Banner for AirSain Nederland

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

goede service bij aankomst in Nederweert. Arno nam royaal de tijd om ons helpen. Hij is heel klantvriendelijk en stelt de juiste vragen om samen tot de juiste aankoop over te gaan. Veel keuze en echt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze ESSE OTTO bleek helaas niet te repareren. Na het melden en opsturen kregen wij een nieuw apparaat retour. Ontzettend goede service!

5぀星のうち5の評䟡

Top bedrijf! Eerst zelf wat research gedaan over een adsorptie ontvochtiger voor in mijn garage. Daarna gebeld en super goed advies gekregen, afgestemd op mijn situatie. Uiteindelijk uitgekomen op de... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚・テクノロゞヌ

AirSain Nederland に぀いお

圓該䌁業による蚘述

AirSain Nederland is dé specialist in luchtkwaliteit en klimaatbeheersing voor zowel particuliere als professionele toepassingen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een toonaangevend assortiment is AirSain uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van luchtontvochtigers, luchtreinigers, ventilatie-oplossingen en accessoires.

Wij combineren diepgaande technische kennis met een klantgerichte aanpak en bieden alleen producten van bewezen kwaliteit. Dankzij ons eigen servicecentrum en snelle levering uit voorraad, garanderen wij optimale ondersteuning voor én na uw aankoop.

Of het nu gaat om een gezonder binnenklimaat thuis of om professionele klimaatoplossingen in de bouw, industrie of zorg — bij AirSain vindt u de juiste oplossing.

AirSain – Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Duidelijke weergave van de gekochte

Duidelijke weergave van de gekochte goederen en gemakkelijke bestelprocedure, met uitzondering van het ingeven van mijn woonadres want dat stond niet in de voorselectie. Ik zou die voorselectie dan ook verwijderen!

2026幎3月20日
AirSain Nederland ロゎ

AirSain Nederland からの回答

Beste meneer Ruyter,

Dat is vreemd; de voorselectie zou alle adressen moeten kennen. Wij nemen even contact met u op.

AirSain Team

AirSain elektrische verwarming

We hebben eind vorig jaar 3 elektrische verwarmingen gekocht en zijn er bijzonder blij mee: zo veel mogelijk van het gas af. Bij 1 verwarmingselement hadden we een probleempje: hij produceerde een vreemd bijgeluid. Na contact met AirSain per omgaande bericht dat we kosteloos het element konden terug sturen en 2 dagen later hadden we al een nieuw exemplaar in ons bezit. Super service!

2026幎3月10日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service van het bedrijf nadat een onderdeel kapot was gegaan. Ze stuurde direct een retourbon op en nadat ik het had teruggestuurd kwam er snel een nieuw apparaat. Top!

2026幎2月25日

C'est vraiment top !

C'est vraiment top ! Le service était impeccable. J'ai posé une question au service client et j'ai reçu une réponse en moins de 5 minutes. J'ai passé commande et j'ai reçu une notification d'expédition en 20 minutes ! Deux jours plus tard, la livraison était déjà en cours. Reçu aujourd'hui, tout est parfait : emballage, livraison, tout est au top ! J'ai également reçu un cadeau : un hygromÚtre-thermomÚtre de trÚs haute qualité.

Franchement, ce service mérite la meilleure note. Je suis ravie d'avoir commandé sur ce site. (J'ai commandé sur la version française du site .fr, car je suis à Paris)
Merci !!!

2026幎2月21日

Fantastische service

2 Jaar geleden kocht ik een luchtontvochtiger bij AirSain. Deze werkte naar volle tevredenheid tot hij haperde. Na wat tips van de technische dienst werkte het apparaat toch niet goed. Ik moest het apparaat maar opsturen. Voor reparatie dacht ik. Reeds de volgende dag kreeg ik bericht van DPD dat er een pakket aangemeld was door AirSain. Twee dagen na het opsturen van het defecte apparaat had ik geheel gratis een NIEUWE luchtontvochtiger in huis. Heel blij mee!

2026幎2月11日

Garantie en service

Begin december 2024 kocht ik een Arete Two 25 L. Na een jaar voortreffelijk te hebben gefunctioneerd begon de condensor een irritant geluid te maken. Na contact met Airsain werd er zonder mankeren een nieuw apparaat geleverd. Perfecte service en garantie!

2026幎2月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス