3.8

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

ForfÊrdelig oplevelse

Hun er desvÊrre vÊrge for min mor, både personlig og Þkonomisk, ingen kommunikation til familien, meget lange svartider på mail, alle beslutninger blev taget udenom familien.
Kan på ingen måde anbefale hende!!!
Ved ? er du velkommen til at kontakte mig:
Marianne
Mobil: 27979684

2025幎2月21日

Advokat Malene Juhl

Advokat, Malene Juhl, hos Advokat Reinwald har vist sig at vÊre den helt rette advokat i min familieretslige sag.

Jeg er blevet hjulpet igennem sagen på en yderst professionel måde!
Indledende mÞder, forberedelse til retssagen, mÞdte op i god tid inden retssagen startede.
Under retssagen blev der stillet de rigtige spÞrgsmål samt henvist til dommeren, på en måde som gjorde at dommeren blev nÞdt til at reagere på vores problemstillinger.

Alt i alt, kan jeg kun give mine bedste anbefalinger! En meget professionel virksomhed sammenlignet med tidligere erfaringer.

2025幎3月31日

Klart anbefaldelsesvÊrdigt!

Klart anbefaldelsesvÊrdigt!

Jeg har brugt Advokat Reinwald til flere sager med henblik på min skilsmisse. Og jeg kan trygt sige, at jeg ikke ville vÊre kommet igennem det uskadet, uden dem.

Sidsel Bernhard har håndteret en familieretssag for mig, og Natasha Hoffenzits en straffesag.

Begge sager har vÊret absurde, og forhåbentlig kan enhver dommer se, at der ikke er noget hold i nogle af min ekskones påstande, uanset hvilken advokat, jeg har.

Men Sidsel og Natasha har, uanset hvor latterlig sagen var, gået til den med hÞj professionalisme, fleksibilitet, og medfÞlelse.

Jeg kender ikke noget til at navigere i at vÊre anklaget i en retssag, men jeg har aldrig fÞlt mig alene i processen.

Jeg ved ikke, om jeg stadig ville have forÊldremyndighed, eller vÊre en person med en ren straffeattest, hvis det ikke havde vÊret for Sidsel og Natasha.
Andre advokater havde jo nok klaret det lige så godt.
Men jeg tvivler på, at de havde givet mig den ro i maven, som Sidsel og Natasha har givet mig.

2025幎3月14日
5぀星のうち1の評䟡

Kan ikke anbefales

Jeg havde brug for advokat hjÊlp til en vanskelig skilsmisse. Jeg fik ingen rådgivning men måtte selv bede om at få tingene gjort. Jeg skulle selv komme med forslag til hvad der skulle gÞres. Der blev ikke kÊmpet for min sag. Jeg betalte mange penge for ingenting.

2025幎1月2日

Grundighed

Har fÞlt mig rigtig godt behandlet i de tre mindre “sager” jeg har haft med dem. De har udvist megen
venlighed, grundighed og tålmodighed. Samtidig
har jeg en tydelig fornemmelse for stor kompetence
inden for deres områder.

2023幎7月30日

Jeg har brugt Reinwald siden 2015 af

Jeg har brugt Reinwald siden 2015 af flere omgange, senest i en tre år lang samvÊrssag i det Familieretlige regi.
Jeg vil til alle tider anbefale Reinwald. Alt fra serviceniveau og kontakt til advokatsekretÊrer - til tunge og lange samtaler og telefonopkald omkring min sags indhold.
Herudover skal de have stor ros for deres fastholdelse i at bevare en rolig og saglig respons, både i skriftlig korrespondence og fremstilling i Retten.
Der har fra start til slut vÊret fokus på mine bÞrns bedste, og der har aldrig en eneste gang vÊret talt nedladende eller respektlÞst hverken om eller til modparten.
Det har givet en ro, og jeg har vidst hvor jeg havde dem.
Et indgående kendskab til min sag, med reference til samtlige dokumenter, vidner om et gennemarbejdet og omhyggeligt udfÞrt arbejde.
Selv hvor jeg har vÊret usikker og vejen har fÞltes lang, har de formået at få mig tilbage på rette spor igen.

Alt i alt har der hele vejen igennem vÊret vist en omhu og samvittighedsfuldhed - som jeg slet ikke havde forventet.

TAK!

2021幎12月21日

Bedste anbefalinger herfra

Advorkat Reinwald får mine bedste anbefalinger 😁
Jeg Pernille er, Advorkat Camilla LÞkke evig taknemmelig for hjÊlpen, hun gav mig.
Camilla er super dygtig, hun er en meget stille og rolig Advorkat som kan hjÊlpe en igennem en svÊr situation..
Camilla LÞkke hos Advorkat Reinwald får de bedste anbefalinger fra mig.
Jeg takker igen for sejren 😌

2021幎7月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