A/H LÃ¥semontage レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik sat nye lÃ¥se indvendigt og udvendigt i 4 yderdÞre. Fik ogsÃ¥ leveret en cylinder til postkassen. Men fordi montÞren ikke havde stansevÊrktÞjet med aftalte vi, at det skulle jeg nok fikse selv, s... もっず芋る

A/H lÃ¥semontage skriver pÃ¥ deres hjemmeside, at de har konkurrencedygtige priser og 100% prisgaranti, hvilket ikke er rigtig! De kom ud for at lukke en dÞr op til en vÊrdi af 1700 kr. en almindelig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Betalte for en omlÊgning af min lÃ¥s, hvor dÞrhÃ¥ndtaget ogsÃ¥ hang lÞst. LÃ¥sesmeden hentede en reservedel til hÃ¥ndtaget og skiftede den gamle ud. LÃ¥sen og hÃ¥ndtaget fremstÃ¥r nu som helt nyt. Reser... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 錠前垫

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi udfÞrer alle sikringsopgaver for Erhvervslivet, boligselskaber og private

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Yderst TrovÊrdigt Professionelt firma

Yderst TrovÊrdigt Professionelt firma der levere hÞj kvalitet i sikkerhedslÞsninger og skrÊddersyet til et hvert behov.

2019幎4月23日
A/H LÃ¥semontage ロゎ

A/H Låsemontage からの回答

1000 Tak for din fine anmeldelse Jack

Havde lejet et sommerhus på Falster og

Havde lejet et sommerhus på Falster og tabte husets eneste nÞgle - AH-Låse var de eneste, der svarede på vagtopkaldet lÞrdag eftermiddag.

2019幎4月23日
A/H LÃ¥semontage ロゎ

A/H Låsemontage からの回答

Hej Thomas

Tak for din fine anmeldelse :)

Aldrig igen

Ringede til firmaet og fik en aftale om at vores hoveddÞrslås skulle skiftes, det samme skulle et greb på vores terassedÞr.
De kom rimelig hurtigt og fiksede det. HoveddÞrens lås er efterfÞlgende kke helt optimal, men virker.
Vi får 1-2 mdr efter en regning, sendt 4.maj (regningen er dateret 30.4 med betalingsfrist 30.4?) på over 7000kr. Heraf koster det 1800kr for et ruko codehandle. Normalpris hos Silvan er lidt over 900kr.
Skriver og spÞrger til prisen og hvorfor vi skal betale overpris for den og svaret (tager 1 uge at får det) er at det er liste prisen hos Ruko. En pris som jeg ikke kan få bekrÊftet idet ingen opkrÊver over 1800kr for dette håndtag.
Det er helt udenfor ret og rimelighed at man tager overpris for materialer og en listepris som er ikke eksisterende.
Det er prÊcis sådanne firmaer der gÞr at man er mistroiske overfor håndvÊrker og deres faktureringsmetoder.
Nu er regningen betalt, jeg regner ikke med at vi får svar på seneste besked sendt for over 1 uge siden, men jeg kan trods alt advare andre mod firmaet. Vi vender bestemt ikke tilbage

2018幎5月17日

Fint og professionelt arbejde af AH Laasemontage

Har netop fået udskiftet af defekt låsekasse på en hoveddÞr af AH Laasemontage. Hurtig respons samt fint og professionelt arbejde udfÞrt af en omhyggelig tekniker.
En mindre unÞjagtighed omkring fakturaen blev hurtigt rettet og alt er nu i orden.
AH LÃ¥semontage kan absolut anbefales og jeg bruger dem selv gerne igen en anden gang.

Oscar

2017幎8月3日
自発的なレビュヌ

Professionel fagfolk der er hurtige og effektive.

Vi fik i vores andelsboligforening skiftet vores låse på både hoveddÞrene og bagtrapperne. Vi har ikke et sekund fortrudt at vi brugte AH låsemontage, de er dygtige, effektive og yderst hjÊlpsomme i både tilbuds fasen, opsÊttelsen og efterfÞlgende hvis vi havde spÞrgsmål eller brug for hjÊlp.
De kan kun varmt anbefales hvis I står og skal bruge hjÊlp med jeres låse!

