レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Produktet er supergodt! Det er virkelig blevet en del af morgenen herhjemme. Får en god fÞlelse af velvÊre. Altid god service og kontakt, når man bestiller!

䌁業が回答したした

Er rigtig glad for virkningen og skiftet til en mindre "grÞn smag". Jeg kan tydelig mÊrke forskel pÃ¥ min krop og fordÞjelse nÃ¥r jeg fÃ¥r taget det regelmÊssigt. Den manglende stjerne er fordi jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har netop modtaget min pakke fra Aioss – super hurtig levering! DesvÊrre manglede der en flaske, som var lovet i ordren. Jeg har skrevet med Lars, som tilmed svarede sÞndag, og han eftersend... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super fedt produkt jeg nu har benyttet mig af i snart 6 måneder. Kundeservice var hurtig og meget imÞdekommende da jeg var lidt i knibe og responsen var hurtig og hjalp mig. Kan varmt anbefales

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス

圓該䌁業による蚘述

One scoop. Everything you need. Modern life is busier than ever. Between work, family, and everything else pulling at your attention, health is often the first thing that slips. Not because people do not care, but because the existing solutions are complicated, time-consuming, and hard to stick with. We built aioss to solve exactly that. aioss stands for all-in-one supplement solution, and that name says everything about what we set out to build. Developed and tested in Denmark with the Scandinavian lifestyle in mind, aioss blends vitamins, minerals, fiber, herbal extracts, wholefoods, and good bacteria into a single daily scoop. Together, these ingredients are backed by more than 50 health claims approved by scientific evidence verified by the European Food Safety Authority. With one scoop a day, you give your body a nutritional baseline so that health feels easier to stay in control of. No complicated stacks. No ten different bottles. Just one effortless habit that fits into your morning, however that morning looks. Every batch is crafted in state-of-the-art Scandinavian facilities that are both GMP and TGA certified. Every batch is third-party lab tested for purity and precision. As a Danish product, aioss is also regulated by the strict quality requirements of the Danish Food Authorities. (Produced in Scandinavian GMP and TGA certified facilities. Third-party lab tested. Regulated by the Danish Food Authorities.) aioss is designed for adults of all ages and lifestyles. Whether you are overcoming nutrient deficiencies, training intensely, or frequently on the go, aioss offers comprehensive nutritional support whenever you need it most. It is suitable for athletes and completely diet friendly, containing no gluten, dairy, or animal products. Please note that aioss is not suitable for children or adolescents under 18. We believe the first step toward feeling better should be easy to take. That is why we exist. Start strong.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

61件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Effekt

God effekt ved daglig brug

2026幎4月5日

Hej Erik,
Dagligt brug er den helt rigtige anbefaling! Det glÊder os at hÞre, at du har fundet en god vane i aioss. Tusind tak for din anmeldelse. 🌱

Dbh

Produktet er supergodt

2026幎4月3日

Hey Jacob,
Hvor er det godt at hÞre. At aioss er blevet en naturlig del af morgenen hjemme hos jer, gÞr mig oprigtigt glad. Tak for ordene om service og kontakt - som en stadig lille biks, betyder det meget.

Bedste hilsener
Dicte fra aioss

Super fedt produkt jeg nu har benyttet

Super fedt produkt jeg nu har benyttet mig af i snart 6 måneder.
Kan varmt anbefales

2026幎3月24日

Hej Andreas,
Hvor er det godt at hÞre. Både at aioss er blevet en fast del af din hverdag, og at du havde en god oplevelse med os, da du havde brug for hjÊlp.

Tak for at skrive det, det sÊtter vi stor pris pÃ¥.🙌

Kh.
Dicte fra aioss

Virkelig godt produkt, og eminent service

Godt produkt, erstatter en del af mine vanlige (mange) vitaminer, og tilfÞjer mineraler og probiotika. Er vild med at produktet er målrettet skandinavisk klima. Derudover har jeg fået en eminent og personlig kundeservice. KÊmpe anbefaling

2026幎3月18日

Hej Tanja,
At gÞre det enkelt og samtidig give en god oplevelse hele vejen rundt er noget af det vigtigste for os. 🙏 Tak for en femstjernet anbefaling!

