レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I forbindelse med salg af vores stationcar havde vi henvendt os til flere forhandlere for at fÃ¥ en god pris. AK Biler gav et rigtig flot bud, og vi aftalte herefter at indgÃ¥ en handel. For at gÞre... もっず芋る

䌁業が回答したした

​Jeg kÞbte en Toyota Aygo hos AK Biler den 14. maj 2026 og jeg fik en super god oplevelse lige fra starten. SÊlgeren Poul tog imod mig med fremragende service og masser af god humor, hvilket gj... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kort efter kÞbet af en 8 Ã¥r gammel Citroen, opstod der et par mindre problemer. Disse blev udbedret hurtigt, uden diskussion, uden beregning selvom det mÃ¥ have kostet nogle tusinde og med gratis lÃ¥neb... もっず芋る

Min kone har lige kÞbt en bil hos AK biler i Silkeborg. Super fin oplevelse, bil i topklasse som Êrligt var beskrevet af Poul over telefonen. Hans beskrivelse af bilen var 100% i overensstemmelse med... もっず芋る

䌁業情報

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

51件のレビュヌ

Kan ikke give andet end 5 stjerner

Kan ikke give andet end 5 stjerner. Bedste oplevelse jeg har haft ved en forhandler. Service i orden og super bil. Fik den til en god pris samt god byttepris for vores gamle. Derudover fik vi ny kobling og svinghjul med uden ekstra omkostning samt klargÞring og servicering med i prisen. Bredt udvalg til gode priser.
Der var en mindre defekt med bilen efter et par måneder og efter henvendelse til forhandler, fik vi det udbredt straks uden omkostninger for os - god kundetilfredshed fra vores side og god service fra forhandlers side.
Kan klart anbefales til andre fremover, da man ellers skal lede lÊnge efter en så god oplevelse hos andre forhandlere.
AK Biler⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎6月26日

jeg kÞbte Peugeot 308

jeg kÞbte Peugeot 308. Fik den bedste service i tlf og ved fremmÞde. De var meget hjÊlpsomme og forklarede alt og var imÞdekommende.
Fik en god oplevelse 😊
Tilliden er i Top.
Kan varmt anbefale dem, takket vÊre Lasse som var service minded pÃ¥ hÞjt niveau og hjÊlpsom tak AK biler for alt 😊😊

2021幎7月13日

Reparationer under bordet

OPDATERING - hvordan man går fra fem til to stjerner.

Efter få måneder var den gal med bilen, og den måtte på vÊrksted. I forhold til bolig, passede det bedst med, at jeg selv kÞrte bilen direkte til mekanikeren, og da det var inden for reklamationsperioden, accepterede AK Biler rigtignok regningen. Problemet opstår, da jeg ringer og spÞrger efter en faktura eller kvittering for kÞbet. Jeg kom til at tale med ejeren, og det fÞrste han svarer er: "Den får du ikke!". Han himlede op om, at når han havde betalt over 6000kr. for en raparation, så skulle jeg ikke have en faktura. Han påstod desuden, at han ikke ville kunne få momsfradrag, hvis han gav mig fakturaen. Jeg argumenterede for min sag; en kvittering på en stÞrre reparation er rar at have, hvis man på et tidspunkt skal sÊlge bilen, og desuden fungerer den som et garantibevis. Han påstod herefter skråsikkert, at det reparerede ikke vil gå i stykker inden for de seks måneder, han mente, reklamationsretten gÊlder (den gÊlder i to år, med forhandlerens bevisbyrde i seks måneder). Det hele blev lidt ubehageligt, men han endte med at sige, jeg kunne tage til Silkeborg i weekenden, og så ville en af hans ansatte måske, måske ikke, skrive det i servicebogen.

Jeg valgte at ringe til kollegaen i weekenden for at forklare situationen, og han var straks meget mere lydhÞr - i fÞrste omgang. Det lÞd som om, at det kunne vi sagtens klare, men han ville lige tjekke op med chefen for at hÞre, hvad problemet var. Bagefter blev jeg ringet op igen, og tonen lÞd nu på, hvad jeg skulle bruge en faktura til, og hvad jeg ville se i deres regnskaber. Vi aftalte dog, jeg kunne komme forbi forhandleren og få noteret reparationen i min servicebog.

Ude hos forhandleren snakkede jeg med den ansatte igen. Han ville stadig ikke udlevere en faktura. Ikke engang en nul-faktura. Jeg fik en notering og en krusedulle, jeg selv kunne have lavet, men intet stempel.

Selvom reparationen er udfÞrt med notering i servicebogen, står jeg med en fÞlelse af at vÊre blevet snydt, for jeg aner ikke, hvor jeg står retsmÊssigt, hvis skidtet skulle gå i stykker igen. Noget andet er, at jeg helt sikkert ikke har fået en faktura, fordi den ikke eksisterer. Jeg har senere fundet ud af, at man ifÞlge Momsloven altid har ret til en faktura på en serviceydelse, og at en faktura ikke er noget vÊrd, medmindre begge parter har en kopi. BesvÊret, den ubehagelige ejer og omgåelsen af reglerne gÞr, at anmeldelsen nu har to stjerner.
------------------------------------------------------------

AK biler stod for nyligt for at sÊlge mig min C4. Jeg havde lagt vejen forbi på grund af den gode pris, og handlen virkede Êrlig og oprigtig. EfterfÞlgende opdagede jeg dog et par mindre mangler, og dem tog AK biler sig af, uden problemer. EfterfÞlgende tilbÞd de tilmed at levere bilen til min bolig i Aarhus, hvilket selvfÞlgelig er langt mere, end man kan forvente.

2021幎5月8日

KÞbte en Octavia i December2020

KÞbte en Octavia i December2020. Bilen og aftalen er som forventet uden problemer. Det der giver den 5 (og gerne 6) stjerne er at man levere service langt ud over hvad man kan forvente efter bilkÞbet. Grundet en fejl der ikke er deres skyld. Ikke sidste bil jeg kÞber der
- Rene SÞrensen
Viborg

2021幎1月3日

Renault Grand Scenic 3

Vi har for nylig kÞbt bil hos AK Automobiler da vi stod og skulle bruge en ny bil med mere plads. Vi kommer ud til AK Automobiler og mÞder en mand der hurtigt kommer hen og spÞrg om der er noget han kan hjÊlpe med hvor til vi svare at vi lige ser os omkring. Efter lidt tid tager vi kontakt til Poul og siger vi godt kunne tÊnke os en prÞve tur i den fine Renault Grand Scenic og han siger jamen hvis vi lige venter 10min så skal han kÞre den ud og sÊtte prÞve plader på så vi kan trille en tur i den. så triller vi en tur i bilen og finder ud af at vi godt lige vil tÊnke over det og vil ringe tilbage. Da vi kommer hjem og har snakket om bilen ringer jeg tilbage til Poul og fortÊller ham vi gerne vil kÞbe bilen og hente den når det passer ham han siger så at hvis vi kan vente til dagen efter vil han lige få lavet service på den og så gir han vinter hjul med også. Jeg har INGEN dårlige ting at sige om AK automobiler Han er en fantastisk Êrlig person og vil helt sikkert anbefale ham til andre der står og skal kÞbe bil...
Hilsen
Flemming