2017幎1月2日

Snorlige arbejde og service

Jeg har nu brugt AH Låsemontage i alt tre gange til forskellige opgaver, og alt er blevet udfÞrt som aftalt og forventet. En enkelt gang reklamerede jeg over en ting, og det blev taget seriÞst, der kom en medarbejder ud, der tjekkede op på det, men konkluderede, at det var, som det skulle vÊre. De er seriÞse med at oprette ens ordre, de kommer til tiden, laver et upåklageligt stykke arbejde, og de fire medarbejdere, vi har haft besÞg af, har alle givet et kompetent og hÞfligt indtryk.

2015幎6月3日
自発的なレビュヌ

HåndvÊrksmÊssig ukorrekt udfÞrelse, tager ikke ansvaret for fejl og hÞjt prisniveau

Jeg fik for et par år siden udskiftet låse på dÞrene indvendigt i min lejlighed. En dÞr virkede imidlertid ikke efter at A.H. Låsemontage havde udskiftet låsen. Slutblikket var ikke korrekt justeret, hvilket gjorde, at dÞren ikke holdt sig lukket, når man lukkede den i.

Det er så min fejl, at der går lÊnge fÞr jeg får reklameret. -Jeg kontakter A/H Låsemontage og beskriver fejlen og at fejlen var opstået efter A.H. Låsemontages udskiftning af låse hos mig. De virker så meget servicemindede, og oplyser, at slutblikket blot skal justeres.

Efter noget tid kommer en fra firmaet så og ordner det lynhurtigt.

Til min forundring modtager jeg så efter et par uger en faktura på 891,25 kr.

- 604 kr. for arbejdslÞn
- 94 kr. for kÞrsel (jeg bor 1 km fra virksomheden)
- 15 kr. i faktureringsomkostninger

Det er i mine Þjne dybt utilfredsstillende, både at de ikke tager ansvaret for deres egen fejl, at de ikke oplyser om, at de opgaven forudsÊtter betaling og så prisniveauet.

De ligger tÊt ved min bopÊl, justeringen var klaret på under 15 min, den krÊvede ingen reservedele e.l., og det var oprindeligt deres eget dårligt udfÞrte arbejde, der var skyld i, at arbejdet måtte udfÞres.

Efter kontakt til virksomheden tilbyder de så at fakturaen nedsÊttes til 600 kr., hvilket jeg vÊlger at betale, da jeg juridisk set vil stå dårligt, da jeg har reklameret sent og ikke aftalt en fast pris.

Dette var en dårlig oplevelse der gÞr, at jeg fremover ikke kommer til at bruge A/H Låsemontage mere, ligesom jeg ikke kan anbefale firmaet til andre. Jeg har til gengÊld haft gode oplevelser med Binau låse, som er et kik vÊrd i stedet. Hvis du trods dette vÊlge at bruge A/H Låsemontage, så husk at aftale en fast pris!

2015幎4月29日
自発的なレビュヌ

Super service hele vejen rundt!

Jeg kontaktede A/H Låsemontage, da jeg en dag skulle låse hoveddÞren og pludselig stod med en masse små-dele fra låsen i hånden.
God service på telefonen og fik beskeden, at montÞren ville vÊre hos mig inden for 30-45 min. Da der var gået 40 min. stod montÞren der, og han var både serviceminded og professionel - han foreslog mig at udskifte låsen, da denne var MEGET slidt. Jeg takkede imidlertidig nej, og han lavede hurtigt den gamle lås, som nu fungerer bedre end nogensinde (skal dog snart have den skiftet alligevel, da den ER meget gammel).
SÃ¥ kan kun sige hurtig og fantastisk service fra A/H LÃ¥semontage fra start til slut og som jeg klart vil anbefale!!

2012幎11月22日
自発的なレビュヌ

Meget dårlig kundebehandling og service.

Jeg forespurgte på en nÞgle og forhÞrte om det var noget der kunne bestilles over mail og fremsendes. Uden at afgive en direkte bestilling havde de på eget initiativ produceret nÞglen og fremsendte den til adressen de formodede den skulle sende til. Jeg har endnu ikke modtaget nogen nÞgle men kun en faktura. Da jeg henvendte mig til dem telefonisk var det en sÊrdeles dårlig behandling jeg fik og de var fuldstÊndig ligeglade. Dårlig service fra start til slut. Ikke anbefalelsesvÊrdigt overhovedet.

2012幎9月13日