Dicte fra aioss

Er rigtig glad for virkningen og

Er rigtig glad for virkningen og skiftet til en mindre "grÞn smag". Jeg kan tydelig mÊrke forskel på min krop og fordÞjelse når jeg får taget det regelmÊssigt.

Den manglende stjerne er fordi jeg nu to gange har modtaget en pakke men en meget stÊrk smag (tror det er ingefÊr eller lignende), som gÞr at jeg reelt skal putte det i en smoothie, bare for at få drukket det.

Jeg ved at man ikke kan sikre smagen fra gang til gang og forstår det positive bag det, men lige den del som andre også har klaget over bÞr man have fokus på.

2026幎3月12日

Hej Christian,
Hvor er jeg glad for at lÊse, at du bÃ¥de mÊrker en forskel, og at den mindre grÞnne smag er et skridt i den rigtige retning. 💪

Og tak fordi du er konkret omkring variationen. Du har helt ret i, at nogle batches har varieret for meget på smagen - isÊr omkring oktober hvor vi undervurderede, hvor meget den ny ingefÊr ville fylde trods samme mÊngde..

Det vi sender nu, er fra vores stÞrste produktion til dato, og vi har strammet markant op på smagstjek undervejs. Variation vil der altid vÊre i et naturligt produkt, men målet er, at det fÞles langt mere stabilt end det, du har oplevet.

Tak fordi du kalder det ud på en fair måde. Det er prÊcis sådan noget, vi skal lytte til og blive bedre på.

Super godt produkt

Super godt produkt, har brugt det i 4 uger og kan mÊrke meget mere velvÊre.
Og fantastisk service, opdagede jeg mangler her til ferien og fik leveret samme dag.
Kan varmt anbefales

2026幎3月7日

aioss からの回答

Det betyder virkelig meget at lÊse.

Fedt at du både mÊrker forskel i hverdagen og at det bare glider ind som en vane. Det er prÊcis det, vi prÞver at skabe. Ligeledes skÞnt at hÞre, at leveringen også spillede, isÊr lige op til ferie!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive og give os en anbefaling med på vejen.🚀

Great service!

DAO lost my package, Lars Holm solved my issue in a few minutes. Fantastic service.

2026幎3月4日

Hey Jonas,
Kudos to you and Lars! Things do go wrong sometimes with delivery, but what matters is how it gets handled. I’m really glad Lars was able to turn it around quickly for you. That’s exactly how it should feel when something goes off track.

Appreciate you taking the time to share it.🙌

Best,
Dicte fra aioss

eg har netop modtaget min pakke fra

Jeg har netop modtaget min pakke fra Aioss – super hurtig levering!

DesvÊrre manglede der en flaske, som var lovet i ordren. Jeg har skrevet med Lars, som tilmed svarede sÞndag, og han eftersender straks både "jar" og flaske.

Det kalder jeg virkelig god kundeservice – stor ros herfra!

2026幎3月1日

Hej Jonas,
Fedt at hÞre at leveringen kom hurtigt frem, og at der blev grebet hurtigt ind, da noget manglede. Det er prÊcis sådan, det skal fungere i praksis, også når vi laver fejl. Jeg ser frem til at hÞre om din oplevelse med aioss!

Jeg giver rosen videre til Lars 🙌
Og tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Dicte fra aioss

Tydelig forskel for kroppen og hÞjt serviceniveau

Kan mÊrke en markant positiv forskel i min krop, efter jeg er begyndt at tage det. Samtidigt er de utrolig venlige og servicemindede.

2026幎2月2日

Hej Jakob,

KÊmpe smil og high five herfra. Det glÊder os at hÞre aioss har en positiv effekt! Skud ud til dig for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder alverden.

Dicte fra aioss

Opdateret: Godt naturligt produkt som måske nok stadig er en klasse for dyr..

Min indledende oplevelse var ret ringe, men efter snak med kundeservice så synes jeg de klarer det godt.

Jeg holder nok fast i at det er noget for dyrt.

