Dr Sayid Zommorodi förstörde mina bröst
Jag opererade mig hos Dr Sayid Zommorodi och vill dela min erfarenhet för att varna andra.
Efter operationen drabbades jag av allvarliga komplikationer. Jag har idag ingen känsel i mitt högra bröst och har förlorat min bröstvårta – något som flera andra läkare jag träffat i efterhand inte ansåg var nödvändigt.
Jag upplevde att situationen inte hanterades seriöst alls eller akut eller på det sätt som jag i efterhand fått veta hade varit viktigt. För mig har det inneburit en mycket svår och lång process både fysiskt och psykiskt. Medan all personal på Akademiskt centrum för plastikkirurgi försökte ”sugar coata” det hela. Jag var inlagd på flera sjukhus, hade ett enormt hål i bröstet i ett halvår nästan och rann ut var ur det medan Sayid försökte skylla ifrån sig och tog noll ansvar för det han gjort. Hemskt….
Jag har behövt genomgå en korrigerande operation på Nordiska kliniken hos den bästa Dr Patrik Höijer! Vilken extrem skillnad på läkare och klinik, Nordiska kliniken räddade mig och man kan inte ens jämföra proffsigheten mellan dessa. Kunskap, medmänsklighet och proffsighet och kunnigheten finns inte på Akademiskt centrum för plastikkirurgi.
Det här har haft en enorm påverkan på mitt liv. Jag delar detta för att andra ska vara medvetna och verkligen tänka igenom sitt val av kirurg. Det är inte värt att operera sig där!