De har opsat vores varmepumpe, og kommer Ã¥rligt og tjekker den. Man ringer og de kommer ret hurtigt, oftest allerede dagen efter. De er dygtige, effektive og ualmindelige sÞde og rare. De kan varmt a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tak for behagelig behandling til Aktiv El som altid . Dygtig og tydeligt vidende ung mand ved navn Jakop var og tilse varmepumpe. Det var trygt og sÃ¥ var han ydermere rigtig rar og hÞflig . Akt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
AktivEL skal sÊtte 4 stikkontaker op, vi aftaler max. 3 timer! Men de sender 2 mand ud som bruger 7 timer, 4 timer mere end aftalt. Jeg kontaker Vagn Hansen (direktÞren), men han siger " sÃ¥dan k... ãã£ãšèŠã
VeludfÞrt arbejde. Dog var regningen pÃ¥fÞrt flere arbejdstimer end observeret. Telefon samtale med firmaet gav ingen klarhed, Firmaet Þnskede ikke en kompromis lÞsning, men holdt stÃ¥lsat pÃ¥ sine argu... ãã£ãšèŠã
LinkÞpingvej 30, 4900, Nakskov, ãã³ããŒã¯
Elektrikerne er venlige og hÞflige
De gÞr deres arbejde og alt er i ordenð
Hold jer rigtigt langt vÊk. Rigtig dårlig oplevelse. Virksomheden snyder med time sedlen. Når du ringer og gÞr opmÊrksom på det. Råber og skriger han som et lille barn.
VeludfÞrt arbejde. Dog var regningen påfÞrt flere arbejdstimer end observeret.
Telefon samtale med firmaet gav ingen klarhed, Firmaet Þnskede ikke en kompromis lÞsning, men holdt stålsat på sine argumenter.
Fik i februar 2022 fjernet et gammelt kraftstik og etableret et nyt inkl. jord og 0.
Regnede med alt var i orden, men da jeg havde slået fejlstrÞmsrelÊet fra i september i år, opdagede jeg at det der sad i mit kraftstik ikke var afbrudt. Det viser sig så at de nye installationer er fÞrt udenom fejlstrÞmsrelÊet.
Kontakter dem og de lover at vende tilbage. Ender med at måtte ringe i alt tre gange og bliver alle gange lovet at de vil ringe tilbage, for at se på det, selvom de ikke mener de har lavet noget forkert. Bliver samtidig oplyst at der ikke sker noget ved det er kÞrt udenom.
Kontaktede til sidst en anden elektriker der, som jeg måtte betale for, at få gjort installationen lovlig.
Aktiv El vender fÞrst tilbage omkring en måned efter, der havde jeg fået det lavet om.
Er bare glad for der ikke er noget der kortsluttede da jeg brugte det, da jeg så ville have fået de 400V igennem mig, når HPFI relÊet ikke kunne slå fra.
den aftalte pris blev ikke overholdt på en gas test. de har sendt en regning på at de har brugt 30 min på at skifte en gasregulator ved et gas eftersyn.
hel gas eftersynet tog omkring 35 min
da de så sendt regningen kontaktede personen som jeg havde aftalt det hele med for at hÞre hvad de havde brugt 2 timer på. hÞrt jeg ikke mere selvom jeg forsÞgt flere gange
da bogholderiet så kom ind i sagen. fik jeg et meget uprofessionelt svar igen med de kunne selvfÞlgelig også bare gÞre regning dyrer
De har opsat vores varmepumpe, og kommer årligt og tjekker den. Man ringer og de kommer ret hurtigt, oftest allerede dagen efter. De er dygtige, effektive og ualmindelige sÞde og rare. De kan varmt anbefales

Aktiv-El ããã®åç
De er punktlige og ordentlige.
Gode, grundige og hurtige til det de laver.

Aktiv-El ããã®åç
Klar og hurtig besked ,tider overholdes og der ryddes fuldt op bagefter
Og alt er iorden

Aktiv-El ããã®åç
Rar og effektiv betjening samt gode svar på mine spÞrgsmål

Aktiv-El ããã®åç
Jacob var super serviceminded og yders effektivð
Altid god og venlig service samt holder hvad de lover
Skulle have foretaget et el eftersyn grundet salg af mit hus
Der kom en elektriker og han brugte 4.5 time på det Hvilket er helt hen i skoven
Der er ikke et stik eller loftudtag der ikke blev skilt ad
Da vi fik rapporten tilbage var der stort set kun rÞde anmÊrkninger .. Dette til trods for at vi har boet i huset i 6 år og aldrig har rÞrt de indvendige el installationer og den el rapport vi fik ved indflytning kun bestod af 3 fejl
Jeg ringede dem op for at spÞrge hvordan det kan ske at huset på 6 år nÊrmest er en brandfÊlde
Svaret var at de jo kun gjorde deres arbejde og at det eneste de gjorde var at besvare nogle spÞrgsmål
Ãhhhhh hvem skriver sÃ¥ de kommentarer der er vedlagt ?
Hold jer langt vÊk hvis i skal sÊlge hus