2025幎12月27日

Hej Johannes,
Vi fik desvÊrre en lidt skÊv start, så jeg er virkelig glad for, at vi fik rettet op på det. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Prisen er helt fair at have med i overvejelserne. Vi arbejder hele tiden på at få det til at hÊnge endnu bedre sammen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Siden december har vi lanceret en 90-dages pakke, hvor man kÞber 3 måneder ad gangen. Det betyder fÊrre forsendelser og en lidt bedre pris. Måske vÊrd at overveje.

Du mÃ¥ altid skrive direkte, hvis der er noget. Vi finder hellere en lÞsning end bare at lade det stÃ¥.😊

Arrogant service

Godt produkt - elendig levering - arrogant service, selv ved fejl fra deres side.

Man havde glemt at sende en flaske med - og vil kun sende den hvis jeg havde tÊnkt mig at forsÊtte med at vÊre kunde , selvom man har betalt for det.

Lige pt venter jeg så stadigvÊk på mine produkter.

2025幎11月28日

aioss からの回答

Mikkel, det her er ikke godt nok, og det er vores fejl.

Vi fik rodet rundt i detaljerne omkring din ordre, og du skulle selvfÞlgelig bare have haft den flaske sendt med det samme uden betingelser. SelvfÞlgelig skal du ikke gå og vente på noget, du allerede har betalt for.

Jeg vil rigtig gerne, at vi får rettet op på det her ordentligt. Skriv gerne direkte til os, måske vi kan finde en bedre vej fremover.

Hvis du har lyst, kan vi sÊtte dig i kontakt med Amalie, vores kost- og sundhedsrådgiver. Hun er virkelig god til at hjÊlpe med at få det til at fungere i praksis, både ift. rutine og resten af hverdagen.

Tak fordi du siger det ligeud.

Excellent dispute resolution

Following my initial 1/5 review of a delayed and then failed/cancelled delivery without communications, I am updating my experience to 4 out of 5.

Following my previous review, I was contacted by the co-founder of AIOSS who explained that there had been an error in the warehouse and that to make amends, he had arranged for a free product to be sent. He (Jesper) then followed up with me multiple times to ensure that it had arrived and was well-received.

Errors happen, but I cannot fault the resolution and customer service that came later.

It is too early to write a review of the product, but based on my experience of their service and my early impression of the production (in addition to the research beforehand), I will be re-ordering.

Thank you to Jesper and his team for addressing my issue in a very professional manner.

2025幎11月24日

Hey Damon,

It really means a lot that you came back and updated this. What happened back in November shouldn’t have happened, so I’m glad I got the chance to make it right. That part matters.

Also genuinely cool to have you with us from abroad - we don’t take that lightly. Makes me proud, honestly. ;-)

Since you’re still here, I hope the product lives up to the experience over time. And if anything feels off at any point, just reach out.

Appreciate you giving us another shot.

Best,
Jesper

Jeg er glad for Aioss

Jeg er glad for Aioss, da det virkelig gavner min hud og min fordÞjelse og velvÊre. Jeg drikker det for MIN skyld da jeg ved at jeg er mere frisk og min hud får en udstråling og glÞd når jeg starter med Aioss. Jeg syns det smager godt. Jeg drikker det på tom mave med iskoldt vand.

2025幎10月3日

aioss からの回答

Mia, mÃ¥den du beskriver det som noget, du gÞr for din egen skyld, gÞr mig sÃ¥ glad!🙏 Det er prÊcis den relation, vi hÃ¥ber aioss kan fÃ¥ lov at have i hverdagen. Fedt at hÞre, at bÃ¥de smag og rutine bare spiller for dig (iskoldt vand pÃ¥ tom mave er ogsÃ¥ min egen go-to).

Hvis du på et tidspunkt har lyst til at tage det et skridt videre, så siger du bare til. Vi kan også sÊtte dig op med en kort snak med vores kost- og ernÊringsvejleder Amalie. Hun er virkelig god til at gÞre det helt konkret og simpelt. Måske vi vil utroligt gerne hjÊlpe dig videre med vaner der gavner både hud, fordÞjelse og velvÊre.

