Afslankhuys レビュー 57

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik sport nu al een tweetal jaar bij het Afslankhuys. De immer goedlachse coaches volgen je nauwgezet op en sturen steeds bij waar nodig. Ze vinden altijd wel een manier om je opnieuw te motiveren. D... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer flexibel reservatie programma waardoor dit perfect aansluit bij mijn eigen situatie. Last minute wijzigen? Geen probleem, tot een kwartier voor start kan je annuleren en ook bij het boeken is er... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Soms wel vervelend dat je weinig coach kan zien, anderzijds de beperking in tijd vind ik persoonlijk te kort. Soms omwille van ziekte, verlof is de termijn lastig. Anderzijds zijn de coaches die er... もっと見る

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Afslanckhuys Deinze

In januari gestart bij Maaike. Afslanckhuys Deinze. Het onthaal in december was super en was wel direct gemotiveerd. In januari gestart met pakket voor drietal maanden. Volgende week mijn laatste week. Zal het missen. Mooi resultaat , goede begeleiding. Ondanks zwakke rug steeds aangepaste oefeningen gehad waardoor nu veel minder last in rug. 👍👍👍

2026年4月15日

Best tevreden

Zeer tevreden over de coach Nancy. Goeie begeleiding. Fijn dat je op elk moment kan komen trainen. Als ik een puntje van kritiek moet geven, zadels zijn echt wel aan vervanging toe

2026年3月24日
5つ星のうち5の評価

Vanaf dag één voelde ik me welkom en…

Vanaf dag één voelde ik me welkom en serieus genomen. De begeleiding is top: deskundig, lief en motiverend. Het gaat hier niet alleen om afvallen, maar om echte ondersteuning en blijvende verandering. Ik ben enorm dankbaar voor alles wat ik hier heb geleerd.

2025年4月1日

Een echte aanrader

De flexibele openingstijden zijn een heel groot pluspunt zodat je het sporten makkelijk kan combineren met het drukke werk- en gezinsleven.
Inmiddels ben ik al 20 kg kwijt en voel me fysiek beter dan ooit tevoren. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ideale combinatie wegens rugklachten

Ideale combinatie wegens rugklachten . Oefenen onder goede begeleiding in een warme infrarood cabine. Met Sophie als coach , altijd plezier verzekerd !
Zeer flexibele openingstijden.

Afslankhuys からの回答

Bedankt voor de leuke review ! :-)

Fijne ervaring

Zeer goede begeleiding door Sophie
Leuk om te doen. Is effectief goed voor de spieren. En geen stijfheid van de spieren achteraf

Fijn wekelijks sporten.

Ik ga er al het vijfde jaar. Het is een wekelijkse sportervaring om naar uit te kijken. Gezellige sfeer dankzij coach Sofie.

Zo leuk om te lezen !

Afslankhuys Berchem

Ik vind het een heel leuke manier om te sporten. Je kan gelijk wannee komen, ook als er geen coaches aanwezig zijn wat heel handig is. De coaches zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ook als het wat minder verloopt, moedigen ze aan. Heel tof!

2026年1月26日

Trustpilot エクスペリエンス