ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
goede service bij aankomst in Nederweert. Arno nam royaal de tijd om ons helpen. Hij is heel klantvriendelijk en stelt de juiste vragen om samen tot de juiste aankoop over te gaan. Veel keuze en echt... ãã£ãšèŠã
Onze ESSE OTTO bleek helaas niet te repareren. Na het melden en opsturen kregen wij een nieuw apparaat retour. Ontzettend goede service!
Top bedrijf! Eerst zelf wat research gedaan over een adsorptie ontvochtiger voor in mijn garage. Daarna gebeld en super goed advies gekregen, afgestemd op mijn situatie. Uiteindelijk uitgekomen op de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
AirSain Nederland ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AirSain Nederland is dé specialist in luchtkwaliteit en klimaatbeheersing voor zowel particuliere als professionele toepassingen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een toonaangevend assortiment is AirSain uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van luchtontvochtigers, luchtreinigers, ventilatie-oplossingen en accessoires.
Wij combineren diepgaande technische kennis met een klantgerichte aanpak en bieden alleen producten van bewezen kwaliteit. Dankzij ons eigen servicecentrum en snelle levering uit voorraad, garanderen wij optimale ondersteuning voor én na uw aankoop.
Of het nu gaat om een gezonder binnenklimaat thuis of om professionele klimaatoplossingen in de bouw, industrie of zorg â bij AirSain vindt u de juiste oplossing.
AirSain â Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
direct en duidelijk
EEESE OTTO van Airsain
Onvoorstelbaar snel met allesâŠ
Onvoorstelbaar snel met alles orderbevestiging,factuur, en aflevering Ik geef nooit 5 sterren Bij dit bedrijf doe ik dat voor het eerst
goede service bij aankomst inâŠ
Veel keuze en echte kwaliteit. Ik kan AirSain aan iedereen aanbevelen
Artikel makkelijk te vinden
Artikel makkelijk te vinden. Ruime betalingsmogelijkheden.
Goede uitleg en een goed advies.
Duidelijke weergave van de gekochteâŠ
Duidelijke weergave van de gekochte goederen en gemakkelijke bestelprocedure, met uitzondering van het ingeven van mijn woonadres want dat stond niet in de voorselectie. Ik zou die voorselectie dan ook verwijderen!

AirSain Nederland ããã®åç
het was even uitzoeken maar tochâŠ
het was even uitzoeken maar toch gevonden leuke site ik kom vaker terug
Duidelijke website
Duidelijke website, goed gestructureerde informatie en makkelijk vergelijken.
kwalitatieve producten goede klantenservice
Airsain heeft kwalitatieve producten.
De airwasher van Venta gaat al weer jaren mee.
De Eese Otto ontvochtiger had een tekortkoming, (ijsvorming) maar dat viel binnen de garantie en is prima opgelost. Goede respons en snelle reactie, top klantenservice.
AirSain elektrische verwarming
We hebben eind vorig jaar 3 elektrische verwarmingen gekocht en zijn er bijzonder blij mee: zo veel mogelijk van het gas af. Bij 1 verwarmingselement hadden we een probleempje: hij produceerde een vreemd bijgeluid. Na contact met AirSain per omgaande bericht dat we kosteloos het element konden terug sturen en 2 dagen later hadden we al een nieuw exemplaar in ons bezit. Super service!
Goede service van het bedrijf nadat een onderdeel kapot was gegaan. Ze stuurde direct een retourbon op en nadat ik het had teruggestuurd kwam er snel een nieuw apparaat. Top!
Snel en goed te vinden op internet
Snel en goed te vinden op internet. Fijn dat het op rekening kan via ons bedrijf.
Kapot toestel waarvan de garantie netâŠ
Kapot toestel waarvan de garantie net verlopen was werd alsnog direct vervangen door een nieuw toestel. Ook reageerde de medewerker van de klantenservice erg vriendelijk en begripvol. Echt een TOP behandeling gehad een voorbeeld voor veel bedrijven.
Betrouwbaar en top service
Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen, klantgericht, een duidelijke website en top service.
C'est vraiment top !
C'est vraiment top ! Le service était impeccable. J'ai posé une question au service client et j'ai reçu une réponse en moins de 5 minutes. J'ai passé commande et j'ai reçu une notification d'expédition en 20 minutes ! Deux jours plus tard, la livraison était déjà en cours. Reçu aujourd'hui, tout est parfait : emballage, livraison, tout est au top ! J'ai également reçu un cadeau : un hygromÚtre-thermomÚtre de trÚs haute qualité.
Franchement, ce service mérite la meilleure note. Je suis ravie d'avoir commandé sur ce site. (J'ai commandé sur la version française du site .fr, car je suis à Paris)
Merci !!!
Fantastische service
2 Jaar geleden kocht ik een luchtontvochtiger bij AirSain. Deze werkte naar volle tevredenheid tot hij haperde. Na wat tips van de technische dienst werkte het apparaat toch niet goed. Ik moest het apparaat maar opsturen. Voor reparatie dacht ik. Reeds de volgende dag kreeg ik bericht van DPD dat er een pakket aangemeld was door AirSain. Twee dagen na het opsturen van het defecte apparaat had ik geheel gratis een NIEUWE luchtontvochtiger in huis. Heel blij mee!
Garantie en service
Begin december 2024 kocht ik een Arete Two 25 L. Na een jaar voortreffelijk te hebben gefunctioneerd begon de condensor een irritant geluid te maken. Na contact met Airsain werd er zonder mankeren een nieuw apparaat geleverd. Perfecte service en garantie!
Zoals het hoort te zijn
Duidelijke informatie op de website, eenvoudig te bestellen en snel en correct geleverd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