4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

16件のレビュヌ

Jeg har gået på efterskolen i et år

Jeg har gået på efterskolen i et år, og det er nok det bedste år jeg har haft. Det er rigtig hyggeligt på skolen, og man lÊrer alle sammen hinanden at kende på en rigtig god måde. Skolen er rigtig god til at arrangere både lange og korte ture, samt masser af aktiviteter i lÞben af ugen. Jeg havde et helt vildt godt år, og kan kun anbefale andre at tage et år på AES.

2026幎3月7日

Bedste år!

Et fantastisk år med massere gode minder og oplevelser for livet. LÊrerne var gode til at både vÊre professionelle men også stÞttende og venlige, de var altid klar på en snak når man havde brug for det! Der vil altid komme små problemer, det kan man ikke undgå ligemeget hvilken skole man vÊlger, men jeg syntes altid skolen håndterede det så godt som de kunne. Det er nogle super sÞde mennesker, og en virklig fin skole, kÊmpe anbefaling!

Helt igennem fantastisk

Min tid på adventure efterskolen var uden tvivl en af de bedste oplevelser i mit liv. Det var et år fyldt med fÊllesskab, udvikling og minder, jeg vil tage med mig for altid. Noget af det, der virkelig gjorde opholdet sÊrligt, var de venner man fik men ikke mindst også den relation man for opbygget til personalet og lÊrerne. De var ikke bare undervisere, men også voksne, man kunne stole på og snakke med om både stort og småt. De viste forståelse, stÞttende og ikke mindst interesserede i vores trivsel og udvikling, både fagligt og personligt.
Det var virkelig fedt, at lÊrerne og personalet ikke bare stod på sidelinjen, men faktisk deltog i aktiviterne. De var med til sportsaktiviteter, lege, spil og hyggelige aftener, som skabte en helt sÊrlig stemning. Det gjorde, at relationer var nemmer at danne med andre folk med samme interesse men også at men nemmer kan opbygge en relation til de kontaktlÊre og voksne som skal holde os elever ud. Kan varmt anbefale adventer efterskole da de ikke bare gÞre året sjovt men helt fantastisk fyldt af gode minder med masser af eventyr og hyggelige stunder med venner og voksende.

2025幎6月19日

Selv elev.

Selv elev.

Jeg er selv en elev fra Adventureefterskolen.
Adventureefterskolen var for mig det bedste skoleår nogensinde. Skolen havde selvfÞlgelig almindelige skoletimer, inddelt i niveau så alle kunne v,re med og lÊrer.
Men Adventureefterskolen havde ligesÃ¥ mange turer ud af huset. Hvis ikke vi var ude og surfe, klatre, cykle, spille boldspil. SÃ¥ var vi i Østrig pÃ¥ ski, Egypten/Malta og dykke eller i Tyskland og stÃ¥ pÃ¥ vandski. FaldskÊrmsudspring er ogsÃ¥ en ting man kan prÞve pÃ¥ Adventureefterskolen.
Om aften havde lÊrerne mange former for underholdning. Vi kunne spille fodbold, badminton, lave blind smagning, pedicure, film og mm...
Noget jeg også elskede ved Adventureefterskolen var relation mellem lÊrerne og eleverne. Man kunne altid gå til en lÊrer og få en lang god snak, hvis noget trykkede. Jeg personligt havde 3 forskellige lÊrer der hjalp mig Þve op til en mundtlig prÞve. Jeg havde aldrig klaret det uden dem.

自発的なレビュヌ

Hvis du overvejer det. SÅ GØR DET!

Jeg havde et fantastisk år. Det var de sÞdeste lÊrer der var der, de bidrog til et helt igennem fantastisk år. Det har bragt mange minder for livet og en helt masse venskaber
Deres linjefag var også rigtigt gode med nogle rigtigt gode instruktÞrer, der virkelig går op i deres arbejde.
Hvis jeg kunne vÊlge igen havde jeg helt sikkert gjort det

DÃ¥rlige oplevelser for livet

Det som skulle vÊre en oplevelse for livet blev i stedet en skuffende prÞvelse og desvÊrre også en introduktion til stÊrk spiritus og et miljÞ, hvor hårde stoffer blev tilbudt til de unge, og hvor skolens håndtering var benÊgtelse og usandheder overfor elever og forÊldre.
En skole langt fra alt andet, og hvor engagementet og aktiviteter uden for skoletiden blev op til de unge, som brugte tiden på at sove og desvÊrre også aktiviteter som ingen forÊldre nogensinde ville sende deres unge mennesker afsted til. En afgangsprocent, hvor nÊsten hver tredje elev forlod skolen inden afslutning fortÊller sin egen kedelige historie, og et miljÞ med frygt for skolelederens håndtering af problemer, som dårligt lader sig beskrive. Og desvÊrre har de ovennÊvnte problemer vÊret over flere overgange - så det hÊnger ikke alene sammen med en uheldig årgang.

2025幎5月15日
自発的なレビュヌ

Jeg har aldrig oplevet en efterskole

Jeg har aldrig oplevet en efterskole med flere problemer end denne (har haft 5 bÞrn på efterskole) spild af tid og penge. Dårlig trivsel og intet tilrettelagt om eftermiddagen. Sendte to forventningsfulde drenge afsted og fik to tilbage, der var dybt frustrerede. Jeg kan på ingen måde anbefale denne skole.

2025幎5月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