel vindt u altijd een vakantie die perfect bij uw wensen past.

adotravel – de specialist in strandvakanties naar Turkije sinds 2004.

💰Laagste prijsgarantie

✨ Uw voordeel, onze belofte

✅ Altijd de beste deal Bij Adotravel betaalt u nooit te veel. Dankzij onze laagste prijsgarantie boekt u altijd de scherpste prijs.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 170

レビューを書く

Super service

Altijd bereikbaar , gelijk telefonisch te woord staan en ook via whatsapp. Ter plaatse hartelijk ontvangen. En een top reisleidster Evelien ter plaatse die alle ins en outs weet van turkije.

Ik zeg zeker doen!!!

Top ervaring en fijne vakantie

Ado travel bedankt

2025年7月10日

Dank voor uw vertrouwen in ons team

Eveline is onze topper!

Het app en telefonisch contact in Nederland is niet best.
Je krijgt nauwelijks iemand te spreken aan de telefoon, en bij app verkeer wordt er heel laat en kort gereageerd.
Op locatie zelf in Turkije is de reisleidster Eveline .
Eveline is erg behulpzaam, duidelijk en super goed bereikbaar, ze staat altijd gelijk voor je klaar!!!
Ons eerste hotel voldeed niet aan de geadverteerde faciliteiten, Eveline nam dit gelijk zeer serieus op wat resulteerde in een ander super fijn en mooi resort!
Ado travel heeft dit samen met Eveline super fijn en goed voor ons opgelost!!!

Eveline en Ado travel super bedankt voor deze waanzinnig fijne vakantie!

2025年7月15日

Dank voor uw vertrouwen in ons team

5つ星のうち4の評価

Duidelijke prijzen en informatie met passend aanbod

Duidelijke prijzen en informatie. Redelijk compleet pakket aangeboden. Klantenservice is goed bereikbaar. Op bestemming is er ook een aanspreekpunt die je voorziet van informatie en op weg helpt waar nodig. Qua prijs was Adotravel een van de gunstige. Veel aanbod ook voor families met (kleine) kinderen.

2025年7月7日

Eveline van ADO Travel.

Eveline, onze reis agente, heeft ons alle nodige info gegeven.
Een echte topper!

2025年7月2日

5つ星のうち5の評価

Boeking is fijn en soepel verlopen.

Boeking is fijn en soepel verlopen.
Mijn grote complimenten naar Eveline , werkzaam voor adotravel , ontzettende behulpzame dame , tijdens de bijeenkomt goed geholpen en zelfs geholpen met het online inchecken voor onze terug vlucht.Complimenten voor adotravel voor deze topper .

2025年7月2日

5つ星のうち5の評価

Evelien van adotravel woont hier al…

Evelien van adotravel woont hier al hele tijd. Je kan haar altijd bellen. Mijn man had een tand probleem. Evelien heeft direct haar contacten doorgegeven en ons bij een goede tandarts doorverwezen.
Mijn mijn zijn tand is helemaal gemaakt voor 30 eur .
Ervaren tandarts die je niet pluimt .
Zonder haar waren we waarschijnlijk honderden euro s lichter geweest.
Ook bij aankomst alles netjes geregeld.
Adotravel is een echte aanrader.
Onze reis was bij hun 1000 eur goedkoper in vergelijking met tui, vakantie discounter en andere tour operators

2025年7月5日

5つ星のうち5の評価

Nog niet eerder zulke fijne…

Nog niet eerder zulke fijne communicatie gehad! Via whatsapp krijg je super super snel reactie en de klanten service denkt ook echt met je mee! Zeker een aanrader

2025年7月1日

5つ星のうち5の評価

Wij boeken al jaren bij ADO Travel de…

Wij boeken al jaren bij ADO Travel de prijzen zijn meestal wel gunstig.
De topper van ADO is hun hostes in Turkije die alles voor iedereen doet en altijd voor je klaarstaat.
Er is geen betere dan Evelien vandaar dat zolang als zei er is we altijd bij ADO zullen boeken

2025年6月30日

5つ星のうち5の評価

Een heel fijne reis een superlief…

Een heel fijne reis een superlief reisleidster eveline ter plaatse die ons heel veel info gaf over de plaats waar we zijn ook adotravel zelf is heel behulpzaam wij hebben al meermaals geboekt via hun en de beste prijs de beste hotels

2025年6月28日

5つ星のうち5の評価

Prima vakantie in Hotel Prenses te Side.

De boeking via Ado Travel verliep soepel.
Alles is prima geregeld. Namens Ado Travel kwam Eveline informatie geven. Dat was niet het standaard gelikte verhaal. Zij gaf eerlijke adviezen over de mogelijkheden en de omgeving.
De vakantie is verder heel goed bevallen. De kamers waren goed, personeel vriendelijk en het eten was prima. We kijken met plezier op deze vakantie terug.

2025年6月18日

👍 Top.

Onze reizen naar Turkije boeken wij altijd bij Adotravel.
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling en de vriendelijke service.
Het weerzien met Eveline is ook steeds prettig.
Adotravel mag blij zijn met zo'n reisleidster die voor iedereen dag en nacht klaar staat.
Minder te spreken zijn wij over vliegtuigmaatschappij SunExpress .
Hier ondervinden wij regelmatig problemen met de online incheck procedures.

2025年6月13日

Zeer dik tevreden

Zowel reisbureau als de hostes ter plaatse en het hotel zijn voor ons meer dan prima.
Bij alle vragen en opmerkingen over wat dan ook word gereageerd en actie op ondernomen. Wij willen niets anders meer.

2025年6月19日

5つ星のうち5の評価

Vluchtwijziging die nadelig uitviel voor ons

Nadat sunexpress onze vlucht omgezet had en wij daardoor een hele vakantie dag miste hebben de medewerkers van adotravel het zo netjes voor ons opgelost om ons om te boeken met super fijne vliegtijden.
Dat is de rede dat ik al jaren mijn turkije vakanties bij adotravel boek mocht er onverhoopt iets misgaan ze regelen het👌

2025年6月18日

Heerlijke vakantie😎

Wat hebben we weer genoten en wat fijn om Evelien weer te zien. Alles duidelijk en goede uitleg, ze denkt met je mee. We weten uit eerdere jaren mocht er iets zijn je kan en mag haar altijd app_en. Ze gaat zelfs een tandarts voor je regelen als t nodig, weten dit uit eigen ervaring van jaren geleden. We duimen dat ze volgend jaar er weer is. Grt.jes uit Brabant

2025年6月14日

dit was de 16e keer met ADO travel

dit was de 16e keer met ADO travel. moet zeggen dat er veel is veranderd in de jaren. Met name de klantvriendelijkheid is achteruit gegaan. Niet meer zoveel persoonlijke aandacht.
Gelukkig is er nog zo'n toppertje als Evelien die elke keer een ontbijtje met ons komt doen en klaar staat mochten er vragen of problemen zijn.
Bedankt daarvoor

2025年6月4日

Heerlijke vakantie gehad

Fijn hotel, eten was top en er hing een relaxte sfeer.
Was fijn reizen met Ado; transfer naar hotel stond klaar en Eveline ( v AdoTravel) was snel en duidelijk.

2025年6月9日

Trustpilot エクスペリエンス