Jeg er ny kunde

Jeg er ny kunde, og som udgangspunkt meget tilfreds.

Jeg har dog spÞrgsmål til mit abonnement og vil gerne have fat i jer. Jeg syntes ikke det er så nemt at komme i kontakt med jer.

Jeg har skrevet mail, men vil egentlig hellere have et tlf. nr. hvor man kan stille spÞrgsmål.

Opdateret

Tak for hurtig tilbagemelding og god service.

Der kommer et telefon nr. op om et par uger, så kundeservice bliver lidt nemmere.

2025幎10月1日

Hej Patrick,

Tak for anmeldelsen og tak for snakken - godt vi fik det hele lÞst :)

Hav en skÞn dag!

/Team aioss

Kvalitet

Omend kosttilskud kan vÊre en svÊr stÞrrelse at anmelde så vil jeg gerne nÊvne at jeg har valgt at drikke Aioss frem for at spise multivitaminpiller og lignende. Min opfattelse er at det er et kvalitetsprodukt som nu er en del af min i forvejen sunde morgen-rutine.

2025幎9月29日

aioss からの回答

Tak for de pÊne ord, Lars.
Det betyder meget, at aioss har fÃ¥et en naturlig plads i din morgenrutine. Hele tanken har netop vÊret at gÞre det lidt enklere at vÊlge en god vane til om morgenen. 🌱

Du er altid velkommen til at rÊkke ud, hvis du har spÞrgsmål.

Kh.

Super tilfreds!

Jeg har brugt AIOSS nu i godt og vel 4 mdr. og jeg anbefaler det til alle der gider hÞre på mig.

2025幎9月25日

Hej Nicolas,

Dejligt at hÞre du har haft en god oplevelse. Det gÞr os meget glade!

Og det er jo fantastisk du får fortalt videre om os. Vi håber selvfÞlgelig at folk vil lytte, men husk også at spÞrg ind til dem :)

God dag!
/Team aioss

Game changer i min hverdag

Aioss er blevet en lige så normal del af min hverdag som morgenkaffe. Jeg har fået styr på min mave og oplever et sundere og stÞrre mentalt og fysisk overskud. Det er nemt, enkelt og sundt. Det er virkelig blevet en game changer for mig på mine mange rejsedage, hvor Aioss fungerer som min garanti på de uforudsigelige dage med skÊve og knap så sunde måltider.

2025幎9月23日
自発的なレビュヌ

Jeg er rigtig glad for Aioss

Jeg er rigtig glad for Aioss, det har hjulpet min mave markant. Min affÞring er blevet mere fast, jeg er langt mindre oppustet og tåler fx gluten bedre, hvilket er en stor forbedring i min hverdag.

Det eneste minus er smagen. I starten syntes jeg egentlig, at den var ok, men efterhånden oplever jeg, at den bliver svÊrere at få ned, uanset hvad jeg blander den med. Der er en skarp bismag, som ikke generede mig fÞr, men nu gÞr det mere og mere.

Fordelene opvejer helt sikkert ulempen, men hvis de kunne optimere smagen, ville det vÊre et kÊmpe plus.

2025幎9月21日
自発的なレビュヌ

Et produkt der er kommet for at blive i min hverdagsrutine!

Dette produkt er kommet for at blive i min daglige rutine. AiOSS hjÊlper mig med at opretholde mine sunde vaner i en travl hverdag, hvor det ofte kan vÊre svÊrt at holde fast i dem. Jeg har i flere Ã¥r ledt efter et middel, der kunne afhjÊlpe mine maveproblemer, og nu er min jagt endelig slut. Selv nÃ¥r jeg er pÃ¥ ferie og ikke spiser, som jeg plejer, sÃ¥ er min mave i balance - For mit vedkommende er det en mirakelkur! Som prikken over i’et er servicen i top – Aioss tager sig tid til den enkelte forbruger, hjÊlper med at forstÃ¥ produktet og stÞtter ogsÃ¥ med andre behov, jeg mÃ¥tte have. En virkelig helhedsorienteret oplevelse, jeg varmt kan anbefale.

2025幎9月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。